Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145

• Toto téma obsahuje celkem 1,353 odpovědí. Do diskuze (87 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel majda a poslední změna proběhla před 8 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,021. až 1,035. (celkem z 1,354)
  • Autor
    Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Michal dnes chytal jen CHAP /chyt a pust/ a vsichni jsme tahali velke gumove ryby na vyhlasenych halibutovistich.Mimo nekolika dorsu a jednoho halibutiho detatka jsme vsak zadny uspech nezaznamenali

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Pod hranami na vetsi hloubky jsem zkousel i mnicky ,ale mimo nekolika malych brosem jsem se k nicemu nedostal.Pri nahazovani mnikove nastrahy vsak jeden nedockavy racek stihnul chytit filet na hladine a nastal boj a nasledne vysvobozovani nestastneho ptaka.Vse vsak dobre dopadlo a racek odletel uplne v pohode

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

V noci jsem jeste daval neco z nasi zahradky,ale prispevek mi nechtel projit.Takze trochu se zpozdenim to zkousim znovu

Radim Linka
    Účastník
    (94 odpovědí)

Zdravim jiz z chaty Torfride. Cesta bez problemu, neco malo jsme vybalili a neco maleho popili. Cestou jsme chteli nasbirat houby, ale moc to jeste neroste, takze jen par kremenacku do polivky – viz nas nejuspesnejsi clen – rybasky zelenac – Jirka na fotce. Zitra ma byt supr pocasi, tak na ne po ranku a vyspani vyrazime. Asi se zamerime na klasickou vlacku, polaky, makrely a zaucovani zelenace jak nahodit, zaseknout a vytahnout:) Ale ty kremenacci jsou dobri, uvidime, jestli se opet osvedci novackovske stesti i pri rybolovu..

Za Jizera Team 2016

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Vcera i dnes jen ponekud odpocinkove dny.Vsichni maji nachytano a vyuzivaji volny cas k prochazkam po prirode ci kratkym vyjizdkam na krasne klidne more.Dnes se vsak trochu zatahlo a pofukuje 4-ka vitr.Mozna jeste vecer zkusime nejakeho halika ci pekneho polaka.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Okoli Bakkanu nabizi i takoveto moznosti.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Dedo, jak ty to děláš? Na všechny zobrazené diciplíny bych měl chuť!

jirka50
    Účastník
    (229 odpovědí)

Pod hranami na vetsi hloubky jsem zkousel i mnicky ,ale mimo nekolika malych brosem jsem se k nicemu nedostal.Pri nahazovani mnikove nastrahy vsak jeden nedockavy racek stihnul chytit filet na hladine a nastal boj a nasledne vysvobozovani nestastneho ptaka.Vse vsak dobre dopadlo a racek odletel uplne v pohode

dedy vidím že lovíš široký sortiment,oba úlovky paráda jak moc racek bojoval

Radim Linka
    Účastník
    (94 odpovědí)

Jizera team posila report z prvniho dne norskorybolovu: Cilem prvniho dne bylo se tu rozkoukat,
    projet znama mista na vlaceni a zaucit novacka nasi skupiny. Vyjezd jsem meli trochu zpestreny
    nacvikem “zachranne akce”, nase lod po vyjeti z pristavu totiz chcipla a nesla nahodit, takze nas nase druha dvojice odtahla zpatky do pristavu. Nastesti to byla jen mala zavada na benzinovem filtru a po telefonatu Benovi a kratke oprave jsme za mirneho deste vyrazili zpet na more. Opet se potvrdilo novackovske stesti a Jirka – viz foto se stal se svym 72cm polakem vitezem dne. A technika chyceni nam byla rovnez znama – pilkr se perickama  spadnul pod lod a po vypomoci kolegovi se zdolanim jeho ulovku, se mu na to povesil nejvetsi polak. Tudiz mu to vsichni prejeme a verime, ze ho velmi brzy “prehodime”. Treba zitra, kdy mame plan zkusit pilkrovani na hloubkach. Pocasi ma byt jeste o neco lepsi nez dnes, tak se snad zadari. K veceri jsem ugrilovali makrely a ted s vinkem pomalu jdem nabirat sily na dalsi den. Predem hlasim, ze neslibuju, ze budu schopen davat reporty kazdy den a timto smekam pred Dedem, ktery kazdy den jeste stiha zpracovat fotky a reportovat. Dedo – prijd zitra na Torfride na vinko, mame v planu dojet driv, abychom vyfiletovali, najedli se a sly spat driv nez o pulnoci.

Radim Linka
    Účastník
    (94 odpovědí)

Jeste hlasim, ze na chate Torfride je uplne nova lednicka, a byt mame zasob asi na tri mesice, tak se nam ji ani tak nepodarilo naplnit. Takze timto potvruji, ze jestli byly pred nedavnem nejake stiznosti, tak byly vyslyseny a vse je v naprostem poradku. Ted aby uz konecne vysla ta metrovka, ale to nam tady asi ani majitel nazaridi…. 🙂 A pred spanim jeste foto ulovku z dnesniho dne.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Z nejakeho neznameho duvodu nam vypadla v noci wifina,takze v trochu nezvyklou dobu se dostavam na net.

Rakouska squadra nam pravidelne vozi pekne ryby,bohuzel s focenim maji trochu problem.Takze aspon nejaka malickost od nich.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Ja jsem se na vodu s Foretaky dostal az pozde odpoledne a opet jsme zkouseli nejakeho toho halika.Voda vsak byla naprostu bez driftu a tak jsme si aspon chvilku zavlaceli na Asenskych melcinach.Hyseho snad potesi ze polaci brali hlavne na slivovici.Sem tam se mezi ne primotal i dorsik.

Priroda nam vsak pripravila nadherne pohledy a tak jsme se tedy casto kochali

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Dnes vyjizdim se Svedy a mam z toho trochu hlavu ve smutku,protoze je absolutni bezvetri.

Radim Linka
    Účastník
    (94 odpovědí)

Dedo, kasli na Svedy a prijd konecne na Torfride na vinko. Je ho stale  dost – Mikulovske stacene, Chardoney a Rulandske Sede.. Na druhou stranu pivo a hlavne pericka na makrely nam dochazeji. Nas novacek trha vse, co mu dame do ruky ale statecne taha , zitra budeme muset doplnit i vlasec… Jo a na ty pericka chytame uplne vsechno, tresky, polaky, jen makrely se moc nedari, protoze dnes byly na vrchu a nam to propadava pod ne a tahame polaky jedna basen. Jinak zoomy taky funguji, a hlavne z 30 hlavicky polak hned tak nespadne. Dnes jsem byi na Storflue pilkrovat, ale byla to spis opalovacka, bez driftu, pak mensich mnicku, okounici, tresky… Takze jsme to v poledne zabalili, jeli se naobedvat a vyrazili vlacet na nase osvedcene melciny – ty nas nezklamaly a posunuli jsme se na kvotu 76cm, coz je do metrovky jeste daleko, ale statisticky se priblizujeme. Na to, ze jsme tu teprve druhy den, tak se nam limity pekne plni, jeste dva dny a mame splneno. Ryba dne – stitnik. Zadny obr, za to na grilu exceloval a opecene brambory ve slupce po americku k tomu, jedna basen. Na zaver jedno foto, Jirka na obr. chybi, pac jako zelenac musel fotografovat.

Blizi se pulnoc, takze jdeme spat a zitra hra na ne.. Snad se trochu pokazi pocas a zvysi se aktivita ryb..

Jizera Team 2016

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

To Jizera team   Mam ted narvano.Vsechny chaty obsazeny,vsechny lode na vode.Snad zitra v destivem pocasi se k vam dostanu.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,021. až 1,035. (celkem z 1,354)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...