Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145

• Toto téma obsahuje celkem 1,353 odpovědí. Do diskuze (87 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel majda a poslední změna proběhla před 8 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,051. až 1,065. (celkem z 1,354)
  • Autor
    Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

V jedne pasti jsem nasel jeste toto nadhene monstrum,ktere jsem vsak po vyfoceni pustil v pristavu do vody.Doufam,ze jej nekdo po dobe hajeni najde .

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Rybarum se v moji nepritomnosti krasne darilo.Nekolik metrovek dorsu a dva halibuti.Jeden 11kg a druhy 17kg,Toho mensiho chytila zastupkyne slabsiho pohlavi ,ale fotky byly z filetarny tak hrozne,ze se je neodvazim ani pro ilustraci uverejnit.Druheho vetsiho privezla rakouska lod,ale nez jsem se k nim pro fotky dostal,tak oslava ulovku jim podlomila kolena a mumlali neco o tom,ze zitra nejake fotky najdou.Pro priznivce houbareni uz mam radostnou zpravu.Zatim jenom kuratka,ale uz muzeme cekat i hriby.

Radim Linka
    Účastník
    (94 odpovědí)

Jizera Team podava rychly a kratky report, protoze jsem unaveni a po vyborne veceri. Dnes jsme zahajili vlacenim, ale krome honeni makrel to moc neslo, tak jsem jeli na Strofluu zkusit hloubky. Krome mnicka a par okouniku jsme toho moc netrefili, cestou zpet jsme se motali kolem ostrovu Seiskert (ci jak se to ted pise, nechce se mi to hledat na mape) a opet jsem skoncili na nasi oblibene trojnozce, kde nas cekala klasicka trojkombinace – makrely, polaci a obecnacka. Zaverem par fotek nejen ryb ale  taky krasnych vecernich vyhledu od “nasi” chaticky. A zitra zase na ne!

Radim Linka
    Účastník
    (94 odpovědí)

Jeste jedna takova perlicka z dnesniho dne. Nas novacek – bracha Jirka nekde v trave uvazl a uz se hodlal vlasec utrhnout, kdyz se mu jig uvolnil a ucitil zaber. Tak intuitivne vlascem trhl a pry se mu tam neco zacalo klepat. Kolega na logi mu poradil, aby tahal, takze bracha vytahl za vlasec asi 65cm polaka… Jak je videt, uci se rychle, uz ani nepotrebuje na vyloveni ryby prut.. Tak dobrou, tady uz to silne zacina usinat… a to je venku jeste videt…:)

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Necekane jsem dnes vyjel s Nemci.Meli jsme jet az odpoledne,ale prizniva zmena pocasi nam dovolila vyrazit uz dopoledne.Vubec jsme toho nelitovali,protoze ryby byly pri chuti.Vyjizdeli jsme az v 9,00 tak jsem nedelal zadne prestavky na proloveni dorsovist,ale nasmeroval jsem to primo na zapadni hranu Melsteinu.Bylo to troche troufale,protoze v posledni dobe se tam velka hejna neobjevovala,ale idealni drift a slabe pofukujici vychodni vitr prispel k tomuto rozhodnuti.

Protoze nemecti rybari byli vyzbrojeni max.200g pilkry,tak jsme zacinali drifty uz na 40m hloubce.Drift nas odnasel na dvoustovku a nechal jsem na jejich rozhodnuti do jake hloubky si troufnou.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Bylo prijemne se divat jak na jednoduche pilkriky bez navazcu tahaji jednu rybu za druhou.Jak byva zvykem pri velkych hejnach nebylo zadnou zvlastnosti,ze meli zabery vsichni na lodi.Ja jsem se vseobecneho masakrovani nekonecneho hejna ucastnil jen jako divak.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Kdyz uz vsechny fotky byly na jedno kopyto,tak jsem je nechal radit samotne a sjel jsem asi o sto metru nize abych si chytil neco na veceri.Po delsi dobe jsem vyzkousel neskutecne dlouhe zizaly od Hyseho a po nekolika nedobranych tuknutich jeden polacek slupnul I tuto obrovskou nastrahu.To uz mne ale Nemci volali,ze maji plne bedny a chteji jet domu.Tato vyjizdka byla asi nejkratsi ze vsech,ktere jsem v tomto roce s klienty absolvoval.Vyjizdeli jsme pred pul desatou a vraceli se v jednu do pristavu.Chlapci filetovali asi 4 hodiny a zitra se chystaji zrana na dalsi cestu.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Vecer se zase nad bakanskym nebem objevila krasa na kterou se ucastnici a hoste olympiady v Riu chodi divat na Ipanema beach.

Uz jsem si mockrat rikal,ze ty nadherne zapady slunce fotit nebudu,ale proste to se neda.

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

Dedo145 uz mam koupenou selfi tycku. 😀😀😀😀😀

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Dedo145 uz mam koupenou selfi tycku. 😀😀😀😀😀

Jednu takovou mam v pristavu,tak za ni zbytecne neutracej penize

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Konecne jeden krasne oddychovy den.Dal jsem si do poradku filetarnu a mrazaky a vyprovodil veeeelkou nemeckou rodinku.Zitra maji posledni den jeste dalsi ucastnici zajezdu a protoze maji vsichni nachytano,tak to bude opet jen vyjizdka na rozlouceni.Vypada to tak,ze se mi snad zitra podari vyjet na pruzkumne cesty .

Dnes jsem konecne stihnul navstivit kluky v Torfride a dekuji za ochutnavku super kvalitniho mikulovskeho vinka.

Radim Linka
    Účastník
    (94 odpovědí)

Jizera Team hlasi noveho prubezneho vedouciho: Franta – treska 96 cm, do metru nam jeste par centaku zbyva, ale jeste par dnu mame pred sebou. Dnes jsem posedeli s Dedem145 a nacerpali spoustu novych informaci, ktere se pokusime hned zitra zurocit. Pekne jsem posedeli u vinecka a doufame ze jeste neni rekordum konec. Nabirame sily na zitrek a tesime se na dalsi lov!

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Poklidny den s krasnym pocasim.Zkousel jsem hledat zase po delsi dobe nejakeho mnicka,ale mimo 6-kilove brosmy a nekolika tuknuti jsem vysel zkratka.Kolem mne se prohanely svinuchy a tak z nedostatku jine cinnosti jsem se proste kochal.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Projel jsem snad vsechny potencialni mnikoviste okolo Asenu a stale nic.Kluky z Torfride jsem tam vyhlizel marne a tak kdyz jsem uz byl z dlouheho vysedavani docela ztuhnuty,tak jsem se sel rozhybat na vlacku.Na prvni melcine nic a na druhe brali jen dorsi.Na jeden drift 4 dorsaci sice konzumnich velikosti,ale vsichni sli nazpet do vody

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Na dalsi melcine uz to byla jina pisnicka.Asi tam zrovna najelo hejno polaku a zabery prichazely na kazde nahozeni.Vetsinou brali uz pri propadu a musel jsem davat pozor ,kdy se zastavi snura aby nemeli zizalu slupnutou az v zaludku.Za tri drifty byla bedna plna a ja jsem jen doufal,ze ve filetarne jeste nekdo bude abych nemusel kuchat.Vyslo to a nemecti manzele,kteri vyjizdeji maximalne po druhou tycku byli poteseni tak velkymi rybami.

Dnes odjizdi vetsina rekreantu a ja jen doufam,ze konecne prijedou i rybari.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,051. až 1,065. (celkem z 1,354)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...