Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145

• Toto téma obsahuje celkem 1,353 odpovědí. Do diskuze (87 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel majda a poslední změna proběhla před 8 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,036. až 1,050. (celkem z 1,354)
  • Autor
    Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Dnes jsem konecne dostal nejake foto od Rakouske expedice. Neni to to prave orechove,ale velikost ryb snad omluvi kvalitu fotek.Dorse 16 a 13 kg a k tomu pekne kelery z kopcu za Husoyou

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Foretaci dnes vyjeli na saamostatnou jizdu a bavili se paradne.Byly i chvile,kdy vsichni meli soucasne pekne polaky.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Ja jsem se Svedskou posadkou projizdel halibutoviste avsak bez valnych uspechu.Pred polednem jsme vsak zmenili taktiku a vyzkouseli dorsaky.Kam cert nemuze,tam posle zenskou.Jednoznacna vyhrala souboj pohlavi sympaticka Svedka.12 kg dors byl tresnickou na dorte.Na velkych hloubkach jsme chytili jen par 80cm keleru a ja si neodpustil vytahnout ze 180m krasneho okounika

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Z pristavu jsem se dostal dost pozde,ale ten zpetny pohled na more stal za to

mira.sta
    Účastník
    (1494 odpovědí)

Joo tak tohle je parada

Radim Linka
    Účastník
    (94 odpovědí)

To Dedo. Chapu, kdyby byl cas, tak treba dnes. Diky pocasi asi vubec nevyjedem, ledaze by se to kolem poledne na priliv trochu uklidnilo, ale max na blizke melciny. Zatim to ale spis vypada na odpocinkovy den s Okresnim preborem. Navic vitr ma jeste zesilovat.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

To Dedo. Chapu, kdyby byl cas, tak treba dnes. Diky pocasi asi vubec nevyjedem, ledaze by se to kolem poledne na priliv trochu uklidnilo, ale max na blizke melciny. Zatim to ale spis vypada na odpocinkovy den s Okresnim preborem. Navic vitr ma jeste zesilovat.

Snad dnes najdu trochu casu na navstevu.Zitra to bude take tezke,protoze jedu do Trondheimu.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

OZNAMENI:

Oznamuji vsem zmenu sve e-mailove adresy.Z technickych duvodu uz muj stary e-mail nefunguje a kdyz ani temer po trech tydnech nedoslo k naprave,rozhodl jsem se pro zalozeni nove schranky.

Zaroven se omlouvam vsem,kteri me kontaktovali v posledni dobe na stary e-mail a nedostalo se jim odpovedi.Pokud se jedna o vazne veci,preposlete mi vasi postu na tuto novou adresu:

dedo145@seznam.cz

Radim Linka
    Účastník
    (94 odpovědí)

Tak dnes jsme diky pocasi uvezneni na chate, tak jsme si aspon dali zalezet na poledni tabuli.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Pocasicko si vcera udelalo pripravu na podzim.Ostra 7-ka s destem se vecer zmenila na 10-12ku a vsichni oddychovali.Jen Svedove si zajeli do Valsfjordu,kde z mola nachytali asi 60 makrel.

Dnes se ma vitr uklidnit a ja si otocim v pohode jedenkrat letiste.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Vcerejsi den byl posledni pro nase super fotografy a hledace krasnych mist.Takze jeste par obrazku na rozloucenou a startujeme na letiste

Radim Linka
    Účastník
    (94 odpovědí)

Po vcerejsim bourlivem dni, kdy by ven ani norskeho psa nevyhnal, jsme vyjeli na lov. Ze zacatku to vypadalo, ze vcerejsi boure vyhnala vsechny ryby z melcin. Nakonec jsem zacali makrelama a pak presli na polaky a zase pribylo neco do bednicek. Ja osobne jsem chytal jen na zoomy a musim uznat,ze se na ne chyta velmi pekne. Vetsina polaku hezky zaseklych a minimum ztrat. Udelali jsem takove kolecko kolem Valsoyi a pres Zoo jsme se vratil zpatky. Vyhledy a pocasi pekne, u skal sem tam polak, na makrely jsme pak uz nenarazili. Zitra jdeme zase na ne!

mikefo
    Účastník
    (6 odpovědí)

Posádka macháčků hlasí bezpečné doplutí do přístavu – Home again.. 😉 A zase to byl, Díky Tobě, Dedo, jeden z TOP týdnů tohoto roku! Zážitek s Tebou pobývat na moři i na souši. Diky za překrásný týden a brzy naviděnou. M+I+J
    PS: Děláš to skvěle a prakticky nemáš konkurenci.  😉
    Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Tak nam vyprava Foretaku,tedy jak Misa trefne zmenil nazev-Machacku stastne dorazila domu.Pred odjezdem jsme dostali od teto vesele a skvele party jeste nadherne darky.Benn prohlasil,ze v hospode to nebude vystavovat,ale bude to ve vitrine u nej doma.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Ja jsem se po navratu z letiste jeste vydal na more abych povytahoval kose na kraby,ktere jsem ve vcerejsim vetru a vlnach ponechal osudu.Byl jsem dost prekvapeny tim,kolik krabu tam jeste zustalo.Urcite to je jen diky tomu,ze tam bylo dostatek masa a krabici se nesnazili dostat z pasti ven.Nakonec z toho byly plne dva hrnce lahodnych krabich pochoutek.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,036. až 1,050. (celkem z 1,354)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...