Vlákno 2014 založeno. Vůbec to není brzo, jak čtu diskuzi Lacoh a další, tak většina již plánuje rok 2014. Takže se vzájemně budeme setkávat na Bakkan Wahlu i v roce 2014. Tak ať nám přeje Poseidon..
Vlákno 2014 založeno. Vůbec to není brzo, jak čtu diskuzi Lacoh a další, tak většina již plánuje rok 2014. Takže se vzájemně budeme setkávat na Bakkan Wahlu i v roce 2014. Tak ať nám přeje Poseidon..
Dali jsme přípitek už dnes v 03 14h ,prostě je tu pořád den :-|:-P:-D8-O8-);-):-(:-)
Odpovědět
Jestli Vám někdo řekne ,že na Bakkanu nejsou ryby ,nebo že je tu nuda ,tak kecá ,je tu krásně ,:-),tak jdu fotít ven slunce a už nejdu spát ,to nemá cenu .Noc je mladá ,ale tady je den mladej:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
Vážení přátelé mořského rybolovu. Dnes jsem se přihlásil poprvé a určitě mě znáte pod přezdívkou věčně opilý aristokrat. Dnes v 04.50
jsem fotil východ slunce a vám p5edávám krásné foto.
Odpovědět
[citace]duduk napsal:
vítání slunce na Bakkanu v 4.30
[/citace]
Dobré ráno na Bakkan, krásně se na to dívá při raní kávě a chystání do práce, jen tak dál, krásně si to užíváte..konečně jsem opět viděl Menšíka na fotce..8-)8-)8-)
Odpovědět
S panem knížetem ještě pořád sedíme a dáváme pod ventilek :-P
Odpovědět
Už máme 5.30 a sedíme na chatě s rokerem Laďou a přemyšlíme o tom jestli má cenu jít spát nebo přidat pod ventil a počkat na kamarády až se zbudí a vyrazit na ryby. Roker Láďa i já Vám vzkazujem, kdo nezachlastá nezachytá.
Odpovědět
Kluci, tak z dnešního reportu jsem si málem cvrkl do textilu. Jako bych tam byl s Vámi. Za to vám patří dík. Z fotek je cítit neskutečná pohoda a velké štěstí na počasí.
Odpovědět