Hasvik, NO
temperature icon 11°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 20°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 12°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Bakkan Wahl 2014

Vlákno 2014 založeno. Vůbec to není brzo, jak čtu diskuzi Lacoh a další, tak většina již plánuje rok 2014. Takže se vzájemně budeme setkávat na Bakkan Wahlu i v roce 2014. Tak ať nám přeje Poseidon..

Odpovědět

[citace]glum.tom napsal: Nerad hodnotím příspěvky ale už me to nedá. To je nekolikata fotka kde ME přijde ze Rybáři nerespektují ze i v Norsku jsou lovne miry ryb. My Teda jezdime na sever kde jsou o něco větší ale ten menší Halík je Teda halibuti mimino a Miru nemá ani náhodou. Nechápu taky ze berete lengose který nemaj ani Páde. Jelikož lenga a brosmu na prutu poznám bezpečné tak je pomalu taham nahoru aby měli šanci se zanorit. Filet z lengose.je dobry tak od metru. U nás doma taky dodrzujeme lovne Miry tak by bylo.dobře i v Norsku. A nemá.cenu si Brat rybu z.které stejně.nic.není. Nevím to je můj názor. Tomas[/citace]

Zase to tak nepřeháněj. Moc by mě zajímalo, kolik podle tebe ten menší halík má. Pokud jsi zvyklý na halibuty kolem metru a půl, tak se ti nedivím, že píšeš o miminech. Kluci jsem určitě jeho délku dají, můj odhad je kolem 90cm.

[citace]glum.tom napsal: Nerad hodnotím příspěvky ale už me to nedá. To je nekolikata fotka kde ME přijde ze Rybáři nerespektují ze i v Norsku jsou lovne miry ryb. My Teda jezdime na sever kde jsou o něco větší ale ten menší Halík je Teda halibuti mimino a Miru nemá ani náhodou. Nechápu taky ze berete lengose který nemaj ani Páde. Jelikož lenga a brosmu na prutu poznám bezpečné tak je pomalu taham nahoru aby měli šanci se zanorit. Filet z lengose.je dobry tak od metru. U nás doma taky dodrzujeme lovne Miry tak by bylo.dobře i v Norsku. A nemá.cenu si Brat rybu z.které stejně.nic.není. Nevím to je můj názor. Tomas[/citace]

Nazdar Tom, nezavid uspech kamaradovi a pozri si tabulku lovnych mier platnych pre jednotlive zemepisne sirky. Ked sa Ti podari ma severe, alebo na Pade chytit na jednu udicu naraz dvoch 100+kg halikov, alebo sumikov tak Ti budeme moct len poblahozelat.8-)

[citace]Naki napsal:

Kluci jsem určitě jeho délku dají, můj odhad je kolem 90cm.[/citace]

Naki diky presny odhad, 90 cm

A tu je druhy 82 cm

A este jedea otazka pre Sima, chytil uz niekto na jeden sup dvoch mierovych halikov ? Ked niekto pochbyuje mame aj video.8-):-D:-D

[citace]lacoh napsal:

A este jedea otazka pre Sima, chytil uz niekto na jeden sup dvoch mierovych halikov ? Ked niekto pochbyuje mame aj video.[/citace]

Laci slepá Závisť, ja chodím do Norska 15 rokov a ešte som nevidel chytit dvoch Halíkov naraz, určite to bol zážitok, všetkým prajem nech sa darí TIBOR :-)

Lovna Mira halibuta 85 cm. A není to vůbec o závisti. Jen ME přijde lepší snažit se během pobytu ulovit 8 ryb n,ad 90 které me náplní limit a nemusím drancovat rybí polulaci. Jinak určitě: nejsem běžne zvyklej chytat obří halibuty. Musím ale říct ze Mniku jsem ulovil desítky a vzal jsem jen jednoho který mel nad metr a věděl jsem ze z.něho něco bude.

Jinak jsem se vrátil pred týdnem z Norska a devadesát pět procent ryb šlo zpět do more. Jinak gratuluju k uloveni dvou haliku na jednou ale menšího bych pustil zpět. Tomas

cau chcem sa spytat??? ...Musím ale říct ze Mniku jsem ulovil desítky a vzal jsem jen jednoho který mel nad metr a věděl jsem ze z.něho něco bude. ...ako to robis? mas kameru na navnade alebo??je jasne ak je lahky tahas POMALU aj tak polovica to s tej hlbky nezvladne .a zaujimalo by MA ako vytiahnes rybu okolo 100 aby si ju mohol pustit..

:-)chlapi no ták,co je to.? Hádat se.?:-( kdyby jste viděli co např.filletujou germáni:-| halíčky 40-50cm,kelírky20-25cm,obec.to samý...no tak,přeci 90tky ryby už jsou slušný kousky:-D

Blaváci: Blahoželám Andrejovi. Potvrdilo sa, že halíci žijú na hromádkach. Tak zostáva prelovovať a prelovovať tam, kde sa niečo lapilo. Ešte som nepočul, dať dvoch na jeden záťah, v tom je Aďo asi prvý, ale pre nás ostatných je to výzva, napr. urobiť náväzec s dvomi pilkrami a viacerými papričkami. A hneď je tu šanca vytiahnuť aj štyroch. A keď bude veľký, tak sa aspoň perfektne zasekne, či? :-D

Tak či tak, zatiaľ je to raritka. Dnes odchádzam na pár dni do Srbska, tak sa teším na ďalšie správy až v nedeľu. Držím palce všetkým a pozdravujem.

Pozrel som si ešte raz fotečky s Aďom a halíkmi a musím napísať, že milujem jeho tvár, keď sa mu darí. Dúfam, že nalial a zo svojho. Čo tie nové obleky?

[citace]glum.tom napsal:

Lovna Mira halibuta 85 cm. [/citace]

Dle dokumentace od DinTuru je lovna delka halibuta 80 cm. Viz screen:

A oba dle mne pres 80 maji ;-)

glum.tom napsal: Nerad hodnotím příspěvky ale už me to nedá. To je nekolikata fotka kde ME přijde ze Rybáři nerespektují ze i v Norsku jsou lovne miry ryb. My Teda jezdime na sever kde jsou o něco větší ale ten menší Halík je Teda halibuti mimino a Miru nemá ani náhodou. Nechápu taky ze berete lengose který nemaj ani Páde. Jelikož lenga a brosmu na prutu poznám bezpečné tak je pomalu taham nahoru aby měli šanci se zanorit. Filet z lengose.je dobry tak od metru. U nás doma taky dodrzujeme lovne Miry tak by bylo.dobře i v Norsku. A nemá.cenu si Brat rybu z.které stejně.nic.není. Nevím to je můj názor. Tomas

Tak nevím co si mám myslet co je tady napsáno.Když v galerii máte to to na háku:

:-)tak Laci jak dnes.? Žraly,žraly..??:-) zejtra jsou u vás kluci od nás..

Ten Halík má 95 cm a byl první mého syna. Vážil 10 kg. Ten menší o kterém jsem psal má na vaze 5 a pul kila. Víc se.již nebudu vyjadřovat je fakt ze je to kazdeho věc jaké ryby vezme. Jestli jsem se.někoho dotkl tak se omlouvám.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.