Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145

• Toto téma obsahuje celkem 1,353 odpovědí. Do diskuze (87 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel majda a poslední změna proběhla před 8 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 196. až 210. (celkem z 1,354)
  • Autor
    Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

A po uspesnem lovu se nasmazila dorsi kridla.Pecena kridla od sefkuchare mirka mi tak chutnala,ze jsem si je daval i po dvou.Po dobre veceri byli vsichni tak nejak smutni,ale pak se prisel rozloucit Ben a hned bylo veselo.Ani by jste neverili,kolik harmonikaru tady Ben vychova.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

A pak nastala slavnostni chvile -vyhlaseni nejlepsiho rybare skupiny.Vyhral ten nejmladsi s metrovym kelerem.Snad na to tricko na diskotece ulovi nejakou 1.000 tydnovou stiku

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Dnes prijela dalsi parta ze Slovenska,tak v pripade dobreho pocasi se mame na co tesit.Nasi kamaradi z Prahy bohuzel vzdy pred mou navstevou zalehnou,takze vubec nevim jak dopadli dnes ani vcera.Ale vim,ze neco z nasi zahradky tam urcite bylo.

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

Krasny polak. Takoveho si snad chytim v lete 😅😅😅

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Honzaku v lete kdyz pocasi dovoli,tak doufam,ze pujdes pres metr.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Takto dopoledne vyjizdela ceskoslovenska parta.Nasi borci se dnes radovali jen dopoledne.Odpoledne prisla nehlasena bourka I s hromobitim a zkuseni vlci se do pristavu vratili jeste za solidnich podminek.Bohuzel nasi polsti kolegove to podcenili a dve lode se vracely az v tom nejvetsim harmatamci.Pomahal jsem jim zaparkovat lode a behem par minut jsem byl promoceny na kost.Presto ulovky byly slusne.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Novacek Jozo chytil jednoskvrnku o ktere ani nevedel,ze aspiruje na cesky rekord.Zmerili jsme ,odvazili a vysledek je 74cm a 4,9 kg.Pokud je moznost zaradit ji mezi rekordy,tak dodam podrobnosti.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Ja jsem si pripravil lod  a zitra rano ji spoustime na vodu.Pocasi nam moc prat nebude,ale verim,ze i za ty 2 hodinky,kdy se bude dat jezdit se neco pekneho zase chyti

Sim
    Správce
    (11325 odpovědí)

Novacek Jozo chytil jednoskvrnku o ktere ani nevedel,ze aspiruje na cesky rekord.Zmerili jsme ,odvazili a vysledek je 74cm a 4,9 kg.Pokud je moznost zaradit ji mezi rekordy,tak dodam podrobnosti.

To máš pravdu, ale ta fotka je hrozná. V zástěře a ve filetárně, aby šel do rekordů, to je nepřípustné. Příště si musí nechat udělat lepší fotku.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Presne tak a vsem radim aby delali fotky na lodi.

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

Honzaku v lete kdyz pocasi dovoli,tak doufam,ze pujdes pres metr.

Dědo když to vyjde tak budeme slavit 🙂

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Dneska mi zacala skutecna sezona.Jsme uplne plni.Rybari prijizdeli cely den a tak jsem odevzdaval lode  a novackum na Bakkane vysvetloval zdejsi system a debatoval o rybach a mistech pro nejlepsi lov.Cely den foukala svezi sedmicka od severu ,ale Druzina Polska jako jedina vyjela.Odmenou jim mimo beden mensich dorsu byly I tyto pekne kousky.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Zitra taky pocasi nebude stat za nic,tak snad jen velmi casny vyjezd nam muze prinest nejake vysledky

dub
    Účastník
    (785 odpovědí)

Pozdrav z B.W.  Zatial mizerné počasie. Rybu hodnú foto sme ešte nechytili …:-(  Laco (h) a spol.

Sim
    Správce
    (11325 odpovědí)

Kluci hlavu vzhůru.  To určitě ještě přijde.  Tak jakou přesně před rokem. Tyto kousky jsou z Walfjordu.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 196. až 210. (celkem z 1,354)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(182)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...