Pokračování pokecu o oblíbené lokalitě. Původní najdete zde
Pokračování pokecu o oblíbené lokalitě. Původní najdete zde Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145.
Jizera Team hlasi stastny navrat do Zelezneho Brodu. Z Bakkanu jsme vyjeli vcera prvnim trajektem v 6:20 a po devate vecerni jsme jiz byli v pristavu v Trelleborgu. Trajekt v 22:30 byl jiz plne obsazen, ale povedlo se prebukovat nas flexi tarif na trajekt nocni - tj. ve 23:55 do Rostocku. Tam jsem dojeli v 7:05 (tj. drive, nez kdybychom jeli drivejsim trajektem ve 22:30) a do Zel. Brodu jsem dorazili cca kolem druhe. Cesta v pohode, zadne kontroly ani ukazovani pasu. Jeli jsme klasickou a nejrychlejsi trasou - tj. po silnici c. 3, dale na Elverum a pres Oslo do Svedska az do Trelleborgu. Vse jsme dovezli v pohode a uz je rozdeleno v mrazacich. Na Torfride jsme zamerne nechali nektere nekazici se potraviny - jako koreni, sul, cukr apod. a v jedne skrince jsme zrejme zapomneli toustovy chleba a krabici s nekolika pytlikovymi polevkami - tak to snad po nas nekdo vyuzije, pripadne za nas vyhodi. Tesim se na dalsi reportaze z Bakkanu a preju vsem stastny lov a hlavne stastny a bezproblemovy prubeh a navrat!!!!
Odpovědět
Radime, díky. Není mnoho rybářů, kteří by dovedli Dědka, ve jeho reportech, tak dobře doplnit.
Odpovědět
Haha - Madarske more,jediny sumecek,ktery tam zil a my jsme ho museli chytit rukama pod brehem.
Odpovědět
Ale ted od sverniho Atlantiku.Pocasi se na nas pekne vyradilo .Jedna bourka za druhou,teploty okolo 10stupnu a vitr 7-14m/s.
Ze zoufalstvi jsme zkusili s kutrem vyjet aspon do Valsfjordu,ale ryby byly schovane nekde v hloubkach a mimo par kelirku,malych polaku a obecnacek jsme nic poradneho nechytili.Kutr vsak krasne drzel drift i v silnem vetru a je to dobra alternative do spatneho pocasi.Na pristi sezonu bude zrenovovany a vybaveny kvalitnejsi GPS a sonarem ,takze se bude hlavne v jarnich mesicich dat vyuzit na celodenni vyjezdy
Odpovědět
Dnes rano nam dvojita duha sice slibila zlepseni pocasi,ale zatim na nas leti stale jedna bourka za druhou.Mozna odpoledne znovu zkusime kutr.
Odpovědět
A stale nic.Prset uz sice prestalo,ale vitr neustava.Vyuzil jsem vcerejsi uprseny den a zrusil svoje embargo na FB.Zatim jeste trochu tapu,ale pomalu se do toho snad dostanu.
Odpovědět
Dnes mi predcasne odjeli posledni hoste,ale od zitrka uz to snad bude sjizdne.Konecne taky cekam v pondeli prvni ceske rybare.Tak snad se nam ta pauza uz konecne zrusi a misto dovolenkaru nastoupi rybari.
Odpovědět
Takto si rybareni nepredstavuji,ale aspon jsem si za poslednich par dni vybavil spoustu veci
Odpovědět
Kemp se mi pomalu plni,ale Nemci po dlooouhe ceste z Hamburgu ani nevyjeli,Estonci si stezovali,ze na makrelova pericka chytaji jen makrely a dalsi nemecka posadka nepojede ani zitra,protoze dopoledne maji praci v kuchyni.Takze jsem si aspon ja vecer vyjel na kratkou vyjizdku abych je namotivoval a nachytal neco pro Honzaka na salatek.
https://www.youtube.com/watch?v=aCDtvAAJuRo&feature=youtu.be
Odpovědět
Uz se Dedo na salatek tesime. Koukam ze keleri jsou na stejnem miste jako loni
Odpovědět
To Honzak : Zitra uz salatek bude hotovy,nez prijedete tak se pekne nalezi a bude mnam,mnam.Keleri byli vcera na Storflua jako obvykle na stejnych mistech.Dnes podvecer se nam more trochu uklidnilo a tak jsem vyjel na opacnou stranu zkontrolovat osazenstvo za Tarvou.Bohuzel ryby dnes vubec nebyly aktivni.Krome 43-ky,kde bylo jako obvykle million kelirku a mezi nimi nejake obecnacky.Dve mi utekly a treti jsem dostal do lodi.Keleroviste bylo uplne prazdne a ani polaci na melcinach se nekrmili.Vylet byl kratky a koncil drive nez zaslo slunicko,protoze pak se uz rychle stmiva.
Odpovědět
Polaci cekaji az dorazime. Uz se tesime na salat. Vezu ti vse 😀😀😀
Ve ctvrtek se uvidime a verim, ze se polaci rozezerou. 😉😀😀😀
Odpovědět
Polaci cekaji az dorazime. Uz se tesime na salat. Vezu ti vseVe ctvrtek se uvidime a verim, ze se polaci rozezerou.
![]()
Uz se na vas tesim.Dnes dorazila po delsi dobe dvojita parta z CZ a i v hnusnem,destivem a vetrnem pocasi vyrazili aspon pred pristav nachytat par makrelek.Ale zitra uz hlasi dobre casy,takze hned planujeme vyjezd na more.
Odpovědět
Áaaaaaa salátek už asi nezbyde..., jsme u Bena až od soboty, tradičně jsme nejdřív týden v horách po kempech a pak za odměnu Bakkan. Dnes jsme viděli ledovec Jostedalsbreen a koupačka ve Nordfjordu. Snad se počasí na rybaření trochu umoudří a nebude tu jak na Sardnii ;-)
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...