Hasvik, NO
temperature icon -3°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -7°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon -4°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145

Pokračování pokecu o oblíbené lokalitě. Původní najdete zde Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145.

Odpovědět

Bohuzel se predpoved nemylila a cely den nam foukala desitka.Vyjezd se pokusily udelat jen nase 2 lode okolo 17,00 hod,kdyz vitr klesnul na 7m/s.Po trech driftech s minimalnimi uspechy/par obecnacek okolo 70cm a dva mnicky okolo 80cm/ se vitr obratil od jihozapadu a zesilnel na 12/m/s a to bylo znameni k ustupu.Ve 2m vlnach se lode vratily do pristavu. V techto driftech okolo 2,5 az 3.5 km/hod se casto chyta vazka a to neni nic dobreho pro nase elekricke navijaky.Dalsi dva jsou na pokraji zhrouceni.Jeste ze tu mam super mechanika,ktery dokaze I ve zdejsich skromnych podminkach odstranit nektere mechanicke zavady,

To je Banax babička. Ta už toho zažila.  Ale v Marečkové ruce věřím, že to opraví.  Vždy jsou to jen drobnosti, které v servise stojí ranec a kdo se vyzná, ke to za pár destilátů.

A nebo nám pak příjde taková babička na servis s tím, že je komplet vnitřek v sáčku bokem v krabici z čehož má náš servisák vždy velkou "radost". Holt sme národ kutilů...

A nebo nám pak příjde taková babička na servis s tím, že je komplet vnitřek v sáčku bokem v krabici z čehož má náš servisák vždy velkou „radost“. Holt sme národ kutilů…

Neboj, Mareček to opraví.  Opravil již desítky babiček, od kterých dal servisák i z Prahy  ruce pryč..

No vazeni pratele po celodenni praci na priprave lodi se nam odpoledne vycasilo.Kluci vyjeli asi ve 3 hodiny a ja  s Mareckem asi v pul seste.Chtel jsem zkontrolovat velikost keleru na Storflui,ale asi jsme tam nebyli ve spravnou chvili.Zustali jsme bez zaberu.Naopak nasi lovci u majaku potkali hejno obecnacek a keleru a zadarilo se jim vyborne.

Nejvice se do keleru trefil Jeliman s Jirkou.Nejvetsi kus mel 110cm

Po delsim pobytu ve filetarne nam dobre padlo posezeni u Bena v jeho hospudce.Zacal jsem se ucit od Bena hru na akordeon a mel jsem I vdecne posluchace.Opacne hodiny nas vsak poslaly do hajan.

Takto vypadala nase zahradka dnes v podvecer

Po delsim pobytu ve filetarne nam dobre padlo posezeni u Bena v jeho hospudce.Zacal jsem se ucit od Bena hru na akordeon a mel jsem I vdecne posluchace.Opacne hodiny nas vsak poslaly do hajan.

Solídní štábní kultůra. :D

Nejvice se do keleru trefil Jeliman s Jirkou.Nejvetsi kus mel 110cm

A ten Jelimanův keler, no pěkný torpédo!

Taky gratuluji Jelimanovi ke krásnému úlovku.

Krásný úlovek kelerů. Velká gratulace lovcům a průvodci

Prave se mi konci pracovni doba a delame hodnoceni pobytu s prvni cesko-slovenskou skupinou v tomto roce.Vicemene jsem se venoval priprave lodi a pri spatnem pocasi mi chlapi  radi pomohli.Dokonce I Jeliman se aktivne zapojil do pripravy.A posledni foto je uz hotova ,nabarvena lod s novym Garminem a spokojenym Mareckem

Odpoledne se zase troche vycasilo a tak vsichni vyjeli na rozlouceni s vodou.Nejvice se darilo Lubovi,ktery si malem vyrovnal vlastni osobni rekord.A aby to nebylo malo,tak je tahal po dvou.

Protoze jsme s Mareckem makali az do 16,00 tak rozlouceni s morem se zacalo az v pul seste.Risko se k nam pridal a vubec toho nelitoval.Ulovil si sveho zatim nej kellera 95cm.Marecek taky ukoncil svuj pobyt peknou devadesatkou.Bohuzel jsme nemohli dokoncit pekny den dalsimi drifty,protoze na nas spadla snehova boure a vitr 11m/s nas zahnal nazpet do pristavu.Skoda,ze jsem nevymenil gumicky na steracich.

Jelimanovci uz z tepla domova poridili tyto zabery.Obraz krajiny se po tristvrtehodinove snehove bouri uplne zmenil.Pro jejich zitrejsi odjezd to neni zrovna idealni.

Vecer se prisel rozloucit Ben.Jako obvykle venoval nejuspesnejsimu lovci pamatecni tricko.Tentokrat to vsak nebyl Fisherman nb.1 jako obvykle,ale prekvapenemu Jirkovi venoval tricko s jeho vlastnim ulovkem-19kg treskou.Velikost 5L vsak tresku na obrazku znacne zmensila:D :D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!