Pokračování pokecu o oblíbené lokalitě. Původní najdete zde
Pokračování pokecu o oblíbené lokalitě. Původní najdete zde Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145.
No my se s malymi rybami nehrajeme.Aby se cesta na Melstein nezdala tak dlouha ,tak vetsinou zastavuji asi na pul cete na 50m kopci zkontrolovat dorsacke osazenstvo.Jako obvykle se tam chytili pekni dorsaci.Hrablo s kluky uz jsou sehrany tym.
Ja jsem jednoho obra utrhnul a ve druhem driftu jednoho mensiho dostal.
Odpovědět
Dnes jsem chtel zkusit vetsi kelery na zapadni hrane.Zpocatku to vypadalo dobre.Ale po nekolika malo zaberech se voda zavrela a zabery postupne ustavaly.Kluci driftovali okolo hrany a ja zkousel na velkych hloubkach jestli tam nekde necihaji ve sloupci.
Nekolik jednotlivych jsem chytil,ale cele hejno tu nebylo.Pri prochytavani hloubek jsem jako obvykle zahaknul pekneho okounika
Odpovědět
Deda Zdenek s partou odjeli na jizni hranu doplnit bedny a my po kratkem a prakticky bezvyslednem vlaceni/jen par tresek a nekolik malych polaku/jsme je nasledovali.Misto opet nezklamalo a tak nas nerozhazel ani vitr o sile 7m/s se kterym jsme se houpave doklouzali do bezpeci pristavu.
Odpovědět
Nasi kluci prazsky uz maji nachytano a ted se budou venovat jen hledani trofejek.Predvedli nam novy zpusob skrabani keleru,ale nejak se mi to nepozdava.
Odpovědět
A nakonec neco z nasi zahradky.Velci asi 8-9m kytovci brousili po nasich lovistich.Asi kulohlavec,ale nejsem si jisty.
Odpovědět
Zvlastni pohled.Krasne polojasne nebe,vitr 3m/s, voda od rana stoupa a vetsina nasich rybaru je doma.Po uplynulych par dnech masakru maji vsichni nachytano a uzivaji si skutecnou dovolenou.Jenom Dedova parta vyjela na doplneni trofejek/snad se podari I nejaky halik/.Ja se chystam s Holandany a nove prichozimi ceskymi lovci na vyjezd v odpolednich hodinach.
Odpovědět
Peter ako ste chytali tie halibuty
neviem ako mám viesť nástrahu treba to poťahovať alebo ako
prosím podrobne to opíš ak máš čas
nemôžeme nič chytiť
Dík
Odpovědět
Suprový rybolov na Bakkanu,fotkami ryb je toto zpravodajství přesyceno,fotit prohnuté stoly s rybami ve filetárně se nám nějak nezdá.Berou všude.Dnes jsme byli jen na mělčinách před majákem,vše šetrně puštěno.Počasí srovnatelné s Chorvatskem.Kdo nezažil a neviděl-neuvěří.Nováček Víťa jako skoro vždy každý nováček bojuje o tričko No.1-zatím nadmíru úspěšně.
Ryby žerou vše,malé,velké, krátké,dlouhé nástrahy a na barvě vůbec nezáleží. Zatím jen halibuti se nám vyhýbají.
Děda Z.
Odpovědět
Výprava na Melstain dopadla na výbornú,voda bez vĺn,teplota na spálenie.
Odpovědět
Orlica na vrchole Mestainu bola v strehu,ale stihol som ju vyfotiť.
Odpovědět
Dnes fotky nebudou.Uz mi je troche trapne opakovat kazdodenni masakrovani a tak jsem vam pripravil sice surove,ale vypovidajici video
Odpovědět
Pěkné videjko z akce supr děkuji My to máme s klukama ještě za dlouhých 38 Lokta
Odpovědět
Včera bolo na Melsteine krásne. Slnko, kludne more a veeeeeeela rýb - masaker. Pripájam za našu výpravu pár fotiek. Podarili sa aj pekné kúsky. :) Dík Dedo145..
Odpovědět