Pokračování pokecu o oblíbené lokalitě. Původní najdete zde
Pokračování pokecu o oblíbené lokalitě. Původní najdete zde Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145.
Dnes jsem konecne dostal nejake foto od Rakouske expedice. Neni to to prave orechove,ale velikost ryb snad omluvi kvalitu fotek.Dorse 16 a 13 kg a k tomu pekne kelery z kopcu za Husoyou
Odpovědět
Foretaci dnes vyjeli na saamostatnou jizdu a bavili se paradne.Byly i chvile,kdy vsichni meli soucasne pekne polaky.
Odpovědět
Ja jsem se Svedskou posadkou projizdel halibutoviste avsak bez valnych uspechu.Pred polednem jsme vsak zmenili taktiku a vyzkouseli dorsaky.Kam cert nemuze,tam posle zenskou.Jednoznacna vyhrala souboj pohlavi sympaticka Svedka.12 kg dors byl tresnickou na dorte.Na velkych hloubkach jsme chytili jen par 80cm keleru a ja si neodpustil vytahnout ze 180m krasneho okounika
Odpovědět
Z pristavu jsem se dostal dost pozde,ale ten zpetny pohled na more stal za to
Odpovědět
To Dedo. Chapu, kdyby byl cas, tak treba dnes. Diky pocasi asi vubec nevyjedem, ledaze by se to kolem poledne na priliv trochu uklidnilo, ale max na blizke melciny. Zatim to ale spis vypada na odpocinkovy den s Okresnim preborem. Navic vitr ma jeste zesilovat.
Odpovědět
To Dedo. Chapu, kdyby byl cas, tak treba dnes. Diky pocasi asi vubec nevyjedem, ledaze by se to kolem poledne na priliv trochu uklidnilo, ale max na blizke melciny. Zatim to ale spis vypada na odpocinkovy den s Okresnim preborem. Navic vitr ma jeste zesilovat.
Snad dnes najdu trochu casu na navstevu.Zitra to bude take tezke,protoze jedu do Trondheimu.
Odpovědět
OZNAMENI:
Oznamuji vsem zmenu sve e-mailove adresy.Z technickych duvodu uz muj stary e-mail nefunguje a kdyz ani temer po trech tydnech nedoslo k naprave,rozhodl jsem se pro zalozeni nove schranky.
Zaroven se omlouvam vsem,kteri me kontaktovali v posledni dobe na stary e-mail a nedostalo se jim odpovedi.Pokud se jedna o vazne veci,preposlete mi vasi postu na tuto novou adresu:
dedo145@seznam.cz
Odpovědět
Tak dnes jsme diky pocasi uvezneni na chate, tak jsme si aspon dali zalezet na poledni tabuli.
Odpovědět
Pocasicko si vcera udelalo pripravu na podzim.Ostra 7-ka s destem se vecer zmenila na 10-12ku a vsichni oddychovali.Jen Svedove si zajeli do Valsfjordu,kde z mola nachytali asi 60 makrel.
Dnes se ma vitr uklidnit a ja si otocim v pohode jedenkrat letiste.
Odpovědět
Vcerejsi den byl posledni pro nase super fotografy a hledace krasnych mist.Takze jeste par obrazku na rozloucenou a startujeme na letiste
Odpovědět
Po vcerejsim bourlivem dni, kdy by ven ani norskeho psa nevyhnal, jsme vyjeli na lov. Ze zacatku to vypadalo, ze vcerejsi boure vyhnala vsechny ryby z melcin. Nakonec jsem zacali makrelama a pak presli na polaky a zase pribylo neco do bednicek. Ja osobne jsem chytal jen na zoomy a musim uznat,ze se na ne chyta velmi pekne. Vetsina polaku hezky zaseklych a minimum ztrat. Udelali jsem takove kolecko kolem Valsoyi a pres Zoo jsme se vratil zpatky. Vyhledy a pocasi pekne, u skal sem tam polak, na makrely jsme pak uz nenarazili. Zitra jdeme zase na ne!
Odpovědět
Odpovědět
Tak nam vyprava Foretaku,tedy jak Misa trefne zmenil nazev-Machacku stastne dorazila domu.Pred odjezdem jsme dostali od teto vesele a skvele party jeste nadherne darky.Benn prohlasil,ze v hospode to nebude vystavovat,ale bude to ve vitrine u nej doma.
Odpovědět
Ja jsem se po navratu z letiste jeste vydal na more abych povytahoval kose na kraby,ktere jsem ve vcerejsim vetru a vlnach ponechal osudu.Byl jsem dost prekvapeny tim,kolik krabu tam jeste zustalo.Urcite to je jen diky tomu,ze tam bylo dostatek masa a krabici se nesnazili dostat z pasti ven.Nakonec z toho byly plne dva hrnce lahodnych krabich pochoutek.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...