Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145

• Toto téma obsahuje celkem 1,353 odpovědí. Do diskuze (87 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel majda a poslední změna proběhla před 8 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,156. až 1,170. (celkem z 1,354)
  • Autor
    majda
    Účastník
    (30 odpovědí)

Jo Honzak je big Papa! Sám se dvěma dětmi, to chce odvahu. Smekám!

Obdivuji je od dne kdy přijeli, skvělý otec a úžasné děti, opravdu klobouk dolů.

majda
    Účastník
    (30 odpovědí)

Jako holka u Vodňan doporučuji !

Z rybího filé ? Ale to ve Vodňanech mají jedině v marketu , tam je přece kapr vodňanský !

Vodňanský rybí guláš

Potřebujeme:

600 g ryb (rybího filé)

50 g slaniny

500 ml piva

2 cibule

2 stroužky česneku

300 g brambor

mletou sladkou a pálivou papriku 1/2 lžičky drceného kmínu,pepř a sůl.

Jak na to:

Vykostěné rybí maso (filé) nakrájíme na kostky, osolíme a necháme hodinu odležet v chladu.

Slaninu nakrájenou na kostičky rozpečeme a zpěníme na ní nakrájenou cibuli, na základ vložíme na kostičky nakrájené brambory, posypeme je směsí sladké a pálivé papriky, drceným kmínem, podlijeme polovinou piva a vaříme do poloměkka.Přidáme rybí maso, zbývající pivo, dochutíme pepřem a vše dodusíme. Guláš na závěr dochutíme utřeným česnekem a dosolíme. Podáváme se sterilovanou zeleninou nebo červenou řepou.

Vogon
    Účastník
    (86 odpovědí)

To vypadá dobře 🙂 mňam

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Pozdrav pro Honzáka. Doufám, že si letošni Bakkan užíváš jako loni se mnou.

jan_sefl
    Účastník
    (12 odpovědí)

Dědovo keleroviště opět nezklamalo a protože trik s nataženýma rukama už každý prokoukl a protože mám  ruce jak Honzák, nechávám fotit ryby jen děti nebo ženu 😉 …

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Dědovo keleroviště opět nezklamalo a protože trik s nataženýma rukama už každý prokoukl a protože mám ruce jak Honzák, nechávám fotit ryby jen děti nebo ženu 😉

Honziku diky za pomoc pri reportech.Vcera a dnes jsme si udelali zase troche odpocinkovy den.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Pepa odpocival aktivne a vydal se na vylet na Koppan.Pocasi moc idealni nebylo,ale zkuseny sportovec se toho neleknul a nachodil pesky za jeden den 35km.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Prestoze bylo pod mrakem s castymi prehankami, tak se mu na vrchole otevrely krasne vyhledy

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Diky Pepo,tak dukladne zdokumentovany vyslap na oblibeny kopec jsme tu jeste nemeli

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Vecer jsem jeste vyjel na par makrelek a posbirat kraby.Musel jsem vsak zustat na vode skoro az do tmy,protoze cestu mi zkrizil konvoy lodi,ktere urcite nebyly rybarske a tak nejak jsem si netroufnul mezi nimi projet k pristavu.Tahali se rychlosti cca 8km/hod a jejich prejezd trval temer 50 min.Kdyz mi zacal konvoy mizet v mlze tak jsem se konecne rozjel s plnou bednou krabu do pristavu

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

O pulnoci jsme se loucili s paradni partou klatovaku a Benn se svym sirokym usmevem odmenil nejlepsi rybare /rybarky/ zajezdu

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Rano nam trochu zafoukalo a tak vyjezdy zacaly az po treti hodine odpoledne.Honzakovci vyjeli zavlacet a nachytat par makrelek,ja jsem si udelal poradky v pristavu a vyjel nalovit nejake navnady na kraby  a taky nachytat par makrelek.

Honzak vyhlasil soutez deti o nejvetsi rybu a zatim vede Adrianka s dorsem 86 cm.Ondra kontroval dnes jen s malym polakem

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Jirkum se dnes vlacka moc nedarila,tak se dali na makrelovani a privezli plnou bednu.Mezi makrelkami prislo I halibuti detatko,ktere bylo samozrejmne po vyfoceni vraceno do vody

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Pri kladeni pasti na kraby se mi ukazaly krasne pohledy na bakkanske pobrezi.

Mareček
    Účastník
    (116 odpovědí)

Čau dedo píšeš tu že ryby vám ráno moc nejdú zato u nás áno druhí den čakania Dano sa dočkal a takýchto kaporov máme na Váhu.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,156. až 1,170. (celkem z 1,354)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...