Hasvik, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 0°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Bakkan Wahl 2014

Vlákno 2014 založeno. Vůbec to není brzo, jak čtu diskuzi Lacoh a další, tak většina již plánuje rok 2014. Takže se vzájemně budeme setkávat na Bakkan Wahlu i v roce 2014. Tak ať nám přeje Poseidon..

Odpovědět

... keď kopec na Bakkane má hlavu v oblakoch.

Konečně za 1:-D

Hlásím odjezd na Bakkan, chata Torfride. Odjezd v neděli 10,30. V partě je 5 totálních nováčků tak se mám na co těšit. 8-)Pokud to jen trochu půjde tak zprávy a foto podáme. Je také plánován " večírek se Simem" To zas bude v álejích na.....!8-O

Pandion

Nováčikovia majú šťastie na veľké ryby, tak držím palce. :-D

Kluci zdravím vás ze Recka tady je 40 st ve stínu hlásím za 10 dnu odjezd.jak to vypadá s rybami berou berou?

Pre Sim: myslím, že si na Bakkane - plánujeme cestu máj/2015 Soroya. Aké sú Tvoje odporúčania, pripadne niekoho kto to pozná. Ide mi o možnosť si slušne oddýchnuť/pospať si, najlepšie na trajekte, aby to nebola len drina za volantom. Ďakujem.

[citace]Pandion napsal:

Konečně za 1

Hlásím odjezd na Bakkan, chata Torfride. Odjezd v neděli 10,30. V partě je 5 totálních nováčků tak se mám na co těšit. Pokud to jen trochu půjde tak zprávy a foto podáme. Je také plánován " večírek se Simem" To zas bude v álejích na.....!

Pandion[/citace] :-| tak už jste dorazili k Benovi..?? Info bude..?;-);-)

Mám s baleno, zítra na večer bych měl byt na miste. Šroubku, mrkni se me, kdy jede poslední trajekt z Valsetu? Dík.

[citace]Sim napsal:

Mám s baleno, zítra na večer bych měl byt na miste. Šroubku, mrkni se me, kdy jede poslední trajekt z Valsetu? Dík.[/citace] :-D jede celá rodina,,??

8-) tak poho cestu..8-)

Na Bakkane kľud a pohoda, tak to má byť. Ale rád by som si pozrel nielen pekné fotečky pekných úlovkov, ale aj pohodový pobyt. Želám všetko naj...;-)

Hlásím příjezd na Bakkan, cesta v pohodě, hodně pršelo.

Nějakému nešťastníkovi schořelo auto a zablokoval tím dálnici ve směru na Hamburg na 1hodinu.

Tak super teď už jen super dovolená . Pořádně si to tam užij Míšo8-)8-)8-)8-)8-)

[citace]Lubomir napsal:

Na Bakkane kľud a pohoda, tak to má byť. Ale rád by som si pozrel nielen pekné fotečky pekných úlovkov, ale aj pohodový pobyt. Želám všetko naj...[/citace]

Pokusím se tě, v tomto ohledu, na příští týden plně uspokojit.

Už se zbrojí ...

Tak zítra očekáváme reporty :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!