Vlákno 2014 založeno. Vůbec to není brzo, jak čtu diskuzi Lacoh a další, tak většina již plánuje rok 2014. Takže se vzájemně budeme setkávat na Bakkan Wahlu i v roce 2014. Tak ať nám přeje Poseidon..
Vlákno 2014 založeno. Vůbec to není brzo, jak čtu diskuzi Lacoh a další, tak většina již plánuje rok 2014. Takže se vzájemně budeme setkávat na Bakkan Wahlu i v roce 2014. Tak ať nám přeje Poseidon..
Parááda!Fajnové krevetky a Snídaně v 9.45 hod, no to musel být u Pandiona hodně divoký večírek.
Koukám osobní seznamka s ostrounem :) a bacha na něj, má dva trny...
Odpovědět
[citace]Sim napsal:
Zpočátku něvěnujeme zranění pozornost, ale rána pořád krvácí a chtěla by odborně ošetřit.
[/citace]
je to hodně nepříjemné, před léty jsem čekal 3 měsíce, než se ta díra zahojila,
a to jsem dostal od doktora nějaké masti, protože se to trochu zanítilo, takže doporučuji nepodceňovat
Odpovědět
Rozjíždím grilovačku na terase a než se ně to rozjede, tak napíšu, jak jsme se měli.
Odpovědět
Dnes jsem dostal těžkej výprask! Připadám si jak zmlácená žebračka. Projetej Melstain křížem krážem a skoro nic!Moře jako olej, nikam to netáhlo, nebyl ani proud, kde jsem zastavil tam jsem zůstal jako zapíchnutý klacek v bahně.
Odpovědět
Byl to fakt hnus, teď odbočím a podíváme se na večírek k Pandionovi.Toto je ta jeho zamilovaná chaloupka Torfride.
Odpovědět
Než jsme začali grilovat, tak si Pandion odskočil s kolečkama na houby.
Odpovědět
No a pak už to valilo. Ke grilu se postavil profesionální kuchař Petr.
Odpovědět
Za zmínku učitě stojí i tato metrovka, kterou si ulovil nejmlaší člen zájezdu.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...