Vlákno 2014 založeno. Vůbec to není brzo, jak čtu diskuzi Lacoh a další, tak většina již plánuje rok 2014. Takže se vzájemně budeme setkávat na Bakkan Wahlu i v roce 2014. Tak ať nám přeje Poseidon..
Vlákno 2014 založeno. Vůbec to není brzo, jak čtu diskuzi Lacoh a další, tak většina již plánuje rok 2014. Takže se vzájemně budeme setkávat na Bakkan Wahlu i v roce 2014. Tak ať nám přeje Poseidon..
A jeste jedna fotka ze vcerejska dokazujici ruznorodost mistnich druhu ryb.
Odpovědět
Jizera team hlasi, ze dnes jsme vyjeli na hloubku ale po par nahozech jsme to museli otocit. Skdoda - natrefili jsme na hejno okouniku, ale to pocasi tentokrat zvitezilo. Pokud se ale umoudri, coz by dle predpovedi melo, tak se na toto misto asi vydame zpatky. Ted relax na chate u vinecka a Kmotra.
Odpovědět
Máme za sebou štvrtý deň. Začali sme kvôli vetru už o 06.00. Veľa sa nepochytalo, ale zachránil to môj prvý halibut - 95 cm. Foto pripájam. A to tu chodím už pekných pár rokov. Jednoducho je to o šťastí. Dne sme mali slovenské poobedie - držkovú polievku a pravé bryndzové halušky s o oškvarkami z domácej údenej slaninky. Už je tu aj únava, tak je spavý podvečer. ;-)Uvidíme zajtra.
Odpovědět
Ahoj Lubo. Tak trochu ma zaujíma , kde ležal. ;-) ( Na fotke to neni poznať) Niekedy si to na rašelinách povieme. Laco tam vyráža už zajtra , ja sa za ním chystám v sobotu. Len tak ďalej. ;-)
Odpovědět
[citace]Lubomir napsal: Máme za sebou štvrtý deň. Začali sme kvôli vetru už o 06.00. Veľa sa nepochytalo, ale zachránil to môj prvý halibut - 95 cm. Foto pripájam. A to tu chodím už pekných pár rokov. Jednoducho je to o šťastí. Dne sme mali slovenské poobedie - držkovú polievku a pravé bryndzové halušky s o oškvarkami z domácej údenej slaninky. Už je tu aj únava, tak je spavý podvečer. Uvidíme zajtra.[/citace][citace]Lubomir napsal: Pre lajna: a prezradíte miesto?[/citace]
Za sadkama cestou smerem na Storfluu, hloubku presne nevime, cca mezi 60 a 80 m. A odkud je ten halik?
Odpovědět
Pre lajna: dakujem, zajtra pozrieme, pekny ufucany vecer.
Odpovědět
[citace]Lubomir napsal:
Pre dub: juzne od ostrovka Seiskj na hlbke asi 40 m.[/citace]
Blahoželám k úlovku, len tak ďalej. Názov miesta mi nič nehovorí, lebo nemám po ruke mapy. Nie je to neďaleko tej šikmej tyče, kde Andrej chytil na jar tých dvoch?
Odpovědět
Čau chlapani,
jaké máte zkušenosti s chytáním na západní straně Melsteinu, kde to padá až do 500m.
Koupil jsem nový navijáček od WFT, namotáno mám 600m, tak to tam chci prochytat.Vím, že tam většinou všichni jezdí vláčet, ale snad se najde i takový pošuk, jako já, který chce prochytat hlubiny....:-D:-D:-D
Odpovědět
Tak Jizera team hlasi: Dnes jsme vyjeli i pres cerstvy vitr na lov na melciny vlacet a kdyz nas to odvalo do vetsi hloubky, tak jsme nasadili lehci i tezsi pilkry. Vysledkem bylo par obecnacek, hodne polaku a konecne i dost makrel. Takze uz se rozpaluje gril a za chvili bude mnamka. Jinak to byla docela sranda - kdyz jsme policili na polaky, vzala to makrela a naopak nebyla vyjimka polak na pericka. Tj. nase hodnoceni vzhledem k pocasi celkem uspech. Odpocinem, pockame az se utisi vitr a jedem znova!!!
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...