Vlákno 2014 založeno. Vůbec to není brzo, jak čtu diskuzi Lacoh a další, tak většina již plánuje rok 2014. Takže se vzájemně budeme setkávat na Bakkan Wahlu i v roce 2014. Tak ať nám přeje Poseidon..
Vlákno 2014 založeno. Vůbec to není brzo, jak čtu diskuzi Lacoh a další, tak většina již plánuje rok 2014. Takže se vzájemně budeme setkávat na Bakkan Wahlu i v roce 2014. Tak ať nám přeje Poseidon..
to Respi:
Ahoj Petře, určitě v tom s nima nejedu :-) Dáváme přednost pilkrům koupeným a v nerezu :-D
Odpovědět
to Respi, pár metrov bližšie k vežičke som predvlani stratil halibuta, tento rok ho dostanem!!
Odpovědět
Víme o něm..!:-D už jsem o tom psal vloni,, kdo ho letos vyškrábne co??:-E:-D:-D
Odpovědět
[citace]lacoh napsal:
Banjoboy napsal: Potvrzuji, ryby tam skutečně jsou (a není to daleko)
Milan, tie už tam nie sú. Už sme ich odniesli domov.[/citace]
Laco, jako vždy (tedy většinou) máš pravdu, jsem si to ani neuvědomil. Ale ani ty ryby ve filetárně na stole už tam nejsou. Okamžik a odletí to historie :-P
Vlastně, ani my tam už nejsme, ale BUDEME!! A ryby čekají! Chlapy, je to opravdu moc dobrá lokalita na chytačku.
Ať se vám tam daří, já tam jedu v létě na houby, no a v mezičasech relax na rybách :-D:-D
Odpovědět
[citace]Respi napsal:
Víme o něm..! už jsem o tom psal vloni,, kdo ho letos vyškrábne co??[/citace]
Já jsem to stihl ještě vloni :-D:-D
Asi ne, ten vámi obeznaný, byl určitě větší a čeká tam na vás !
Odpovědět
;-)to Banjoboy...to je jasný že tam ještě je.!8-) mě se vyvlík , prut šel až pod loď a lup ..! :-E
Odpovědět
Na pilkrování mně ještě Halík nezabral. Všechny jsem měl na vláčku. A to dá rozum, že vláčku nemáš v takový tvrdý sestavě jako pilkrovací prut. Vláčecí prut Halík ohne až do vody a valí i s celou lodí. Naviják musí být dobrej (používám Pen) a sestava vyvážená. Stejně, když je těžší jak 30 kg, tak ti vláčku urve.
Pokud víš přesně kde je, tak doporučuji pevné nářadí a trpělivě zkoušet.
Tak ho letos aspoň dotáhni k hladině a vyfoť, než ti to utrhne. Nejvíc totiž bojuje a mlátí nahoře u lodi. Vloni mi Halík vyrval z rukou gaff, ponořil se s ním a to měl cca 15kg.
Tak zdar, nechej odkaz, jak to s ním letos vypadá. :-P
Odpovědět
Zdravím Banbjoboy,
určitě se dá chytit na vláčku i větší halík než 30kg, mě se to zatím nepovedlo, ale kolega dostal na charismu 30g - 120g, pletenka na 15kg halíčka 36,50Kg. Záleží i hodně na připravenosti k vylovení do lodi (dobrý gáf, smyčka, hák se šňůrou atd,) viz. parádní video zdolávání halíka na Loktě od Dvoumetrovky :-P. Ten halík měl ještě sílu tu loď odtáhnout, ale měl smůlu v tom, že se na ně podíval u lodi 8-)
Odpovědět
Zdravím Banbjoboy,
určitě se dá chytit na vláčku i větší halík než 30kg, mě se to zatím nepovedlo, ale kolega dostal na charismu 30g - 120g, pletenka na 15kg halíčka 36,50Kg. Záleží i hodně na připravenosti k vylovení do lodi (dobrý gáf, smyčka, hák se šňůrou atd,) viz. parádní video zdolávání halíka na Loktě od Dvoumetrovky :-P. Ten halík měl ještě sílu tu loď odtáhnout, ale měl smůlu v tom, že se na ně podíval u lodi 8-)
Štěstí přeje připraveným:-D
Odpovědět
určitě se dá chytit na vláčku i větší halík než 30kg, mě se to zatím nepovedlo, ale kolega dostal na charismu 30g - 120g, pletenka na 15kg halíčka 36,50Kg. Záleží i hodně na připravenosti k vylovení do lodi (dobrý gáf, smyčka, hák se šňůrou atd,) viz. parádní video zdolávání halíka na Loktě od Dvoumetrovky . Ten halík měl ještě sílu tu loď odtáhnout, ale měl smůlu v tom, že se na ně podíval u lodi
Štěstí přeje připraveným[/citace]
Taky tě zdravím. Chytám na tu samou Charismu + Pen + 18 pletenku. Zatím nářadí vydrželo. Vím od Michala Sim, že na takové nádobíčko zdolal Halibuta cca 42 kg. Při zkušenostech a troše štěstí se to určitě dá. Vylovování do lodě je nejslabší a nejkritičtější fáze a role lovce není nejdůležitější. Se smyčkou nám to nejde a gaff jsme posledně utopili. Stát se to může a určitě nejsem sám s touto zkušeností. Ale pravdu máš, nesmí se to podceňovat ani v poslední chvíli. Snad letos přijde ten přes 30kg, chci být připravený. Metrákový být nemusí. :-D:-P
Odpovědět
:-)Pavel Brázdů přece chytil halika 83kg taky na vláčku!! a návazec měl snad na 18-19kg!,8-)
Odpovědět
to Laco :
Laco, hlavně abys tam nezmařil Tibora rumem, jako ti naší námořníci,
trochu ho šetři, a nezapomeň, že je odkojený vínem, i když ta jeho broskvovice byla výborná.
Odpovědět
[citace]janek.su napsal:
to Laco :
Laco, hlavně abys tam nezmařil Tibora rumem, jako ti naší námořníci,
trochu ho šetři, a nezapomeň, že je odkojený vínem, i když ta jeho broskvovice byla výborná.[/citace]
Neboj, rumom ho určite nezničíme. Ten berieme len na dochutenie čaju. A borovička je predsa liek.:-D:-D:-D
Odpovědět