Hasvik, NO
temperature icon -2°C
mírné sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -7°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon -3°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145

Pokračování pokecu o oblíbené lokalitě. Původní najdete zde Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145.

Odpovědět

Vsicni dnes pospichali do postele,protoze planuji odjezd prvnim trajektem.Bakkan jim vsak na rozloucenou ukazal krasne divadlo.Preji vsem stasnou cestu a tesim se na dalsi setkani

Rano vsechny cesko slovenske posadky stihaly 2.trajekt a po kratkem rozlouceni vyrazily na cestu.Pocasi vubec nenasvedcovalo  tomu,ze prijde silny vitr.Rano bylo slunecne,ale ted uz zacina foukat a asi ta hlasena 12-ka prijde co nevidet

Cely Bakkan se dnes vyprazdnil.Odjeli vsichni soudruzi z NDR a pomalu mi zacinaji najizdet novi hoste.Od nemeckych rybaru jsem obdrzel foto z jejich posledniho vyjezdu,ale neni to to prave orechove.

A jeste slibena soucastka na Kaigen

A neco z nasi zahradky

Ahoj všichni na Bakkanu, dorazili jsme do Česka a Slovenska v rekordním čase. Cesta nám trvala jen 30 hodin. Úžasné, a to jsme na cestě projeli sněhovou smrští. Šoféři , ale byli skvělí. Patří jim  velké poděkování. Bakkan se stal na trvalo naší srdeční záležitostí, kam se budeme vracet i v budoucnosti.  Děkujeme Petrovi a samozřejmě Bennovi jsou výborní kamarádi.

Na závěr ještě některá dlužná fota:

nerezový los u Elverumu, společné foto česko - slovenského týmu (výborná parta) z odjezdu v Brekstad, sněhová smršť na cestě domů a jedna slušná jednoskrvnka.

Přejeme Vám všem na Bakkanu krásný pobyt, příznivý vítr a skvělé úlovky....

Kemp se mi zase plni,Po vcerejsi desitce a vice dnes bude docela slusne pocasi.Jdu vydat lode novym partam a vyrazime na vodu

Kedze sme pocas nasho turnusu mali horliveho a rychleho dopisovatela, tak som nic neuverejnoval. Teraz posielam par fotiek a postrehov.

Pocasie nam nedovolilo 4x vyst na more, tak sme nakupovali a prehliadli sme "kanon" v Brekstade - Austratt Fort. Histricky i technicky velmi zaujimava prehliadka cca 2 hod.

Dobru misiu plni Deda145. Vzdy pripraveny pomoct a sympaticky a vtipny partak, ktory naladu nepokazi. Za nasu partiu - dakujeme.

Nieco k rybarceniu. Ryb dostatok. Boli aj pekne ulovky, skoro tradicne pre Bakkan. Ojedinele tresky okolo metra a vahy cca 16 kg, treska tmava tiez okolo metra, to je moj favorit na privlac. Tiez jednoskvrnky - vedlajsia partia lapila jednu cez 75 cm, taku som videl po 11 rokoch norskeho rybolovu prvy raz a ine mensie ryby. Co vsak hodnotim kladne je fakt, ze ryby boli menej zacervene nez predosle roky. Pozitivum je, ze majitel "maly" Benn s jeho "velkou" zenou sa snazi, je stale k dispzicii a rozvija prostredie, ktore mi pripada stale prijemnejsie. Preto tam stale rad chodim.

Cesta tradicna. V Norsku este zima a u nas skoro leto. Tam i spat nastastie bez problemov a tak opat raz o rok ak zdravie vydrzi a stastie podrzi.

Tak zase do videnia na Bakkane

... aj novymi prezentacnymi capicami ...😊

Zdravím všechny z Bakkanu.Už za dva měsíce,které utečou jak nic,vyrážíme do této krásné lokality.Chtěl jsem se zeptat,jak to vypadá na chatě Torfride.Zajímalo by mě vybavení chaty,kuchyně,filetárny a lodí.Když jsme tam byli před loni,vše potřebné jsme tam našli.Jak to tam vypadá teď?Můžete mi někdo podat info.

Díky Horňas

Pravěpodobně by na toto měl odpověďet Dedo 145. Ale co jste tam měli předloni, bude i letos, co se vybavení týče. Určitě tam budete mít lepší komfort v zázemí , lepší GPS a člověka, který Vám bude k dispozici kdykoliv.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!