Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 24°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 16°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
skoro jasno

Bakkan Wahl 2013

Tak tedy, kdo pro letošní rok zůstal pravověrným Bakkaňákem? Pište termíny, kdy se chystáte na toto oblíbené místo.S kým se tam kdo setkáme! Naše parta "Old lever" od Hradce Králové má našlápnuto v druhé půli května.

Tak tedy :

lacoh a spol. 14.4.- 26.4. Jomfruburet

HIFT 21.4. - 4.5.

verian 23.4.-3.5.

deda "A tým" 23.4. - 3.5. Drengstua

vladov a spol.5.5. - 15.5.2013 Celý kemp

Jirik a spol. 15.5. - 25.5. Stabburet

Step a spol. 20.5.- 30.5. 2013 Torfride

jindras.t 25.5.2013 - 5.6.2013 Mormorstua

polda od 1.6.2013 chata Torfride

deda "B tým" 1.7.-10.7.Jomrebburet

starosta od 21.6.

Odpovědět

:-)už máte chlapi zamluvený Bakkan??:- Michal psal že květen už je pasé|:-(

:-| ale visí tam Bakkan 14.5 až 24.5 pro 6 ks ..!:-|:-)

Respi- Daj dohromady najakú partiu a vyraz.

Uvidíme buďto Bakkan...nebo ..:-). Titran..?:-)

[citace]Lubomir napsal: Skvelá atmosféra okolo 12-tich kamošov rybárov, ktorí sa stretávame nielen v Norsku, ale aj na vodách na Slovensku, výborné zabíjačkové pochúťky, skvelé vínko i pálenka, gitara a nekonečné debaty o zážitkoch a nielen rybárskych. Mnohí z nás rozprávajú aj o novinkách a zážitkoch z iných stretnutí, napr. čo bolo tento raz v Prušankach. [/citace]

Tento rok to bolo inovované výstavbou dvoch vlajkových stožiarov a okrem našej tam bola vyvesená aj nórska vlajka. Boli prezentované vzorky nových pilkrov pre budúcoročnú sezónu. Ak budem mať čas, tak urobím foto a uverejním.

[citace]Respi napsal: už máte chlapi zamluvený Bakkan??:- Michal psal že květen už je pasé|[/citace]

Náš termín je 13.4.-25.4. Mormorstua. Teraz riešime doplnenie počtov a pomaly začneme odpočítavanie. :-D

[citace]JAKABO napsal:

Respi- Daj dohromady najakú partiu a vyraz.[/citace] no tak to vypadá že se letos k Benovi nedostanem:-( myslím že tam vyrazí Jirik od nás:-) a já s kámošema a synem vyrážíme na Titran:-):-)

Respi, letos už se tam nedostane asi nikdo :-) :-)

[citace]Pafka napsal:

Respi, letos už se tam nedostane asi nikdo [/citace]:-) jo Jirik jede jako letos,ten samej termín8-)

[citace]Respi napsal:

už máte chlapi zamluvený Bakkan??:- Michal psal že květen už je pasé|[/citace]

Brzy to stáhnu, jen jak zaplatí zálohu.

:-(tak Bakkánek už je fuč...!8-)

Už by se mohlo založit vlákno 2014, zrovna mi Michal potvrdil poslední červnový termín 7 -14.

[citace]Rk napsal:

Už by se mohlo založit vlákno 2014, zrovna mi Michal potvrdil poslední červnový termín 7 -14.[/citace]

Souhlasím, už mě to chybí, odpočítávání a sledování názorů. My až 27.7. - 8.8.2014. Strašné číslo

Podle diskuse na téhle lajně to byl hezkej rok, asi už to pro tento rok zavřete.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.