Pokračování pokecu o oblíbené lokalitě. Původní najdete zde
Pokračování pokecu o oblíbené lokalitě. Původní najdete zde Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145.
Jo Honzak je big Papa! Sám se dvěma dětmi, to chce odvahu. Smekám!Obdivuji je od dne kdy přijeli, skvělý otec a úžasné děti, opravdu klobouk dolů.
Odpovědět
Jako holka u Vodňan doporučuji !
Z rybího filé ? Ale to ve Vodňanech mají jedině v marketu , tam je přece kapr vodňanský !
Vodňanský rybí guláš
Potřebujeme:
600 g ryb (rybího filé)
50 g slaniny
500 ml piva
2 cibule
2 stroužky česneku
300 g brambor
mletou sladkou a pálivou papriku 1/2 lžičky drceného kmínu,pepř a sůl.
Jak na to:
Vykostěné rybí maso (filé) nakrájíme na kostky, osolíme a necháme hodinu odležet v chladu.
Slaninu nakrájenou na kostičky rozpečeme a zpěníme na ní nakrájenou cibuli, na základ vložíme na kostičky nakrájené brambory, posypeme je směsí sladké a pálivé papriky, drceným kmínem, podlijeme polovinou piva a vaříme do poloměkka.Přidáme rybí maso, zbývající pivo, dochutíme pepřem a vše dodusíme. Guláš na závěr dochutíme utřeným česnekem a dosolíme. Podáváme se sterilovanou zeleninou nebo červenou řepou.
Odpovědět
Pozdrav pro Honzáka. Doufám, že si letošni Bakkan užíváš jako loni se mnou.
Odpovědět
Dědovo keleroviště opět nezklamalo a protože trik s nataženýma rukama už každý prokoukl a protože mám ruce jak Honzák, nechávám fotit ryby jen děti nebo ženu ;-) ...
Odpovědět
Dědovo keleroviště opět nezklamalo a protože trik s nataženýma rukama už každý prokoukl a protože mám ruce jak Honzák, nechávám fotit ryby jen děti nebo ženu…
Honziku diky za pomoc pri reportech.Vcera a dnes jsme si udelali zase troche odpocinkovy den.
Odpovědět
Pepa odpocival aktivne a vydal se na vylet na Koppan.Pocasi moc idealni nebylo,ale zkuseny sportovec se toho neleknul a nachodil pesky za jeden den 35km.
Odpovědět
Prestoze bylo pod mrakem s castymi prehankami, tak se mu na vrchole otevrely krasne vyhledy
Odpovědět
Diky Pepo,tak dukladne zdokumentovany vyslap na oblibeny kopec jsme tu jeste nemeli
Odpovědět
Vecer jsem jeste vyjel na par makrelek a posbirat kraby.Musel jsem vsak zustat na vode skoro az do tmy,protoze cestu mi zkrizil konvoy lodi,ktere urcite nebyly rybarske a tak nejak jsem si netroufnul mezi nimi projet k pristavu.Tahali se rychlosti cca 8km/hod a jejich prejezd trval temer 50 min.Kdyz mi zacal konvoy mizet v mlze tak jsem se konecne rozjel s plnou bednou krabu do pristavu
Odpovědět
O pulnoci jsme se loucili s paradni partou klatovaku a Benn se svym sirokym usmevem odmenil nejlepsi rybare /rybarky/ zajezdu
Odpovědět
Rano nam trochu zafoukalo a tak vyjezdy zacaly az po treti hodine odpoledne.Honzakovci vyjeli zavlacet a nachytat par makrelek,ja jsem si udelal poradky v pristavu a vyjel nalovit nejake navnady na kraby a taky nachytat par makrelek.
Honzak vyhlasil soutez deti o nejvetsi rybu a zatim vede Adrianka s dorsem 86 cm.Ondra kontroval dnes jen s malym polakem
Odpovědět
Jirkum se dnes vlacka moc nedarila,tak se dali na makrelovani a privezli plnou bednu.Mezi makrelkami prislo I halibuti detatko,ktere bylo samozrejmne po vyfoceni vraceno do vody
Odpovědět
Pri kladeni pasti na kraby se mi ukazaly krasne pohledy na bakkanske pobrezi.
Odpovědět
Čau dedo píšeš tu že ryby vám ráno moc nejdú zato u nás áno druhí den čakania Dano sa dočkal a takýchto kaporov máme na Váhu.
Odpovědět
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...