Vlákno 2014 založeno. Vůbec to není brzo, jak čtu diskuzi Lacoh a další, tak většina již plánuje rok 2014. Takže se vzájemně budeme setkávat na Bakkan Wahlu i v roce 2014. Tak ať nám přeje Poseidon..
Vlákno 2014 založeno. Vůbec to není brzo, jak čtu diskuzi Lacoh a další, tak většina již plánuje rok 2014. Takže se vzájemně budeme setkávat na Bakkan Wahlu i v roce 2014. Tak ať nám přeje Poseidon..
Konečně za 1:-D
Hlásím odjezd na Bakkan, chata Torfride. Odjezd v neděli 10,30. V partě je 5 totálních nováčků tak se mám na co těšit. 8-)Pokud to jen trochu půjde tak zprávy a foto podáme. Je také plánován " večírek se Simem" To zas bude v álejích na.....!8-O
Pandion
Odpovědět
Nováčikovia majú šťastie na veľké ryby, tak držím palce. :-D
Odpovědět
Kluci zdravím vás ze Recka tady je 40 st ve stínu hlásím za 10 dnu odjezd.jak to vypadá s rybami berou berou?
Odpovědět
Pre Sim: myslím, že si na Bakkane - plánujeme cestu máj/2015 Soroya. Aké sú Tvoje odporúčania, pripadne niekoho kto to pozná. Ide mi o možnosť si slušne oddýchnuť/pospať si, najlepšie na trajekte, aby to nebola len drina za volantom. Ďakujem.
Odpovědět
[citace]Pandion napsal:
Konečně za 1
Hlásím odjezd na Bakkan, chata Torfride. Odjezd v neděli 10,30. V partě je 5 totálních nováčků tak se mám na co těšit. Pokud to jen trochu půjde tak zprávy a foto podáme. Je také plánován " večírek se Simem" To zas bude v álejích na.....!
Pandion[/citace] :-| tak už jste dorazili k Benovi..?? Info bude..?;-);-)
Odpovědět
Mám s baleno, zítra na večer bych měl byt na miste. Šroubku, mrkni se me, kdy jede poslední trajekt z Valsetu? Dík.
Odpovědět
[citace]Sim napsal:
Mám s baleno, zítra na večer bych měl byt na miste. Šroubku, mrkni se me, kdy jede poslední trajekt z Valsetu? Dík.[/citace] :-D jede celá rodina,,??
8-) tak poho cestu..8-)
Odpovědět
Na Bakkane kľud a pohoda, tak to má byť. Ale rád by som si pozrel nielen pekné fotečky pekných úlovkov, ale aj pohodový pobyt. Želám všetko naj...;-)
Odpovědět
Nějakému nešťastníkovi schořelo auto a zablokoval tím dálnici ve směru na Hamburg na 1hodinu.
Odpovědět
Tak super teď už jen super dovolená . Pořádně si to tam užij Míšo8-)8-)8-)8-)8-)
Odpovědět
[citace]Lubomir napsal:
Na Bakkane kľud a pohoda, tak to má byť. Ale rád by som si pozrel nielen pekné fotečky pekných úlovkov, ale aj pohodový pobyt. Želám všetko naj...[/citace]
Pokusím se tě, v tomto ohledu, na příští týden plně uspokojit.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...