Hasvik, NO
temperature icon -4°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon -2°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 3°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Bakkan Wahl 2014

Vlákno 2014 založeno. Vůbec to není brzo, jak čtu diskuzi Lacoh a další, tak většina již plánuje rok 2014. Takže se vzájemně budeme setkávat na Bakkan Wahlu i v roce 2014. Tak ať nám přeje Poseidon..

Odpovědět

Šťastný lovec

Pandion ještě klepl pěkného polaka 85cm.

Berou i jehly

Zatím vše, jdeme ke grilu.

Pěkně si to tam užíváte, už mi to zase chybí. Pozdravuj pana Diona, jak ho přezdívají holky u nás na infu. Co taťka,žádné následky po zranění ostrounem?

Bakkan v lete ma prekvapil druhovým zastúpením rýb, čo som nečakal, ale o to boli zážitky príjemnejšie. Škoda, že počas nášho pobytu bolo dosť sucho a nerástli huby. Tak možno nabudúce, čo je r. 2016. Ten budúci by sme mali zvládnuť Soroyu, na čo sa tiež tešíme. Pekné foto z Bakkanu, len tak ďalej.

[citace]Naki napsal:

Pěkně si to tam užíváte, už mi to zase chybí. Pozdravuj pana Diona, jak ho přezdívají holky u nás na infu. Co taťka,žádné následky po zranění ostrounem?[/citace]

Rána už se zaceluje a dobře se to hojí. Tímto musím poděkovat maželce od Honzy, která nám dala výbornou mastičku Betadine. Doporučuji všem přidat do norské lékárničky. Tady je porce fotek právě od Honzy, který je tu na rodinné dovolené s dětmi.

Maminka umí!

Když se daří, tak se daří.

a co u Tebe? jak to jde, zítra vyrážíme, 29.8. se sejdeme na Melsteinu

jo jaký máš s sebou telefon, že bychom si zavolali

Takové houby rostou na Koppanu.

Furt se maká...

[citace]leiter napsal:

a co u Tebe? jak to jde, zítra vyrážíme, 29.8. se sejdeme na Melsteinu[/citace]

Telefon mám, ale přes den jsem na rybách a neberu ho. Mellstain je zaplaven malími kelery, kteří útočí na vše, než se tam probereš k větší rybě, tak to vychází cca 78 kelerů na 1 slušnou obecnou. Hrůza! Ruce mám rozpichaný a zničený hůř než dlaždič. Teď tam najeli ještě ostrouni, kterých je tam taky hafo. Myslím si, že je rozumější zůstat v okolí assenu a věnovat se polakům.

a zkoušeli jste hloubky na Melsteinu?

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!