Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145

• Toto téma obsahuje celkem 1,353 odpovědí. Do diskuze (87 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel majda a poslední změna proběhla před 8 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,126. až 1,140. (celkem z 1,354)
  • Autor
    Mareček
    Účastník
    (116 odpovědí)

HAPPY BIRTHDAY  DEDO   HAPPY BIRTHDAY

A HLAVNE VELA VELA ZDRAVIA

Ako hovorievaš oslávime to napak.

Terka146
    Účastník
    (192 odpovědí)

Dedo, krásné narozeniny přeji :* hodně zdraví, ryb a radosti!

jan_sefl
    Účastník
    (12 odpovědí)

Po týdnu pod stanem v norských horách a fjordech jsme s rodinkou konečně dorazili na Bakkan. Sobotní odpoledne je vždycky takové zahřívací a tak jsem nechal děti ozkoušet po roce pruty navijáky hned u majáku a když na každý nahoz vytáhli stříbro plně obsazený makrelama, vyrazili jsme radši otestovat dědovo keleroviště, neb jsme si letos vzali i dvě elekriky. A za dvě hodinky už jsme jeli s plnou bednou do přístavu….

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

Dnes jina ryba jak polak nebrala

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Protoze jste sli na polaky hihi.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Diky za pranicko k narodkam.Mam za sebou dlouhy den a tak jen ve sktratce:

Polaci brali vsude.Bohuzel mi nefunguje uprava fotek,tak vam dam zpravu az rano.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Krásné úlovky máte. Pan Kozák by se měl jít poradit k Šeflův, ta velikost ryb se měla změnit.  🙂

Pěkně si to užíváte, mrzí mě, že lotos tam nemohu být s Vámi přátelé!

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Tak jsem dal do poradku programek a uz to jede jedna radost.Vcerejsi vyjezd byl mimoradne zdarilyNavstivili jsme polakoviste na severozapadni strane Melsteinu a uz od zacatku bylo videt,ze rybky maji apetit.Darilo se i mym spolujezdkynim a bednicka polaku byla za dopoledne nachytana.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Kluci na druhych lodich/dohromady 4 lode/ se taky snazili a meli taky dost zaberu.Jejich nejvetsi byl 91cm.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Jika se synem taky dobre bojovali a nekdy mel prevahu ten mladsi.Od Honzaka mam slibeny fotky az dnes vecer.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Odpoledne po uspesne polakovacce jsme vyjeli na hloubku zkusit okouniky.Holkam se darilo a s hloubkou 150m bojovaly se cti a hlavne s elektrikou.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Vecerni party na oslavu mych narozenin zacala az po desate hodine a bylo o cem vypravet .Od Majdy jsem dostal krasneho halibuta,ktereho jsem hned na stole vyfiletoval.Louskali jsme kraby a popijeli co Bakkan dal.Viteznym produktem se vsak nestala slivovice,ale 12-ti leta Tulamorka.Zodpovedne jsme zvladli vsechno dopit a dojist a dnes rano nas ani po mixe /slivovice,vodka,becherovka a tulen/ s pivem nebolela hlava.

Candat – Rosťa
    Účastník
    (199 odpovědí)

Co ten Polak 100++ už si ho zapřáhnul?

jirka50
    Účastník
    (229 odpovědí)

Diky za pranicko k narodkam.Mam za sebou dlouhy den a tak jen ve sktratce: Polaci brali vsude.Bohuzel mi nefunguje uprava fotek,tak vam dam zpravu az rano.

Dedo vyčetl jsem že jsi slavil narozeniny dovol popřát vše nejepší zdraví a zdraví a hodné lidi kolem sebe Jirka

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Co ten Polak 100++ už si ho zapřáhnul?

Rosto mozna uz jo,ale on ma ruce jako bagr a ty nejvetsi ryby trha.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,126. až 1,140. (celkem z 1,354)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...