Pokračování pokecu o oblíbené lokalitě. Původní najdete zde
Pokračování pokecu o oblíbené lokalitě. Původní najdete zde Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145.
Proc se u nas rozmohlo CHYT A PUST pochopite z videa,ktere stale jeste stahuji/jde to strasne pomalu/ a doufam ze to jeste dnes dokoncim
Odpovědět
Bohuzel se to zaseklo na 33 procentech,snad se to do rana nahraje.
Odpovědět
Zkusil jsem to znovu a hura podarilo se.
https://www.youtube.com/watch?v=LsLB2sXuHHI&feature=youtu.be
Odpovědět
Včera sme sa trošku venovali Storfue a pri peknom počasí poobede aj Melsteinu.Chytili sme krásnych kelerov70-80cm,tresky/naj 85cm/, brosmy tie púšťame späť vode, a kde tu sa zatúla medzi malých kelerov makrela.
Dnes máme v pláne prechytať "trávy" a dáme si podrobne Asen. Počasie máme na 1+. Všetkým ostatným prajem dobrý lov a rekordné ryby.
Odpovědět
Výlet do mimo more sa vydaril. Ideálna príležitosť ak sa chce suchozemec presať hojdať a oddýchnuť na chvíľku. Krásna príroda a psuhy brali ako divé. Sice žiadne kapitálne úlovky, ale jemná prívlač na mušku a mini twistre srdce rybára potešili. Ak si chcete užiť potokov a jazier, tak za 50NOK povolenka na benzínke sa oplatí – niektoré veci sú tu krásne jednoduché..
Marku, to jste byli na říčce co teče do Botengardu, ty jezery pod Koppanem jste nezkoušeli?
Odpovědět
Výlet do mimo more sa vydaril. Ideálna príležitosť ak sa chce suchozemec presať hojdať a oddýchnuť na chvíľku. Krásna príroda a psuhy brali ako divé. Sice žiadne kapitálne úlovky, ale jemná prívlač na mušku a mini twistre srdce rybára potešili. Ak si chcete užiť potokov a jazier, tak za 50NOK povolenka na benzínke sa oplatí – niektoré veci sú tu krásne jednoduché..
Marku, to jste byli na říčce co teče do Botengardu, ty jezery pod Koppanem jste nezkoušeli?
Ahoj, boli sme na pritoku jazera Gjolja - zapadne od Botengardu. čím bližšie k jazeru, tým boli väčšie. Pridavam odkaz snad bude fungovat. Iné jazera sme neskušali, no povolenka plati po celom ostrove.
https://mapy.cz/s/QIt3
Odpovědět
Tak tady jsem nikdy pstruhy nezkoušel, já jsem chytal v přilehlých jezerech kolem pohoří Koppan. Tam byli největší pstruzi max. 37cm. Ale chytačka nádherná!
Odpovědět
Dnes jsme se rozloucili s Dedovou partou a preji jim prijemnou cestu a stastny navrat .Samozrejmne,ze jsme se dohodli na pristi rok na dalsi spolecne vyjezdy.
Odpovědět
Dnes meli posledni den prakticky vsichni ucastnici zajezdu.Nekteri ani nevyjeli,jinni zase zkouseli halika az do pozdnich vecernich hodin.Nic zvlastniho se vsak nechytilo a vsichni jeli na CHAP/chyt a pust/.
Ja jsem si vyjel s novymi ucastniky na Melstein,protoze by to byl hrich nejet v tak krasnem pocasi.Keleri si vsak dnes dali pauzu a chytali jsme jen nahodne kusy.Na zapadni hrane na 90m se vsak chytilo par peknych polaku.
Odpovědět
Tak jsme se dali na vlacku.Zdenek i Vlasta jsou vicemene novacci a tak se vlastne jednalo o zaskolovaci den.Studenti byli pozorni a vysledky se dostavily okamzite.Ja jsem si ani moc nezachytal,protoze moji spolujezdci meli skoro nepretrzite zabery a velkou bednu naplnili za tri drifty.
Odpovědět
Kdyz jsem se pred pulnoci vratil z pristavu,tak mne cekalo mile prekvapeni.Diky Kladenaci a okoli.Rano mi odjizdi cele osazenstvo a cekam zase invazi Nemcu
Odpovědět
Šťastnú cestu domov. S niektorými sme sa rozlúčili osobne,keďže sme v prístave niektorých stretli.
Ale o rybolove. Včera sme prechytali západnú a severozápadnú stranu Asenu, vietor bol na 4m/s a na hranách 80-200m sa nám nepodarilo nič. Na 40-100m to boli tresky a polaky 60-70cm/chytili sme asi 10ks/ a na 20-70m miliony kelerov,makrelky. Už len aby som chytil pruhovaného kelera/makrelkeler/. Občas nejaká ta náhoda a raritka/foto/.
Odpovědět
Pri krásnom počasí sme si vyšlapali 483m kopec nad Bakkanom.Odporúčam všetkým.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...