Hasvik, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon -1°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145 (old)

Mám velkou radost, že Vám mohu oznámit potvrzenou spolupráci Dedo 145 a Benna Wahla. Dedo nastupuje na Bakkan koncem března 2016. Takže se máte na co těšit. Reportů a rybářských postřehů bude dost. Dedo chystá velké změny, které by měly ještě zvýšit komfort rybářů.

Odpovědět

už je to číslo zajímavější.Začínáme 29.7..........dnes za 177!!!

Děda

Taky mame odpocet.:-D 176 dni 19 hodin a 21 minut do odjezdu.:-D

Dědo ,nelaškuj ,my to mame za179 a to jedem o mesic dřiv8-)

pARDON,ČÍSLO JE SPRÁVNÉ,DATUM 29.6!!!!

tak to jste na tom o jeden den lip,štastnou cestu a pekne ulovky

Tak to nás budete skoro střídat (deda, zdena) jsme tam od 20-27.6. a to letos poprvé, ale díky delegátovi se už moc těšíme, ještě dobré počasí a snad to bude nezapomenutelný zážitek i vzhledem k tomu, že po pár letech strávených na jihu Norska se přesouváme trochu dál.

Vazeni pratele,soudruzi a kamaradi.Expedice Ydykseb realizovana ve Slovenskych horach se mi prave skoncila.Od dnesniho dne jsem uz v dosahu vsech medii.

S malym zpozdenim vam vsem preji mnoho zdravi a stesti v roce 2016

a tesim se na vsechny navstevniky Bakkanu.

To se tes. To zas bude rumu.:-D

Ahojte všichni, my už relativně za pár (104) ve skoro staré sestavě. Takže cestovní horečka může stoupat. Ještě zajet na doplnění nějaké bižuterie k Simčovi a vzhůru k Benovi...

[citace]dedo145 napsal:

Vazeni pratele,soudruzi a kamaradi.Expedice Ydykseb realizovana ve Slovenskych horach se mi prave skoncila.Od dnesniho dne jsem uz v dosahu vsech medii.

a t esim se na vsechny navstevniky Bakkanu.[/citace] Ahoj dedo,dovol abych Ti popřál vše nejlepší v Novém roce hodně sil budeš je potřebovat, hodně zdraví a zapěj si hymnu Krásná je zem ,a už ted se na Tebe těšim jirka

[citace]jirka50 napsal:

dedo145 napsal:

a t esim se na vsechny navstevniky Bakkanu. Ahoj dedo,dovol abych Ti popřál vše nejlepší v Novém roce hodně sil budeš je potřebovat, hodně zdraví a zapěj si hymnu Krásná je zem ,a už ted se na Tebe těšim jirka[/citace]

Ahoj Jirko.Diky za pranicko a mozna se budes divit,jak rychle se tve posledni slova muzou splnit:-D:-D

[citace]dedo145 napsal:

jirka50 napsal:

dedo145 napsal:

a t esim se na vsechny navstevniky Bakkanu. Ahoj dedo,dovol abych Ti popřál vše nejlepší v Novém roce hodně sil budeš je potřebovat, hodně zdraví a zapěj si hymnu Krásná je zem ,a už ted se na Tebe těšim jirka

Ahoj Jirko.Diky za pranicko a mozna se budes divit,jak rychle se tve posledni slova muzou splnit[/citace] Ahoj Dedo měl jsem telefonát s Romanem a už jsou mi jasná Tvá poslední slova už nyní se těsím ahoj Jirka

Benn moc nefotí, ale tuhle fotku pořídil těsně před bouří.

Letos se tam chystáme vyrazit.(nahoru k vysílači.)DAN v minulé sezoně udělal tento výlet a po konzultaci s ním je rozhodnuto.Jeho foto na Bakkan 2015 str 125.

A ja uz to mam za par.Odchadzam s Dedom 145 18.3 to je za 50

• Téma ‚Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145 (old)’ nepřijímá nové odpovědi.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!