Hasvik, NO
temperature icon 11°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 20°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 12°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Bakkan Wahl 2014

Vlákno 2014 založeno. Vůbec to není brzo, jak čtu diskuzi Lacoh a další, tak většina již plánuje rok 2014. Takže se vzájemně budeme setkávat na Bakkan Wahlu i v roce 2014. Tak ať nám přeje Poseidon..

Odpovědět

Dnešní lov byl slabší. Ráno jsme vyrazili na Husoyu, ryb moc nebylo a zvedl se vítr. Vrátili jsme se na barák a doufali že nás zachrání večerní lov Patričkovi lodě která vyrazila na chvíli k majákům. Klukům se podařilo pár kelerů tresek a jeden polak. Tak snad zítra konečně na ten Melstein.

Patriček

pan hrabě Ludvik von Konig

naježenej štítník

večerní přístav

[citace]Zbynek napsal:

Dnešní lov byl slabší. Ráno jsme vyrazili na Husoyu, ryb moc nebylo a zvedl se vítr. Vrátili jsme se na barák a doufali že nás zachrání večerní lov Patričkovi lodě která vyrazila na chvíli k majákům. Klukům se podařilo pár kelerů tresek a jeden polak. Tak snad zítra konečně na ten Melstein.[/citace]

Zbyňďo, zdravím všechny a držím palce..Menšíkovi řekni, že to schytá, neviděl jsem ještě od něho ani jednu fotku...8-)8-)8-)8-)

[citace]Zbynek napsal:

Patriček s kelerem[/citace]

Láďo makej, musíš se dostat přes 1m. Jinak supr pokoukání.

Hlásíme výjezd na Melstein.

Menšík je asi někde zašitej a popíjí a pospává. Ale až na ty ryby vyrazí, tak to se potom budeme divit, to bude stát za to.

Menšík hlásí 120cm tresku obecnou... Doufám, že bude foto.

To Laďa a Taťka: Zítra jedeme s dětma na dětské rybářské závody, vše naplánováno. Start 5:30

[citace]Sim napsal:

Menšík hlásí 120cm tresku obecnou... Doufám, že bude foto.[/citace]

Mensik je tajemnej jako yeti, vsichni o nem mluvi a nikdo ho nevidel :-)

A nebo, ze by moresy rockstar ze Scorpions? :-) :-)

Kaldero, co nam to delas? :-) :-)

[citace]Sim napsal:

Menšík hlásí 120cm tresku obecnou... Doufám, že bude foto.[/citace]

ano, treska a úspěch je, s Menšíkem jsem mluvil a ještě byl kluk jeden na moři..zatím žádné foto...uškrtím ho jak se vrátí..tomu věřte..8-O8-O8-O8-O

[citace]Pafka napsal:

Sim napsal:

Menšík hlásí 120cm tresku obecnou... Doufám, že bude foto.

Mensik je tajemnej jako yeti, vsichni o nem mluvi a nikdo ho nevidel

A nebo, ze by moresy rockstar ze Scorpions?

Kaldero, co nam to delas? [/citace]

Video mám pořád ještě v telefonu. Pafko, asi to pustíme do éteru, co Ty na to???

Ja jsem pro, proze jinak vsichňi zapomenou, jak Mensik vypada ... A to by byla kurna skoda :-) :-). V Norsku jsem si to zrovna poustel a mel jsem chut videt ho zase nazivo :-) :-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.