Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145
- Toto téma obsahuje celkem 1,353 odpovědí. Do diskuze (87 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel majda a poslední změna proběhla před 8 roky a 1 měsícem.
-
AutorPříspěvky
-
#264648 6.8.2016 v 23:30
Zdar z Torfide. Dedo – nekde jsme se asi minuli, my jsme dojeli na ostruvky nad Asenem, vlaceli jsme ze stran od more a chytili par polaku. Postupne jsme se pak vraceli zpatky a zastavovali na malych hloubkach a byly chvile, kdy polaci pekne kousali a bednicky se zacaly rychle plnit. Rano jsme meli trochu obavu z pocasi, ale to nakonec vyslo, bourkove mraky odesly a ani hlaseny silnejsi vitr se nedostavil a my v pohode doklouzali zpet do pristavu. Diky za typ, bednicky jsou uz skoro plne a budeme uzivat poslednich nekolik dnu chytani. Nejvetsi polak mel 80cm a zabral na zooma, teda ja jsem cely den na nic jineho nechytal, protoze proc zkouset neco jineho, kdyz zoomy tak pekne funguji. Jen to chce trpelivost a pri prvnim kontaktu nesekat a nechat dobrat. O to vic je ten souboj zajimavejsi a je to nekdy trochu hra na nervy. Zitra uvidime dle pocasi, ale asi bychom chteli zkusit nejake pilkrovani.
#264649 7.8.2016 v 6:02Dedo a Radime, moc pěkně reportujete. Radost se dívat na ty krásný fotky a úlovky.
#264650 7.8.2016 v 6:32Krasny Polaci. Jakou barvu Zooma maji nejradeji??
Gratulace k ulovkum
#264664 7.8.2016 v 23:21Krasny Polaci. Jakou barvu Zooma maji nejradeji?? Gratulace k ulovkum
Nevim jak polakum,ale me se nejvic libi cervena a Blueberry.V podstate je stridam a sem tam promicham s ostatnimi barvami.
Ale na taliri polacek na olivovem oleji s maslem a kroketkami se da paradne pribarvit cervenou repou a francouzskym dresingem.
#264668 7.8.2016 v 23:25#264696 8.8.2016 v 13:53Jizera Team se naposledy hlasi z chaty Torfide. Vcera uz jen kratka vyjizdka, chyceno par polaku na doplneni bednicek, nejaka ta makrela a okounik na gril. Dnes uz jen vylet do supermarketu do Bottengardu, baleni a uklizeni chaty. Celkove hodnotime letosni vyjezd jako uspesny, i kdyz jsme treba netrefily kellery a nenachytali tolik obecnacek jako pri minulych vypravach. Ale zato jsme si uzilli predevsim vlaceni na polaky. Na dotaz na co berou nejlepe bych lakonicky odpovedel na to, na co se chyta. Dulezite je byt v pravy cas na pravem miste, tj. na melcinach a kdyz polaci najizdeji se nakrmit. Ja osobne jsem letos podlehl “zoomomanii” a mam nejvetsiho polaka z nasi vypravy, coz ovsem nic neznamena. Nejvice jsem chytal a tudiz i chytil na travove zelenou gumu resp. zelenohnedou. Uspesna byla i modra (Kometacka), ale zabirala i ta red (cervena – spartanska). Ostatni chytali vetsinou na klasicke gumy nebo twistery a tahali taky. Bralo to i na slavistickou (cervenobilou) 🙂 I ja jsem ze zacatku zkousel twistery (zlute nebo zlutohnede) a taky jsem tahal. Ale se zoomem je to zabavnejsi, musi se nechat dobrat, jinak se nezasekne ale zas kdyz se to clovek nauci, tak to funguje a ma z toho radost. Jeste par slov k chate Torfide – my jsme krome chybejiciho cedniku v kuchyni nezjistili zadny problem, supr je ta nova velmi prostorna lednicka. Filetarna funguje taky bez problemu a mozna by to chtelo uklidit v susarne a opravit tam primotop. My jsme susit nic nepotrebovali, ale na jaro nebo podzim by to chtelo dat do kupy. Toz zase treba nekdy a vsem preju hodne stesti pri lovu! At uz tady nebo kdekoliv jinde!
#264702 8.8.2016 v 14:04#264732 8.8.2016 v 22:41S Jizera tymem jsem se stacil rozloucit a doufam,ze v pristim roce se zase uvidime.U nas je uplny klid,popijim s posledni nemeckou rodinkou Finlandii a cekam na nove hosty.Zitra uz by to melo zacit najizdet.Pocasi vsak vyjet na more nedovoli,protoze nam hlasi 10-12m/s a to i rackove litaji na zpatecku.
#264872 9.8.2016 v 17:05#264875 9.8.2016 v 19:53Zdar z cesty, Jizera team se zatim v pohode blizi Trelleborgu. Mame flexi tarif, tak se doufam dostaneme na jednu z dvou vecernich lodi. Jeste jednou diky Dedo za vyborne kraby, doufam, ze si uzijes na oplatku nase vinko a “znovuzrozeny” krkonossky pravy kvaskovy chleb:) Pristi rok to asi nedame, vetsinou jezdime ob rok, ale kdo vi…. V prilze fotka soba z cesty – kolos z nerezu, kurna to by bylo pilkru… a duha pred Malmo…
#264879 9.8.2016 v 21:53Čau dedo ked tam máš taký klud skús uhádnúť či spomenúť kde som ťa fotil.
Podle vyrazu tvare bych rekl,ze to je jizni Evropa,podle baterky na cele Katalansko a podle okenic Tivenys hihi.Tento rok se tam ale nechystam,protoze pripravy na pristi rok na Bakkan musim provest uz na podzim,protoze na Maledivach se asi olovo odlevat neda.:)
#264880 9.8.2016 v 21:58U nas se dnes vyspavalo a uklizelo a sledovala se olympiada.Namisto slibene desitky prisla v poledne 14-ka a tak se toho moc podnikat nedalo.Vecer jsme se s Bennem nezavisle na sobe srazili v pristavu kde jsme mrkli na lode jestli nam nenastaly nejake skody.Ale vse v pohode,takze uvidime,jestli se nam to do zitrka uklidni.
#264894 9.8.2016 v 22:29V pondělí dorazíme. Pavel a Pepa a spol.
Jedna vzpomínková na Titran 2014
#264895 10.8.2016 v 6:23Škoda, že ty fotky nejsou vedle sebe. Bylo by to na 3D brýle. 🙂
#264915 10.8.2016 v 7:00Škoda, že ty fotky nejsou vedle sebe. Bylo by to na 3D brýle.
Nějak už mi ta druhá nešla smazat nejsem PC expert .
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145