Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145

• Toto téma obsahuje celkem 1,353 odpovědí. Do diskuze (87 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel majda a poslední změna proběhla před 8 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,111. až 1,125. (celkem z 1,354)
  • Autor
    jan_sefl
    Účastník
    (12 odpovědí)

Přesně tak, zkusil jsem to taky, vypadají jako mazlíci, ale hned mě nějaký Nor napomenul, že je to nerozumné, i když v obchodě se suvenýry je pak pohlednice potápěče jak vlkoušovi čistí kartáčkem zuby … v lodi už jsem ho zažil a taková legrace to nebyla.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

To Honzak: Tak se chlub, kde jsou úlovky? Pokud pojedeš příští rok na koncert Hektorů, doporučuji zastávku tady…

mirecek
    Účastník
    (253 odpovědí)

Honzák už sedí s Dědem u skleničky a nepošle ani řádek, možná ráno, nebo Děda tomu věřím, že se po půlnoci ozve.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Honzák už sedí s Dědem u skleničky a nepošle ani řádek, možná ráno, nebo Děda tomu věřím, že se po půlnoci ozve.

Honzak s partou a detmi prijel v poradku hned rano.V poledne nafasovali lode a odpoledne se sli rozjezdit.Sledoval jsem je z povzdali,protoze sjizdeli hloubky i melciny na Storflua.Ja jsem byl s Klatovaky navecer zkusit kelery a Honzakovci prave koncili.Bohuzel po mem prijezdu z pristavu uz spali,takze ani ta sklenicka nebyla.Zitra to snad napravime a pozitri urcite.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Ryby v tomto promenlivem pocasi nejak ztraceji aktiviyu.Kelery jsme sice nasli,ale pilkry jim klepaly po hlavach a mimo nekolika podseknutych se zadny masakr nekonal.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Vecer jsme jeste objeli krabi pasti a vecere byla do hodinky na stole

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

My jsme tu na dovolene. My si uzivame pohody a slunicka.

Slovy 7 keleru salatove velikosti jsem chytil na Storflua. Dva maly polaci a malrelky. Nic z toho nestalo za foto

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

Slunne foto je porizeno v australii . Otoc telefon 😀😀😀😀

Ja uz jsem jak Janka

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

Dnesni detsky rybolov. Braly hlavne makrelky a povedl se i nejaky dorsik

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Honzak s partou se poctive venuje detem .Dnes vecer jsme si konecne dali slibenou sklenicku a dohodli zitrejsi celodenni vylet.Deti dostali po zmrzlince a my jsme si dali tulene.

Ja jsem dnes vyjel s klatovaky az v odpolednich hodinach na Husoyu trosku zavlacet.Voda uz sice byla tesne pred minimum,ale polakum to vubec nevadilo.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Moji krasne spolujezdkyni se dnes vubec nedarilo.Po nekolika odtrhnutych Zoomech a nekolika malych polacich se vsak konecne dostala ke krasne rybe.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Rybarina byla super,nachytalo se dost polaku,nic mimoradneho se vsak nechytilo.Nezlobte se ,ale znovu musim dat jeden zapad slunce.

halibutak
    Účastník
    (276 odpovědí)

Rybarina byla super,nachytalo se dost polaku,nic mimoradneho se vsak nechytilo.Nezlobte se ,ale znovu musim dat jeden zapad slunce.

My se vůbec nezlobíme, ba naopak se rádi pokocháme 🙂

Spacir
    Účastník
    (15 odpovědí)

Ty západy jsou na Bakkanu  famooozní.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Honzo jak ty to děláš s tím počasím? Vždy když přijedeš, tak má Benn Floridu. 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,111. až 1,125. (celkem z 1,354)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...