Hasvik, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -6°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon -1°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145

Pokračování pokecu o oblíbené lokalitě. Původní najdete zde Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145.

Odpovědět

A protoze uz zacina krabova sezona,tak si je davam kazdy den na veceri.Zitra vyjizdim s Nemci,takze snad stihnu nejake ryby zachytit nez je vykuchaji

To musi být dobrota

To si pis a zacinam byt prebornik v louskani klepet  i nozicek.Jenom mam obavy,ze po tolika zkonzumovanych dobrotach mi zacnou mimo ploutvi uz narustat I klepeta

Mam info,ze zpatecni letenky z Krakowa primo do Trondheimu jsou v zari v cenach do 35 Eur.Takze kdo ma chut si

odskocit na super rybacku,tak je tu paradni sance.Transfer z letiste zabezpecime za rezijni cenu,nebo muzete pouzit rychlolod do Brekstadu.

Mam info,ze zpatecni letenky z Krakowa primo do Trondheimu jsou v zari v cenach do 35 Eur.Takze kdo ma chut si odskocit na super rybacku,tak je tu paradni sance.Transfer z letiste zabezpecime za rezijni cenu,nebo muzete pouzit rychlolod do Brekstadu.

To zní hodne zajímavě. :-)

Bakkaňáci, jeden dotaz trochu mimo téma, jak vám letos trvala cesta z Bakkanu do Trelleborgu, nějaké postřehy z cesty by byly? Dík.

Mam info,ze zpatecni letenky z Krakowa primo do Trondheimu jsou v zari v cenach do 35 Eur.Takze kdo ma chut si odskocit na super rybacku,tak je tu paradni sance.Transfer z letiste zabezpecime za rezijni cenu,nebo muzete pouzit rychlolod do Brekstadu.

To by byla bomba. Nevíte někdo s jakou to je společností ? Přímý let nemůžu najít, vždy to vyhodí s mezipřistáním v Oslu.

Step- Cesta z Bakkanu išla trochu inou cestou,ale zaviedla nás tam nie moc dobrá navigácia .Inak všetko po starom.Po trojke sme išli schválne/los/.Máš nejaký paranormálny zážitok?

Ahoj Peter F. Chodí trajekt s Brekstadu aj v noci,alebo skoro ráno? Chcel by som možno naplánovať cestu do Trelleborgu na večerný trajekt Trelleborg-Rostock s kajutou. V noci si pospať a potom pokračovať na Slovensko.

Diky JAKABO.

To by byla bomba. Nevíte někdo s jakou to je společností ? Přímý let nemůžu najít, vždy to vyhodí s mezipřistáním v Oslu.

Hledej Kiwi.com . Marecek si uz objednal let a prijede za mnou 20.9 za nejakych 31 Eur.Aspon mi pomuze odsoferovat domu.

Ahoj Peter F. Chodí trajekt s Brekstadu aj v noci,alebo skoro ráno? Chcel by som možno naplánovať cestu do Trelleborgu na večerný trajekt Trelleborg-Rostock s kajutou. V noci si pospať a potom pokračovať na Slovensko. Diky JAKABO.

https://www.norled.no/contentassets/af7a162a8f314f7bb6a9c021f129476f/atb_rute_870.pdf

Nemecka anabaze se skoncila.Benn jim na rozloucenou prilepil znak Bakkan Wahlu na vozik a slibili jsme si ze pristi rok to zopakujeme.

Pri odevzdavani lodi a nasledne priprave prostoru pro nove hosty jsem si odskocil ke karavanakum na jednu medicinku

More se s name loucilo nadhernymi sceneriemi

Dnes mi prijela i nova nemecka rodinka a na prvnim vyjezdu si hned chytili veceri primo pod vrtulemi

Kdyz se nechodi na ryby tak by se tu mozna dalo pekne zalovit i na pevnine.Benn je z losu dost nestastny,protoze jemu i dalsim farmarum nici ploty.Zklamane mi rekl,ze tento rok maji povoleny odstrel jen sest kusu a to je strasne malo.

Ja jsem si opet pripravil exkluzivni papu

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!