Hasvik, NO
temperature icon -3°C
slabé sněhové přeháňky
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 0°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 4°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145

Pokračování pokecu o oblíbené lokalitě. Původní najdete zde Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145.

Odpovědět

Zacinam mit trvalejsi problem s pocitacem a je stale pomalejsi a pomalejsi.Cleaner mu pomuze tak na pul hodinky a pak to je zase nanic.Vecer se mi podarilo stahnout fotky od Honzaka,ale trvalo to jako bych stahoval film.Takze unava zvitezila a ja si sel v puldruhe lehnout.

Vcera jsme vyjizdeli s Honzakem a Jirkou na Husoyske polakoviste.Pocasi bylo uplne predpisove a ryby stredne aktivni.Ja jsem mel na lodi 2 spolujezdkyne.Prvni ulovky byly sice tezke,ale bedny jsme s nimi neplnili

Ale pak se to rozjelo a Natalie tahala polaky jako zkuseny rybar.Majda ma s Husoyskymi lovisti problem.Vubec se ji tam nedari a az kdyz jsme meli uz bednu polaku nachytanou, tak se dockala.

Honzak jako zodpovedny tata cekal az deti nalovi a pak se do toho pustil take.Bohuzel v jeho obrovsky rukou vypada i pekna ryba jako miminko.

Po velmi prijemnem podvecernim  rybareni jsme se v zapadajicim slunicku vraceli do pristavu

Mala flotila dnes vyjela na Melstein v naprostem bezvetri.Podle toho taky dopoledni rybareni vypadalo.Mimo makrel a malych keleru prakticky nic.Zkouseli jsme okouniky a misto nich nam naskakali na hacky mali ostrouni.

Cele dopoledne jsem se snazil najit na vyzkousenych mistach okouniky,ale dnes se nedarilo.Po poledni jsme si vyjeli ponatahovat kosti po dlouhem neuspesnem okounikovani a chytili jsme na melcinach par krasnych polaku.Bohuzel se mi zase seka internet,tak to dokoncim az rano

Tak ted to uz jede v pohode.Mame tu nejake rusky a polsky hovorici zamestnance prilehle fabriky a mam obavy,ze v noci vzdy v mych oblibenych hodinach stahuji moc dat pri sledovani zabavnych filmu hihi.

Takze jedeme dal.

Pri prochytavani hloubek se misto okouniku dostavaly na hacky jen brosmy a spousta malych zraloku.Ale pak prislo polakovani a to uz byla lepsi zabava.

Jirkove s Pepou s nami sice zacali,ale pak se odpojili a jezdili po vlastni trase a chvalili si bohatost druhu ulovenych ryb.

Na zpatecni ceste jsme se jeste zastavili na Storflua a Honzak s detmi nam ukazal jak se to ma delat.Nezbylo,nez obdivovat mala Kozacata,jak vytahuji z te hloubky kusy okolo 80cm

Na zpatecni ceste jsme se jeste zastavili na Storflua a Honzak s detmi nam ukazal jak se to ma delat.Nezbylo,nez obdivovat mala Kozacata,jak vytahuji z te hloubky kusy okolo 80cm

...Holt geny se nezapřou. Aspoň Honzák ví, že jeho ušlechtilý koníček nezanikne po přeslici-ni po meči.

Jo Honzak je big Papa! Sám se dvěma dětmi, to chce odvahu. Smekám!

Něco taky ze života na souši... losice s mládětem na odbočce k Benovi. Když jsme autem zastavili, rozmýšlela se, zda nás z blízka zkontroluje, motor jsem radši nevypínal. Teď už nám benovy krávy připadají jako drobné srnky :-)

Otec roku-Honzak,dnes nechal sve skvele potomky po nekolika dnech dlouhych vyjizdek, oddychnout a tak jsme spolu sami vyrazili hledat jeho vytouzenou metrovku-polaka.Pocasi bylo vynikajici,drift idealni ,nalada bojovna,jen ryby to nejak nechtely pochopit.Dopoledne jsme sjezdili Asenske polakoviste a mimo dvou bednickovych polaku jsme nic poradneho nechytili.

Po poledni jsme se presunuli na Melstein a i kdyz zde nejake zabery byly,tak vetsinou male polaky a dorse.Vetsinu ryb jsme pousteli zpet do vody a az po ctvrte hodine se zacali objevovat i vetsi polaci.Sem tam mezi nimi zabral i slusny dorsak.

Kluci z Chlupovy lodi za nami prijeli az odpoledne a par peknych ryb se jim taky povedlo.

Majdina parta dnesek vyuzila na dochytani par desitek makrel,protoze zitra uz odjizdeji.Hned za vyjezdem okolo cerneho majaku u cervene tycky jich nalupali pozehnane.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!