Vlákno 2014 založeno. Vůbec to není brzo, jak čtu diskuzi Lacoh a další, tak většina již plánuje rok 2014. Takže se vzájemně budeme setkávat na Bakkan Wahlu i v roce 2014. Tak ať nám přeje Poseidon..
Vlákno 2014 založeno. Vůbec to není brzo, jak čtu diskuzi Lacoh a další, tak většina již plánuje rok 2014. Takže se vzájemně budeme setkávat na Bakkan Wahlu i v roce 2014. Tak ať nám přeje Poseidon..
Navážím do přístavu vercajk a čeká tam na mě taková nádhera. Počasí 2m/s a polojasno.
Odpovědět
Po takových výhledech mě bylo hrozně smutno, je třeba dobít baterie.
Odpovědět
První průzkum kousek od přístavu. Makrel moc není, ale hlady nebudem. Na obědu už se pracuje.
Odpovědět
Zdar Říďo :-)Pocasi pekny, makrely taky. Čekám, že se ukážeš a chytíš nám pěknýho štikouna Made in Bakkan Wahl. Urcite tam nekde sou, ty je najdes...8-):-)
Odpovědět
[citace]hikor napsal:
Zdar Říďo Pocasi pekny, makrely taky. Čekám, že se ukážeš a chytíš nám pěknýho štikouna Made in Bakkan Wahl. Urcite tam nekde sou, ty je najdes...[/citace]
Dnes výlet na Mellstain, za dvě hodinky start. Vítr tam má být do 4m/s, tak to snad klapne. Tome, speciálně pro tebe pohled na tvoji chatu a za rok to tady rozjedem!
Odpovědět
[citace]os napsal:
Sime a Hikor pozdravuje vás Ahmed [/citace]
Dík, taky ho zdravím, kluka holohlavývo. :-D:-D:-D
Odpovědět
Zdar Sime,
jako bych tam byl s Tebou.Ty fotečky dovedou rozdráždit!
Zeptej se,prosím Tě,Benna na ten můj letní termín.Stále to nemám potvrzeno.
Dík,Děda
Odpovědět
[citace]Sim napsal:
A ještě ranní výhled u kávy...
[/citace]
Parťáku, neprovokuj.....:-x:-x:-x:-x
Odpovědět
[citace]Sim napsal:
hikor napsal:
Zdar Říďo Pocasi pekny, makrely taky. Čekám, že se ukážeš a chytíš nám pěknýho štikouna Made in Bakkan Wahl. Urcite tam nekde sou, ty je najdes...
Dnes výlet na Mellstain, za dvě hodinky start. Vítr tam má být do 4m/s, tak to snad klapne. Tome, speciálně pro tebe pohled na tvoji chatu a za rok to tady rozjedem!
[/citace]
Joo, to je luxusní chata a pocasi taky......Jeste ze, tam mate ty chaty 3 :-) Ten vyhled z terasy na hory je uzasnej, na ten se zapomenout neda
Odpovědět
[citace]deda napsal:
Zdar Sime,
jako bych tam byl s Tebou.Ty fotečky dovedou rozdráždit!
Zeptej se,prosím Tě,Benna na ten můj letní termín.Stále to nemám potvrzeno.
Dík,Děda[/citace]
Jo prověřím to.
Odpovědět
Čau Sime,
za pár dnů na Melstein taky razíme, tak se koukej pochlubit, co jsi tam chytil, nejlépe i s doporučením přesné koty, kde na nás budou čekat metrovky...:-D:-D:-D
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...