Hasvik, NO
temperature icon -6°C
mírné sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 3°C
slabý déšť
Oslo, NO
temperature icon 1°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 6°C
slabý déšť
Malé, MV
temperature icon 29°C
zataženo

Bakkan Wahl 2014

Vlákno 2014 založeno. Vůbec to není brzo, jak čtu diskuzi Lacoh a další, tak většina již plánuje rok 2014. Takže se vzájemně budeme setkávat na Bakkan Wahlu i v roce 2014. Tak ať nám přeje Poseidon..

Odpovědět

No jo a je to venku, Menšík pořád spí...8-)8-)8-)

A našel si nové kámošky..8-O8-O8-O

a taky pohoda...:-):-),to byla paráda tehda.

a je tu změna Zbyněk s Menšíkem se vydali na moře a jdou po halibutovi..8-)8-)8-)

následující příspěvek se nestal na Bakkanu ,ale v jiné lokalitě před několika léty.Na Bakkanu jsme se to dozvěděli a náš malíř k tématu namaloval obraz.Dvě lodě se vydaly na lov,hnala se bouře,mladí synové se v jedné lodi vrátili a tátové hrdinové pokračovali ještě chvíli v rybolovu.Jednoho našli po týdnu na blízkém ostrově utonulého a z druhého se po dvou letech podařilo místním rybářům vylovit v síti lebku.NEPODCEŇUJTE SÍLU MOŘE

Děda

Dedo oplatí sa nám tam jet ? Chlapi tam tuším vyrvali pilkrem ze dna špunt. (asi 8 foto spátky);-)

TO dub,

nelez mně sem,když tam dávám fotky!

To deda : Nevím co sedíš doma ked si očakávaný na Otakare. Práve mi volal Lacoh , že sami to prasa nezožerú...

Tak parta z Úval hlásí příjezd na Bakkan. Cesta bez komplikací teď už nás čeká (snad) jen dřina :-)

Ten spiaci muž vyzerá, ako keby robil reklamu na borovičku, alebo?

to Bakkan, proběhl včera vůbec nějaký večírek? Nebo jste Menšíkovu rybičku brali jako samozřejmost. To za nás byli večírky pravidelností, že Šroubku. Musel jsem si znovu pustit to Menšíkovo video z Frýdnavy, to je fakt .....

První den na vodě a docela úspěch. Hlavně obecňačky nej 85. Přišel i polak a jednoskvnky. Docela slušný začátek.

to:jindras.t

vyrážíme na bakkan 2.6.tak vás budeme asi střídat.Prosím o nějaké informace o lovu.Na co berou a kde.Děkuji za informace

[citace]Naki napsal:

to Bakkan, proběhl včera vůbec nějaký večírek? Nebo jste Menšíkovu rybičku brali jako samozřejmost. To za nás byli večírky pravidelností, že Šroubku. Musel jsem si znovu pustit to Menšíkovo video z Frýdnavy, to je fakt .....[/citace]

Jojo, to byla krása...

Všem hdně štěstí na Bakkanu.. 8-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Od rána máme uloveno 5 krásných...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!