Vlákno 2014 založeno. Vůbec to není brzo, jak čtu diskuzi Lacoh a další, tak většina již plánuje rok 2014. Takže se vzájemně budeme setkávat na Bakkan Wahlu i v roce 2014. Tak ať nám přeje Poseidon..
Vlákno 2014 založeno. Vůbec to není brzo, jak čtu diskuzi Lacoh a další, tak většina již plánuje rok 2014. Takže se vzájemně budeme setkávat na Bakkan Wahlu i v roce 2014. Tak ať nám přeje Poseidon..
Moje první filety na Bakkanu:-D:-D:-Dkámoš mi řekl:"Tak to bych teda nejdl.":-D:-D:-D:-D,ale ty další už byly skoro výstavní
Odpovědět
A tenhle pohled na noční moře mě absolutně dostal:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
To lacoh a Lubomír : Tak , a máme to za sebou. Dedovi do Olešné sme dorazili niekedy poobede a ja už som aj vpráci. :-( Hodnotenie akcie nechám na šéfa výpravy ( deda ) Môžem iba naznačiť - hoooodne vydarená akcia.;-)
Odpovědět
Tak jsme všichni v pohodě doma a zdraví,jak už to bývá jen nováčci chytili ten správný virus Norské horečky.Byl jen jeden problém-druhý den pobytu posádka jedné lodi se vzbouřila a vyžadovala změnu lovného místa.Odsoudil jsem je k potupné smrti oběšením na ráhně a po změně lokality jsem musel rozsudek zrušit a naopak je oba dva povýšit na mořské vlky.Má v tom prsty i Zerpík:rozdal jsem jeho zelené gumy(nevím jak se to jmenuje)a nestačili jsme se divit.Tolik práce ve filetárně neměli ani němci se švédama dohromady.
Ráno vrátím Nakimu Fordíka a teď už na mě čeká postýlka.
Děda
Odpovědět
Zdravim, je ted někdo na Bakkanu? My to mame uz za 8 dni, takze uvítáme jakekoliv mistni aktualni informace. Makrely, houby?
diky Lajna
Odpovědět
To lajna : Než ti nekdo podá čerstvé info , skusím vyhodnotit našu výpravu - doplnit dedu. Makrel málo. (aj tak nemám rád ty malé vibrátory ) :-) Na houby nebol čas , ale videl sem z auta...Chytali sa prevažne tresky obecné- cez metr pár kusú , naj tuším 114 cm. Kelery málo , ale neboli sme na Melštajne ani na Husoya. Sem tam polak (zašité v chaluhách)
Odpovědět
Deda nielen že zase neskutečne varil , ale vždy vytáhel nejakú doršu cez metr. A keďže rád filetuje halibutky , tak sem mu jedného hodil pod nožík...
Odpovědět
Hned na to jak sme vytáhli halíka , začala sa na nás valit hmla jako prase. Takže po vlčí stope spátky do prístavu... bez gps by sme sa tam hledali asi do dnes...
Odpovědět
Skrátka , super výprava tak ako pred rokom. Dedo,Míšo , Lojzo, Mildo, Kamile ,Pepo - DÍK. A zase rok čekat... :-(
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...