Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Bakkan Wahl 2014
- Toto téma obsahuje celkem 1,065 odpovědí. Do diskuze (74 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Roker a poslední změna proběhla před 10 roky.
-
AutorPříspěvky
-
#87516 22.4.2014 v 21:30
glum.tom napsal: Nerad hodnotím příspěvky ale už me to nedá. To je nekolikata fotka kde ME přijde ze Rybáři nerespektují ze i v Norsku jsou lovne miry ryb. My Teda jezdime na sever kde jsou o něco větší ale ten menší Halík je Teda halibuti mimino a Miru nemá ani náhodou. Nechápu taky ze berete lengose který nemaj ani Páde. Jelikož lenga a brosmu na prutu poznám bezpečné tak je pomalu taham nahoru aby měli šanci se zanorit. Filet z lengose.je dobry tak od metru. U nás doma taky dodrzujeme lovne Miry tak by bylo.dobře i v Norsku. A nemá.cenu si Brat rybu z.které stejně.nic.není. Nevím to je můj názor. Tomas
Zase to tak nepřeháněj. Moc by mě zajímalo, kolik podle tebe ten menší halík má. Pokud jsi zvyklý na halibuty kolem metru a půl, tak se ti nedivím, že píšeš o miminech. Kluci jsem určitě jeho délku dají, můj odhad je kolem 90cm.
#87517 22.4.2014 v 21:32glum.tom napsal: Nerad hodnotím příspěvky ale už me to nedá. To je nekolikata fotka kde ME přijde ze Rybáři nerespektují ze i v Norsku jsou lovne miry ryb. My Teda jezdime na sever kde jsou o něco větší ale ten menší Halík je Teda halibuti mimino a Miru nemá ani náhodou. Nechápu taky ze berete lengose který nemaj ani Páde. Jelikož lenga a brosmu na prutu poznám bezpečné tak je pomalu taham nahoru aby měli šanci se zanorit. Filet z lengose.je dobry tak od metru. U nás doma taky dodrzujeme lovne Miry tak by bylo.dobře i v Norsku. A nemá.cenu si Brat rybu z.které stejně.nic.není. Nevím to je můj názor. Tomas
Nazdar Tom, nezavid uspech kamaradovi a pozri si tabulku lovnych mier platnych pre jednotlive zemepisne sirky. Ked sa Ti podari ma severe, alebo na Pade chytit na jednu udicu naraz dvoch 100+kg halikov, alebo sumikov tak Ti budeme moct len poblahozelat.8-)
#87518 22.4.2014 v 21:42Naki napsal:
Kluci jsem určitě jeho délku dají, můj odhad je kolem 90cm.
Naki diky presny odhad, 90 cm
#87519 22.4.2014 v 21:45A tu je druhy 82 cm
#87521 22.4.2014 v 22:05A este jedea otazka pre Sima, chytil uz niekto na jeden sup dvoch mierovych halikov ? Ked niekto pochbyuje mame aj video.8-):-D:-D
#87523 22.4.2014 v 22:51lacoh napsal:
A este jedea otazka pre Sima, chytil uz niekto na jeden sup dvoch mierovych halikov ? Ked niekto pochbyuje mame aj video.
Laci slepá Závisť, ja chodím do Norska 15 rokov a ešte som nevidel chytit dvoch Halíkov naraz, určite to bol zážitok, všetkým prajem nech sa darí TIBOR 🙂
#87527 23.4.2014 v 4:40Lovna Mira halibuta 85 cm. A není to vůbec o závisti. Jen ME přijde lepší snažit se během pobytu ulovit 8 ryb n,ad 90 které me náplní limit a nemusím drancovat rybí polulaci. Jinak určitě: nejsem běžne zvyklej chytat obří halibuty. Musím ale říct ze Mniku jsem ulovil desítky a vzal jsem jen jednoho který mel nad metr a věděl jsem ze z.něho něco bude.
Jinak jsem se vrátil pred týdnem z Norska a devadesát pět procent ryb šlo zpět do more. Jinak gratuluju k uloveni dvou haliku na jednou ale menšího bych pustil zpět. Tomas
#87531 23.4.2014 v 6:04cau chcem sa spytat??? …Musím ale říct ze Mniku jsem ulovil desítky a vzal jsem jen jednoho který mel nad metr a věděl jsem ze z.něho něco bude. …ako to robis? mas kameru na navnade alebo??je jasne ak je lahky tahas POMALU aj tak polovica to s tej hlbky nezvladne .a zaujimalo by MA ako vytiahnes rybu okolo 100 aby si ju mohol pustit..
#87534 23.4.2014 v 6:48:-)chlapi no ták,co je to.? Hádat se.?:-( kdyby jste viděli co např.filletujou germáni:-| halíčky 40-50cm,kelírky20-25cm,obec.to samý…no tak,přeci 90tky ryby už jsou slušný kousky:-D
#87553 23.4.2014 v 8:00Blaváci: Blahoželám Andrejovi. Potvrdilo sa, že halíci žijú na hromádkach. Tak zostáva prelovovať a prelovovať tam, kde sa niečo lapilo. Ešte som nepočul, dať dvoch na jeden záťah, v tom je Aďo asi prvý, ale pre nás ostatných je to výzva, napr. urobiť náväzec s dvomi pilkrami a viacerými papričkami. A hneď je tu šanca vytiahnuť aj štyroch. A keď bude veľký, tak sa aspoň perfektne zasekne, či? 😀
Tak či tak, zatiaľ je to raritka. Dnes odchádzam na pár dni do Srbska, tak sa teším na ďalšie správy až v nedeľu. Držím palce všetkým a pozdravujem.
#87554 23.4.2014 v 8:04Pozrel som si ešte raz fotečky s Aďom a halíkmi a musím napísať, že milujem jeho tvár, keď sa mu darí. Dúfam, že nalial a zo svojho. Čo tie nové obleky?
#87585 23.4.2014 v 14:55glum.tom napsal:
Lovna Mira halibuta 85 cm.
Dle dokumentace od DinTuru je lovna delka halibuta 80 cm. Viz screen:
A oba dle mne pres 80 maji 😉
#87589 23.4.2014 v 15:43glum.tom napsal: Nerad hodnotím příspěvky ale už me to nedá. To je nekolikata fotka kde ME přijde ze Rybáři nerespektují ze i v Norsku jsou lovne miry ryb. My Teda jezdime na sever kde jsou o něco větší ale ten menší Halík je Teda halibuti mimino a Miru nemá ani náhodou. Nechápu taky ze berete lengose který nemaj ani Páde. Jelikož lenga a brosmu na prutu poznám bezpečné tak je pomalu taham nahoru aby měli šanci se zanorit. Filet z lengose.je dobry tak od metru. U nás doma taky dodrzujeme lovne Miry tak by bylo.dobře i v Norsku. A nemá.cenu si Brat rybu z.které stejně.nic.není. Nevím to je můj názor. Tomas
Tak nevím co si mám myslet co je tady napsáno.Když v galerii máte to to na háku:
#87603 23.4.2014 v 17:23:-)tak Laci jak dnes.? Žraly,žraly..??:-) zejtra jsou u vás kluci od nás..
#87604 23.4.2014 v 17:25Ten Halík má 95 cm a byl první mého syna. Vážil 10 kg. Ten menší o kterém jsem psal má na vaze 5 a pul kila. Víc se.již nebudu vyjadřovat je fakt ze je to kazdeho věc jaké ryby vezme. Jestli jsem se.někoho dotkl tak se omlouvám.
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Bakkan Wahl 2014