Hasvik, NO
temperature icon 9°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 18°C
déšť
Oslo, NO
temperature icon 18°C
déšť
Bergen, NO
temperature icon 23°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
polojasno

Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145

Pokračování pokecu o oblíbené lokalitě. Původní najdete zde Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145.

Odpovědět

Přesně tak, zkusil jsem to taky, vypadají jako mazlíci, ale hned mě nějaký Nor napomenul, že je to nerozumné, i když v obchodě se suvenýry je pak pohlednice potápěče jak vlkoušovi čistí kartáčkem zuby ... v lodi už jsem ho zažil a taková legrace to nebyla.

To Honzak: Tak se chlub, kde jsou úlovky? Pokud pojedeš příští rok na koncert Hektorů, doporučuji zastávku tady...

Honzák už sedí s Dědem u skleničky a nepošle ani řádek, možná ráno, nebo Děda tomu věřím, že se po půlnoci ozve.

Honzák už sedí s Dědem u skleničky a nepošle ani řádek, možná ráno, nebo Děda tomu věřím, že se po půlnoci ozve.

Honzak s partou a detmi prijel v poradku hned rano.V poledne nafasovali lode a odpoledne se sli rozjezdit.Sledoval jsem je z povzdali,protoze sjizdeli hloubky i melciny na Storflua.Ja jsem byl s Klatovaky navecer zkusit kelery a Honzakovci prave koncili.Bohuzel po mem prijezdu z pristavu uz spali,takze ani ta sklenicka nebyla.Zitra to snad napravime a pozitri urcite.

Ryby v tomto promenlivem pocasi nejak ztraceji aktiviyu.Kelery jsme sice nasli,ale pilkry jim klepaly po hlavach a mimo nekolika podseknutych se zadny masakr nekonal.

Vecer jsme jeste objeli krabi pasti a vecere byla do hodinky na stole

My jsme tu na dovolene. My si uzivame pohody a slunicka.

Slovy 7 keleru salatove velikosti jsem chytil na Storflua. Dva maly polaci a malrelky. Nic z toho nestalo za foto

Slunne foto je porizeno v australii . Otoc telefon 😀😀😀😀

Ja uz jsem jak Janka

Dnesni detsky rybolov. Braly hlavne makrelky a povedl se i nejaky dorsik

Honzak s partou se poctive venuje detem .Dnes vecer jsme si konecne dali slibenou sklenicku a dohodli zitrejsi celodenni vylet.Deti dostali po zmrzlince a my jsme si dali tulene.

Ja jsem dnes vyjel s klatovaky az v odpolednich hodinach na Husoyu trosku zavlacet.Voda uz sice byla tesne pred minimum,ale polakum to vubec nevadilo.

Moji krasne spolujezdkyni se dnes vubec nedarilo.Po nekolika odtrhnutych Zoomech a nekolika malych polacich se vsak konecne dostala ke krasne rybe.

Rybarina byla super,nachytalo se dost polaku,nic mimoradneho se vsak nechytilo.Nezlobte se ,ale znovu musim dat jeden zapad slunce.

Rybarina byla super,nachytalo se dost polaku,nic mimoradneho se vsak nechytilo.Nezlobte se ,ale znovu musim dat jeden zapad slunce.

My se vůbec nezlobíme, ba naopak se rádi pokocháme :-)

Ty západy jsou na Bakkanu  famooozní.

Honzo jak ty to děláš s tím počasím? Vždy když přijedeš, tak má Benn Floridu. :)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.