Vlákno 2014 založeno. Vůbec to není brzo, jak čtu diskuzi Lacoh a další, tak většina již plánuje rok 2014. Takže se vzájemně budeme setkávat na Bakkan Wahlu i v roce 2014. Tak ať nám přeje Poseidon..
Vlákno 2014 založeno. Vůbec to není brzo, jak čtu diskuzi Lacoh a další, tak většina již plánuje rok 2014. Takže se vzájemně budeme setkávat na Bakkan Wahlu i v roce 2014. Tak ať nám přeje Poseidon..
a je tu změna Zbyněk s Menšíkem se vydali na moře a jdou po halibutovi..8-)8-)8-)
Odpovědět
následující příspěvek se nestal na Bakkanu ,ale v jiné lokalitě před několika léty.Na Bakkanu jsme se to dozvěděli a náš malíř k tématu namaloval obraz.Dvě lodě se vydaly na lov,hnala se bouře,mladí synové se v jedné lodi vrátili a tátové hrdinové pokračovali ještě chvíli v rybolovu.Jednoho našli po týdnu na blízkém ostrově utonulého a z druhého se po dvou letech podařilo místním rybářům vylovit v síti lebku.NEPODCEŇUJTE SÍLU MOŘE
Děda
Odpovědět
Dedo oplatí sa nám tam jet ? Chlapi tam tuším vyrvali pilkrem ze dna špunt. (asi 8 foto spátky);-)
Odpovědět
To deda : Nevím co sedíš doma ked si očakávaný na Otakare. Práve mi volal Lacoh , že sami to prasa nezožerú...
Odpovědět
Tak parta z Úval hlásí příjezd na Bakkan. Cesta bez komplikací teď už nás čeká (snad) jen dřina :-)
Odpovědět
Ten spiaci muž vyzerá, ako keby robil reklamu na borovičku, alebo?
Odpovědět
to Bakkan, proběhl včera vůbec nějaký večírek? Nebo jste Menšíkovu rybičku brali jako samozřejmost. To za nás byli večírky pravidelností, že Šroubku. Musel jsem si znovu pustit to Menšíkovo video z Frýdnavy, to je fakt .....
Odpovědět
První den na vodě a docela úspěch. Hlavně obecňačky nej 85. Přišel i polak a jednoskvnky. Docela slušný začátek.
Odpovědět
to:jindras.t
vyrážíme na bakkan 2.6.tak vás budeme asi střídat.Prosím o nějaké informace o lovu.Na co berou a kde.Děkuji za informace
Odpovědět
[citace]Naki napsal:
to Bakkan, proběhl včera vůbec nějaký večírek? Nebo jste Menšíkovu rybičku brali jako samozřejmost. To za nás byli večírky pravidelností, že Šroubku. Musel jsem si znovu pustit to Menšíkovo video z Frýdnavy, to je fakt .....[/citace]
Jojo, to byla krása...
Všem hdně štěstí na Bakkanu.. 8-)
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...