Hasvik, NO
temperature icon -4°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon -2°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 4°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Bakkan Wahl 2014

Vlákno 2014 založeno. Vůbec to není brzo, jak čtu diskuzi Lacoh a další, tak většina již plánuje rok 2014. Takže se vzájemně budeme setkávat na Bakkan Wahlu i v roce 2014. Tak ať nám přeje Poseidon..

Odpovědět

[yt=BTWJCzYQFdI=yt]BTWJCzYQFdI[/yt]

[citace]dub napsal:

To Lubomír : Žeby sme stihli jedno aj druhé ? [/citace]

Ahoj Lubo, tak to budete mít fakt supr, jak v Benátkách. Na každé lodi jeden hudebník z Hektora, který bude sedět na špici lodi a hrát posádce k rybaření na kytaru songy s rybářskou tématikou. Jenom aby nepršelo, aby jim nezrezivěly struny.... Fakt luxusní služby. To my si v Korlinu musíme zpívat sami:-D.

[citace]mthead napsal:

dub napsal:

To Lubomír : Žeby sme stihli jedno aj druhé ?

Ahoj Lubo, tak to budete mít fakt supr, jak v Benátkách. Na každé lodi jeden hudebník z Hektora, který bude sedět na špici lodi a hrát posádce k rybaření na kytaru songy s rybářskou tématikou. Jenom aby nepršelo, aby jim nezrezivěly struny.... Fakt luxusní služby. To my si v Korlinu musíme zpívat sami.[/citace]

to mthead: Hele, jestli se pristi rok na Bakkanu potkame, tak ti na ty lodi zahrajeme. Akorad se mi tam na miste pripomen :-D Jsme domluveny? Akorad je potreba si s rezervaci pospisit, protoze Bakkan uz je podle poslednich informaci na tenhle termin, temer celej vyprodanej :-)8-)

[citace]hikor napsal:

to mthead: Hele, jestli se pristi rok na Bakkanu potkame, tak ti na ty lodi zahrajeme. Akorad se mi tam na miste pripomen Jsme domluveny? Akorad je potreba si s rezervaci pospisit, protoze Bakkan uz je podle poslednich informaci na tenhle termin, temer celej vyprodanej [/citace]

to hikor : velmi si cením nabídky, ale i příští rok jedu Korlin neboť tam mám ještě dost nevyřízených záležitostí s několika druhy ryb. Ale pokud bych se jako ortodoxní heavymetalista a příležitostný kytarista mohl přimluvit, tak zahrejte na lodi mému kamarádovi Lubovi (Dub), který se na Bakkan jistě chystá.

Zdravím.

V příštím roce jedu na Bakkan začátkem června tak tuto akci bouhužel nestihnu.Ale určite se budou vkládat aktualní příspěvky z této akce.

[citace]mthead napsal:

hikor napsal:

to mthead: Hele, jestli se pristi rok na Bakkanu potkame, tak ti na ty lodi zahrajeme. Akorad se mi tam na miste pripomen Jsme domluveny? Akorad je potreba si s rezervaci pospisit, protoze Bakkan uz je podle poslednich informaci na tenhle termin, temer celej vyprodanej

to hikor : velmi si cením nabídky, ale i příští rok jedu Korlin neboť tam mám ještě dost nevyřízených záležitostí s několika druhy ryb. Ale pokud bych se jako ortodoxní heavymetalista a příležitostný kytarista mohl přimluvit, tak zahrejte na lodi mému kamarádovi Lubovi (Dub), který se na Bakkan jistě chystá.[/citace]

to mthead: Jsme domluveny! Na lodi brnknem Dubovi a jeho parte :-).....Verim, ze tohle bude akce, na kterou budou zucastneny dlouho vzpominat a ze se nebude opakovat...

[citace]hikor napsal:

to mthead: Jsme domluveny! Na lodi brnknem Dubovi a jeho parte .....Verim, ze tohle bude akce, na kterou budou zucastneny dlouho vzpominat a ze se nebude opakovat...[/citace]

To hikor : Taky si myslím, že to je unikátní záležitost. Poseidon to jistě nenechá jen tak a přihraje vám za to pořádné rybiska:-D.

To mthead a hikor : Po týždni otváram počítač a zisťujem , že som dlžen reakciu.(bol som mimo domova a pc)Vaše vety ma prekvapili( samo , že príjemne ) a s... ma , že sa na Bakkan Wahl v 2015 nedostanem. Tentokrát to mám namierené na Soroyu. (moja premiéra) Ostáva mi len dúfať , že hikorovi sa v poslednej vete vloudila chybička , a že táto akcia sa opakovať bude , pretože sa v 2016 na B.Wahl vrátim. ;-) Takže chlapi , ešte raz dík.

Tak u Bena klid..:-)

Všetkým: - to už je na Bakkane fakt klídek? Má niekto skúsenosti s týmto obdobím? Myslím si, že ryby tam musia byť celoročne.

:-(no nevím,zkus kouknout na webku Bakkan,jestli je tam nějakej pohyb:-):-)

Na Bakkanu teď nejsou žádní rybáři, den se krátí a vanou silné podzimní větry. Ryby tam jsou určitě.

[citace]Lubomir napsal:

Všetkým: - to už je na Bakkane fakt klídek? Má niekto skúsenosti s týmto obdobím? Myslím si, že ryby tam musia byť celoročne.[/citace]

My jsme se minulý tyden vratili z Dolmoy a zkusenost s podzimnim strednim Norskem je asi takova: Pocasi bych prirovnal tak konec kvetna/zacatek června... Štikozubců a makrel mraky. Pokud jedes na jistotu, paradni chytacka! Polaci temer bez zaberu, zabery vyslovene nahodny a vsechno maly ryby. Mozna na vetsich hloubkach jsou, ale na proverenejch mistech, mezi chaluhama bylo pusto prazdno. Obcas to vzala domoroda obecná. Malejch kelerů do 30 cm biliony.

Představujeme nový dům Elephant pro 6 osob se třemi ložnicemi.

Kuchyň + jídelna

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!