Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Bakkan Wahl 2014
- Toto téma obsahuje celkem 1,065 odpovědí. Do diskuze (74 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Roker a poslední změna proběhla před 10 roky.
-
AutorPříspěvky
-
#98077 8.9.2014 v 9:14
[yt=BTWJCzYQFdI=yt]BTWJCzYQFdI[/yt]
#98103 8.9.2014 v 12:24dub napsal:
To Lubomír : Žeby sme stihli jedno aj druhé ?
Ahoj Lubo, tak to budete mít fakt supr, jak v Benátkách. Na každé lodi jeden hudebník z Hektora, který bude sedět na špici lodi a hrát posádce k rybaření na kytaru songy s rybářskou tématikou. Jenom aby nepršelo, aby jim nezrezivěly struny…. Fakt luxusní služby. To my si v Korlinu musíme zpívat sami:-D.
#98109 8.9.2014 v 16:37mthead napsal:
dub napsal:
To Lubomír : Žeby sme stihli jedno aj druhé ?
Ahoj Lubo, tak to budete mít fakt supr, jak v Benátkách. Na každé lodi jeden hudebník z Hektora, který bude sedět na špici lodi a hrát posádce k rybaření na kytaru songy s rybářskou tématikou. Jenom aby nepršelo, aby jim nezrezivěly struny…. Fakt luxusní služby. To my si v Korlinu musíme zpívat sami.
to mthead: Hele, jestli se pristi rok na Bakkanu potkame, tak ti na ty lodi zahrajeme. Akorad se mi tam na miste pripomen 😀 Jsme domluveny? Akorad je potreba si s rezervaci pospisit, protoze Bakkan uz je podle poslednich informaci na tenhle termin, temer celej vyprodanej :-)8-)
#98118 8.9.2014 v 18:08hikor napsal:
to mthead: Hele, jestli se pristi rok na Bakkanu potkame, tak ti na ty lodi zahrajeme. Akorad se mi tam na miste pripomen Jsme domluveny? Akorad je potreba si s rezervaci pospisit, protoze Bakkan uz je podle poslednich informaci na tenhle termin, temer celej vyprodanej
to hikor : velmi si cením nabídky, ale i příští rok jedu Korlin neboť tam mám ještě dost nevyřízených záležitostí s několika druhy ryb. Ale pokud bych se jako ortodoxní heavymetalista a příležitostný kytarista mohl přimluvit, tak zahrejte na lodi mému kamarádovi Lubovi (Dub), který se na Bakkan jistě chystá.
#98127 8.9.2014 v 19:50Zdravím.
V příštím roce jedu na Bakkan začátkem června tak tuto akci bouhužel nestihnu.Ale určite se budou vkládat aktualní příspěvky z této akce.
#98134 8.9.2014 v 22:11mthead napsal:
hikor napsal:
to mthead: Hele, jestli se pristi rok na Bakkanu potkame, tak ti na ty lodi zahrajeme. Akorad se mi tam na miste pripomen Jsme domluveny? Akorad je potreba si s rezervaci pospisit, protoze Bakkan uz je podle poslednich informaci na tenhle termin, temer celej vyprodanej
to hikor : velmi si cením nabídky, ale i příští rok jedu Korlin neboť tam mám ještě dost nevyřízených záležitostí s několika druhy ryb. Ale pokud bych se jako ortodoxní heavymetalista a příležitostný kytarista mohl přimluvit, tak zahrejte na lodi mému kamarádovi Lubovi (Dub), který se na Bakkan jistě chystá.
to mthead: Jsme domluveny! Na lodi brnknem Dubovi a jeho parte :-)…..Verim, ze tohle bude akce, na kterou budou zucastneny dlouho vzpominat a ze se nebude opakovat…
#98145 9.9.2014 v 5:34hikor napsal:
to mthead: Jsme domluveny! Na lodi brnknem Dubovi a jeho parte …..Verim, ze tohle bude akce, na kterou budou zucastneny dlouho vzpominat a ze se nebude opakovat…
To hikor : Taky si myslím, že to je unikátní záležitost. Poseidon to jistě nenechá jen tak a přihraje vám za to pořádné rybiska:-D.
#98395 13.9.2014 v 7:49To mthead a hikor : Po týždni otváram počítač a zisťujem , že som dlžen reakciu.(bol som mimo domova a pc)Vaše vety ma prekvapili( samo , že príjemne ) a s… ma , že sa na Bakkan Wahl v 2015 nedostanem. Tentokrát to mám namierené na Soroyu. (moja premiéra) Ostáva mi len dúfať , že hikorovi sa v poslednej vete vloudila chybička , a že táto akcia sa opakovať bude , pretože sa v 2016 na B.Wahl vrátim. 😉 Takže chlapi , ešte raz dík.
#98760 23.9.2014 v 6:22Tak u Bena klid..:-)
#99150 6.10.2014 v 20:11Všetkým: – to už je na Bakkane fakt klídek? Má niekto skúsenosti s týmto obdobím? Myslím si, že ryby tam musia byť celoročne.
#99161 7.10.2014 v 6:50:-(no nevím,zkus kouknout na webku Bakkan,jestli je tam nějakej pohyb:-):-)
#99165 7.10.2014 v 9:06Na Bakkanu teď nejsou žádní rybáři, den se krátí a vanou silné podzimní větry. Ryby tam jsou určitě.
#99188 7.10.2014 v 20:26Lubomir napsal:
Všetkým: – to už je na Bakkane fakt klídek? Má niekto skúsenosti s týmto obdobím? Myslím si, že ryby tam musia byť celoročne.
My jsme se minulý tyden vratili z Dolmoy a zkusenost s podzimnim strednim Norskem je asi takova: Pocasi bych prirovnal tak konec kvetna/zacatek června… Štikozubců a makrel mraky. Pokud jedes na jistotu, paradni chytacka! Polaci temer bez zaberu, zabery vyslovene nahodny a vsechno maly ryby. Mozna na vetsich hloubkach jsou, ale na proverenejch mistech, mezi chaluhama bylo pusto prazdno. Obcas to vzala domoroda obecná. Malejch kelerů do 30 cm biliony.
#100139 13.11.2014 v 8:54Představujeme nový dům Elephant pro 6 osob se třemi ložnicemi.
#100140 13.11.2014 v 8:55Kuchyň + jídelna
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Bakkan Wahl 2014