Vlákno 2014 založeno. Vůbec to není brzo, jak čtu diskuzi Lacoh a další, tak většina již plánuje rok 2014. Takže se vzájemně budeme setkávat na Bakkan Wahlu i v roce 2014. Tak ať nám přeje Poseidon..
Vlákno 2014 založeno. Vůbec to není brzo, jak čtu diskuzi Lacoh a další, tak většina již plánuje rok 2014. Takže se vzájemně budeme setkávat na Bakkan Wahlu i v roce 2014. Tak ať nám přeje Poseidon..
Peto, a je vubec v Norsku, nebyla to jen vymluva, aby mel 14 dnu volnosti? :-) :-) :-)
Odpovědět
[citace]Pafka napsal:
Ja jsem pro, proze jinak vsichňi zapomenou, jak Mensik vypada ... A to by byla kurna skoda . V Norsku jsem si to zrovna poustel a mel jsem chut videt ho zase nazivo [/citace]
Neboj, nebude to dlouho trvat a je to na světě... 8-O8-O on to umí.. :)
Odpovědět
[citace]Pafka napsal:
Peto, a je vubec v Norsku, nebyla to jen vymluva, aby mel 14 dnu volnosti? [/citace]
Jo, je v Norsku, ale zatím bez foto. Dneska má trofej a nic...vrrrrrrrrr:-x:-x:-x:-x:-x:-x
Odpovědět
Vypada to, ze je s nim takova nuda, ze klukum nestoji ani za fotku :-) :-)
Jestli on nestarne ...
Odpovědět
[citace]Pafka napsal:
Vypada to, ze je s nim takova nuda, ze klukum nestoji ani za fotku
Jestli on nestarne ...[/citace]
Má ještě jednu šanci a s tou rybou co dnes chytil mu nedám šancu...
Odpovědět
Ahoj clapáci ,dneska na počet kusů to bylo slabší,ale neco většího jsme vytáhli,nějaký metrovky ,Menšík kolem 120ti.
Dali jsme oběd na Melsteinu ,pokoukali a našli hnízdo orla mořského ,to se jen tak někomu nepoštěstí ,zítra máme odpočinek ,předpověď nic moc ,tak zatím zduř 8-):-)
Odpovědět
A je to tady. Šroubek se konečně dočkal. Menšík je tady opravdu s náma a dneska se činil.
Odpovědět
[citace]Zbynek napsal:
A je to tady. Šroubek se konečně dočkal. Menšík je tady opravdu s náma a dneska se činil.[/citace]
Ty vole, tak on fakt existuje a slusi mu to klukovi :-) :-)
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...