Pokračování pokecu o oblíbené lokalitě. Původní najdete zde
Pokračování pokecu o oblíbené lokalitě. Původní najdete zde Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145.
Dnesni uprseny a ufoukany den nezabranil nasim rybarum vyjet a lovit.Bratislavska parta dala dokonce Melstein.Zazraky se nekonaly,ale hlavni fotograf uz zaspal,takze zitra snad pridam dalsi fotecky
Odpovědět
Ja jsem dnes vyjel az odpoledne cca v pul ctvrte se starymi kozaky z Hitry a snazili jsme se zavlacet i v minimalnim stavu vody okolo zeleneho ostrova.Ja jsem mel za hodinku i v nepriznivem stavu 3 polaky nad 70cm a oni ani zaber.Tak jsme z Honzakovy melciny sjeli na Storflua a na dva drifty jsem mel 4 kelery okolo 80cm a oni zase nic.Bohuzel dest byl uz tak silny,ze to chlapci vzdali a me se nedalo fotit,protoze vsechno bylo uplne promoceno.
Radost mi vsak udelali moji predesli spolujezdci.Uplni novackove se do toho opreli plnou silou a privezli dnes pekne polaky od Asenu.Zitra fouka a neverim,ze nekdo vyjede.Aspon se vyspime a pak hura na houby
Odpovědět
Tento rok me ma melcinka trosku zklamala, ale nevadi pristi rok ji znovu zkusim. 😀😀😀
Dedo jak je mozne ze mas zabery jenom ty 😀😀😀😀ty mas nejakou tajnou zbran😀😀
Odpovědět
Chvalabohu dnes nevyjel nikdo/I kdyz jednu partu jsem zastavil az na posledni chvili/.My windsurfisti jsme tomuto vetru rikali KUREVAK a to i s bourkovou plachtou ti rvalo rahno z ruky.Takze jsme se venovali uplne jinym cinnostem jak rybarina.Misto pasivniho oddychu jsem zvolil aktivni a venoval jsem se priprave na zimu.Suseni a zavarovani houbicek je dost dulezite,protoze se vratim domu asi az po houbarske sezone.
Odpovědět
Nasim novackum jsem slibil kelirkovy salat a uzene makrely.Dnes byl na pripravu cas a v nove udirne ,kterou jsem od Benna vcera dostal to byla radost udit.A salatek se taky vydaril.S cerstvou bagetkou je to super pochutnanicko.
Zitra je extremne bezvetri a tak doufam,ze po teto slote nejake ryby najdeme.Ale jak to byva zvykem po takovychto vychricich tak prvni den je vzdy slaby.
Odpovědět
Makrela z more a rovnou do udirny. To musi byt zraso😀😀😀 . Dedo ten tvuj salat je proste UZASNY.
Drzim cele parte palce a vsem preji polaka 1 m++
Odpovědět
Makrelka od Dedo 145 byla výýýýýýýýýýýborná svačinka !
Salátek vypadá svěle !
Odpovědět
Vyjezd se starymi kozaky ze Soroya ,Lopy a jinych destinaci zpocatku nevyznival moc dobre.Tezko prejit z pilkru na vlacku.Ja jsem si lapal polacky temer na kazde melcine a kluci vazli a vazli.Posleze se vsak taky probrali a polakovacka zacala i pro ne.
Odpovědět
Odpoledne jsme presli na zapadni hranu trochu zapilkrovat.Pocasicko nam krasne drzelo a mraky se vyprsely nad pevninou.Na velke kelery jsme na zapadni hrane nenarazili.Byly tam jen salatovky okolo 55 cm.Kluci se s nimi asi hodinku bavili a ja jsem zkusil okouniky.
Odpovědět
Na zaver jsme prejeli na jih Melsteinu,kde mezi salatovkami nechtel propadnout ani 600g pilkr.Zastavil se na 50m a utrum.Kluci uz meli plne bedny s s jejich 300g pilkry nemeli sanci dostat se pod kelery.Rozloucili se a odjizdeli filetovat.Nasadil jsem 750-ku a konecne dostal nastrahu pod kelery.Hned na prvni pokus pristoupil k salatovemu kelerovi metrovy dors kteremu jsme navazili doma 11kg.
Odpovědět
Dnes jsem se rozloucil se tremi chatami a hned mi zacali najizdet novi hoste.Pocasi nedovolilo daleke vyjizdky,takze jen makrely,par polaku a dorsu.Zitra vsak bude zase invaze na Melstein
Odpovědět
Dedo, toto se ti loni moc povedlo. Chystáš letos něco podobného?
Odpovědět
Dedo, toto se ti loni moc povedlo. Chystáš letos něco podobného?Dedy připiš délku váhu je to nádherná roura blahopřání
Odpovědět
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=893089094129870&set=pcb.893089354129844&type=3&theatre
Konecne to prislo,kluci se nam na zaver rozchytali
Odpovědět
Vsichni uz zaspali a nestihnul jsem posbirat vsechny fotky.Ja jsem dnes opravoval kutr aby byl pripraveny na prichazejici vetrne pocasi a pak jsem si na vecer vyjel na hodinku zapolakovat a posbirat kraby z kleci.Polaci brali naramne a za hodinku jsem jich mel 6 nad 70cm a asi 6 ks pod tuto miru jsem pustil.Den koncil nadhernym pohledem a krabu bylo v 6-ti klecich 35 ks.Udelali jsme si s Liberecaky krasnou hostinu.Zitra to vypada nadejne a snad se nam podari vyjezd
Odpovědět
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...