Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145
- Toto téma obsahuje celkem 1,353 odpovědí. Do diskuze (87 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel majda a poslední změna proběhla před 8 roky.
-
AutorPříspěvky
-
#212624 13.4.2016 v 6:36
To mas Michale pravdu,stavalo se to I v takovych vyhlasenych lokalitach jako je Ornklaken,ci Soroya/vlastni zkusenost/.Ale je to divne,ze se ryby nenasli ani na jedinem miste.Objel jsem Storflua,Hytta,majak,Svedy jsem poslal prolovit Valfjord,do vecera jsem jezdil Dypfest a jeste v 21,00 jsem zkousel u majaku.Jedine co jsem nestihnul,tak vnejsi hrany za Tarvou a Husoyou.
Mozna se tu prohnalo hejno sledu a vsechno bylo nacpano k prasknuti.Zkousel jsem I melciny a plotny od 40 do 8om.Vsechno marne.Dnes se nam trosku rozfouka,vitr 6-7m/s dovoli jezdit jenom fjordy a pobrezni lokality,ale zitra zase 3-4ka rakze pohoda.
Aspon dokoncim montaz dalsich dvou Garminu a dalsi 2 lode pujdou na vodu.
Zitra nebo pozitri mam hlasenou kolaudaci meho noveho domecku.Fotky dodam po kolaudaci.Ben se priklani k nazoru,ze mu da nazev Heaven a ja mu zase navrhuji Dedostua
#212968 13.4.2016 v 7:54Zdravím všechny. V sobotu dorazíme mezi 9 – 10 dopoledne na Bakkan. Jsme na chatě Torfride.
Jojo na Bakkaně u Bena jsem nebyl už pět let, toto letí. Minule jsme byli přelom únor-březen – chytačka ve sněhu, zamrzlá voda ve filetárně, při cestě v horách – 30 C :DD. Bohužel ryby taky nebraly, byli tam, ale nenechaly se vyprovokovat. Divný týden.
No co uvidíme tentokrát. Těším se že poznám delegáta Dedo, těžím se na mléko od Bena, těším se se na Bakkan.
#215681 13.4.2016 v 20:20To mas Michale pravdu,stavalo se to I v takovych vyhlasenych lokalitach jako je Ornklaken,ci Soroya/vlastni zkusenost/.Ale je to divne,ze se ryby nenasli ani na jedinem miste.Objel jsem Storflua,Hytta,majak,Svedy jsem poslal prolovit Valfjord,do vecera jsem jezdil Dypfest a jeste v 21,00 jsem zkousel u majaku.Jedine co jsem nestihnul,tak vnejsi hrany za Tarvou a Husoyou. Mozna se tu prohnalo hejno sledu a vsechno bylo nacpano k prasknuti.Zkousel jsem I melciny a plotny od 40 do 8om.Vsechno marne.Dnes se nam trosku rozfouka,vitr 6-7m/s dovoli jezdit jenom fjordy a pobrezni lokality,ale zitra zase 3-4ka rakze pohoda. Aspon dokoncim montaz dalsich dvou Garminu a dalsi 2 lode pujdou na vodu. Zitra nebo pozitri mam hlasenou kolaudaci meho noveho domecku.Fotky dodam po kolaudaci.Ben se priklani k nazoru,ze mu da nazev Heaven a ja mu zase navrhuji Dedostua
Pozdravuji deda vidím že jsou ryby ještě rozlítaný ale to známe všichni věřím že se to spraví a začnou lepší časy.Jinak se přimlouvám za název Dedostua to sedí víc.Ahoj Jirka
#216166 14.4.2016 v 0:07Ahoj dedo, znám tě z Titranu, na Bakanu sem byl před třema rokama a člověk jako ty tam chyběl. I když Ben se snažil, tak to nebylo ono. Příští rok už mám u Michala zamluvený květen. JAký ryby tam můžeme čekat? Má cenu zabalit si sebou vláčák i pilkráč? Dík za odpověď
#216850 14.4.2016 v 4:52ahoj Michale video s Bakanu je nadherny ta lokalita taky mej se zdravim te i dukeho
#218354 14.4.2016 v 17:35#218669 14.4.2016 v 21:53Zdarec Norci, dnes jsem konečně našel chvíli času a vložil do udírny pár kousků rybek z podzimní Suly a jarního Bakkanu. Nachvíli jsem se vrátil zpět do Norska do neopakovatelné pohody, která tam vládne. Vzdávám hold všem chytřejším rybkám, jimž byla dána svoboda jejich vypuštěním zpět vodě a také těm, které svůj boj vyhrály při zdolávání. No a nakonec čest těm poraženým, …nezemřely zbytečně . Mňam. Škoda, že se vůně a chuť se nedá poslat ve vzkazu.
#218801 15.4.2016 v 0:46Oh Jelimane jaky jsi ty romantic a pozitkar.
Dnes rano hlasili sice petku,ale vcera jsem s Benem dohodnul.ze vyjedu s kluky prazskymi a zkusili jsme Storflua/bez uspechu/ a pak vlacku smerem k Asenu.Pocasi bylo nadherne a ryby vubec nebraly.Tak jsme namirili smer Melstein na overene mista.
Ve dvanact hodin jsem se musel vratit k priprave lodi a s radosti jsem videl,ze konecne chlapi maji dva zabery najednou.
Jak dopadli a co nachytali nevim,protoze kdyz jsem se vratil z garazi,tak uz spali.
#218805 15.4.2016 v 0:52Nastesti jeste nespali Slezakovci.Rybky se po otoceni driftu smerem od jihu a pak od zapadu konecne odpoledne probraly k zivotu a aktivita se zlepsila.Verim ze to uz tak zustane a vrati se nam kazdodenni uroda dobrych ulovku.Ja se rano stehuji do sveho noveho domecku,ktery Ben nazval Nebe.Na otazku proc mi rekl ze tam prece byva Petr.Ma to logiku.
Takze uz radsi koncim,protoze v 6 hodin musim vstavat.
#218816 15.4.2016 v 1:05Ahoj dedo, znám tě z Titranu, na Bakanu sem byl před třema rokama a člověk jako ty tam chyběl. I když Ben se snažil, tak to nebylo ono. Příští rok už mám u Michala zamluvený květen. JAký ryby tam můžeme čekat? Má cenu zabalit si sebou vláčák i pilkráč? Dík za odpověď
V kvetnu uz vsechno vcetne polaku.Snad jen makrely budou chybet
#219121 15.4.2016 v 6:13Kdo uvažuje o rybolovu v květnu 2017 na Bakkanu, tak s rezervací neotálejte, rychle se to plní a zůstávají poslední volná místa.
#219970 15.4.2016 v 23:13#219996 15.4.2016 v 23:19Ben se vytahnul a vybaveni meho maleho domecku je exkluzivni.Jeste nekolik drobnosti a bude to pohoda.
Pohoda uz je I v pristavu.Vsechny lode uz mam na vode,protoze odpoledne jsme makali vsichni tri I s Benovym synem Largem a jako posledni jsme spustili kutr.Zitra jeste vyzkousim vsechny lude na vode a od nedele jsme uplne plni.
#219997 15.4.2016 v 23:23Nasim rybarum se dnes moc nedarilo.Jenom Svedove,kteri dnes konci, privezli ze ZOO dve bedny keleru a dorsu.Slibili mi fotky mailem,ale zatim nic neprislo.Zitra jeste povinne testy lodi a pak uz naplno hledat ryby.
#220184 16.4.2016 v 2:58Máš to tam moc pěkný, jak mě tady naštvou, tak se stěhuju za tebou!
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145