Vlákno 2014 založeno. Vůbec to není brzo, jak čtu diskuzi Lacoh a další, tak většina již plánuje rok 2014. Takže se vzájemně budeme setkávat na Bakkan Wahlu i v roce 2014. Tak ať nám přeje Poseidon..
Vlákno 2014 založeno. Vůbec to není brzo, jak čtu diskuzi Lacoh a další, tak většina již plánuje rok 2014. Takže se vzájemně budeme setkávat na Bakkan Wahlu i v roce 2014. Tak ať nám přeje Poseidon..
Chlapi nechte nám tam nějaké ryby.Už se nemůžeme dočkat.A na co se nejvíce chytá abych doplnil zásoby nástrah.
Za týden jsme tam
Odpovědět
Zdar lovci, tak to je slušnej večírek ten se poved!!!:-D:-D
Jinak krásné úlovky se Vám podařilo nachytat.
Ludwik von Könyg věčně opilý aristokrat co jsi si to dal za nick :-D:-D:-D
ps: Könyg s tvrdým po mě vždy striktně vyžadoval psát sám kníže, opravdu nevím proč na tom tak trval!!! 8-)
Odpovědět
Pěkné dobré ráno na Bakkan. Moc krásně si to tam užíváte a někteří se snažili podívat lahvince až na dno, tvrdě bojovali až do rána. Krásné fotky, které vzbuzují vzpomínky z let na Bakkanu s vámi. I tyhle večírky do rána jsem zažil.
Odpovědět
Kluci gratulace. Když jsem viděl na tom stole ty torpéda tiše jsem záviděl. Nám se tak nedařilo . je vidět že už máte svoje místečka které jsou 100%. Hold kdo umí ten umí.
Odpovědět
Menšíkuv má 110cm a 12.5kg psal mi SMS gratuluji Tome,vidím, že jsi král Bakkanu zatím...
Odpovědět
Tak už to tam zase pitvají, ale západ nad Bakkanem je nádherný. 8-)
Odpovědět
Ahoj kamarádi. Právě jsme se vrátili z filetárny a zahajujeme raníček, protože večírek už asi nestihneme.
Odpovědět
Pořád stejný ,nepujdou spát a nepujdou ,právě jsme se vrátili z filetárny:-?zase galeje :-D
Odpovědět
Limity dávno překonány a teď jen zábava ,no prostě paráda .
Až se chlapáci naobědovečeřejí ,tak jdem opět čekat na východ slunce :-D8-O:-):-P
Odpovědět