Hasvik, NO
temperature icon 8°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 13°C
slabý déšť
Oslo, NO
temperature icon 14°C
slabý déšť
Bergen, NO
temperature icon 11°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
jasno

Bakkan Wahl 2014

Vlákno 2014 založeno. Vůbec to není brzo, jak čtu diskuzi Lacoh a další, tak většina již plánuje rok 2014. Takže se vzájemně budeme setkávat na Bakkan Wahlu i v roce 2014. Tak ať nám přeje Poseidon..

Odpovědět

To mthead : Franto , ty si machr. Najprv mi dáš gumu na ktorú som ho chytil a hned priskočíš na pomoc s videem. Dík. Pred další výpravou si zase musíme vymeniť pár nástrah...;-)

[citace]dub napsal:

To mthead : Franto , ty si machr. Najprv mi dáš gumu na ktorú som ho chytil a hned priskočíš na pomoc s videem. Dík. Pred další výpravou si zase musíme vymeniť pár nástrah...[/citace]

:-D :-D Jasně. Já ti budu posílat gumy a ty tady budeš posílat videa :-D :-D.

To mthead : Snad sa to nabudúce otočí...:-D

[citace]Sim napsal:

dub napsal:

Chcel som sem vložiť krátke video ako inšpiráciu pre chlapov , čo sa práve pripravujú na B. Wahl , ale neviem to sem prevexlovať z

Pomôže niekto ? Dík.

Moc pěkná inspirace, v srpnu jsem tam![/citace] :-( Ty to jako musíš vychytat všude ?;-)

[citace]Lubomir napsal:

To lajna: Tak to sa tam určite stretneme. vínečko mám rád a keď bude z Mikulova, nuž teším sa. Tak dovidenia na Bakkane.

[/citace]

Včera jsem ho trochu prochutnal - myslím, že bude dobré. Chardoney a rýnský ryzlink - vybíral jsem proste k rybám:)

Jak to znám - tak první tři dny budeme jen chytat- pokud bude počasí - a pak si dopřejme trochu oddychu a relaxu, tak se půjdeme urcite podívat do filetárny - my jsem od ostatních trochu bokem - na Torfride. Tož příští týden zdar!

Tak Jizea Team je pripraven vyrazit. Hlasim, ze to uz mame za 3. Ne dny, ale hodiny!!!

Tak prvni ulovek - jeste pred trajektem v Rostocku. Zacina to dobre, myslim, ze letosni vyprava bude uspesna.

Hlásenie z Bakkanu: Partia chlapcov z Moravy a jeden Bratislavčan dorazila úplne bez problémov už včera okolo 17.00 hod. Cesta bola aj vzhľadom na počasie výborná. Pršalo nám len kúsok v Nemecku a raz v Norsku, ale naozaj len chvíľku. Trošku dlhšie to trvalo cez Berlín, ale inak fakt dobre. Dnes sme boli asi od 11.00 na mori. Vyražali sme trošku z obavami, pretože chlapci, čo tu už boli spokojní úplne neboli. Prešli sme známe miesta a kedže sme aj nachytali - asi 20 makrel, celkom pekné miene, tresky, malé kelere a poláky. Makrele sme dali hneď aj neskoro večer. Počasie zatiaľ pekné. Zajtra ideme na Meistein. Hlásenie ak sa vrátime včas dodám.

Dobre Lubomír, dobre. Aj my uz jsme dorazili a vybalili. Jdeme spat a zitra odpo na priliv.

Ahojte Bakanci z Moravy a Slovenska.ˇJe fajn ,že Ste štastne došli.Teraz už len sa venoveť chytaniu kapitálnych úlovkov.S Milanom sme boli na Královej.Sumec iba jeden,pár zubačov a pekné kapre. Od dnes už aj mi máme cestovnú horúčku,pomaly začíname chystať a baliť. Guláš a držková sa varili včera/zamrazime/.Vyražame vo štvrtok o 09,hod.Pozdravujem všetkých a prajem pekný pobyt samozrejme spojený s ešte krajšími úlovkami.

[citace]Lubomir napsal: Hlásenie z Bakkanu: Partia chlapcov z Moravy a jeden Bratislavčan dorazila úplne bez problémov[/citace]

Pozdravujem partiu a želám Petrov zdar.

pozoruji příspěvky Jizera team a tak neváhejte, každý úlovek, vhodný prezentace zveřejňujte.

Sleduji Vás od počítače.....

a je to v prd.......li, Norsko bude za týden bez ryb........

Zdravime vsichni Poldu a prejeme rychlou rekonvalescenci.

Pripijem si tu na tvoje zdravi a samozrejme na pratelstvi. Vyjeli jsme na melciny hned jak jsme vyfasovali lode a nachytali asi deset polaku a dve obecnacky. Hned jsme par filatek udelali na veceri, ted si chvili dachnem a pak razime na more. Tak snad bude co fotit.

27.7. [citace]Lubomir napsal: Hlásenie z Bakkanu: Zajtra ideme na Meistein. Hlásenie ak sa vrátime včas dodám.[/citace]

To ste ešte stále na Melsteine?:-D:-D:-D

Alebo Vás zmohol vysoký príliv moravského vínečka?8-O:-E

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.