Hasvik, NO
temperature icon 6°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 14°C
slabé přeháňky
Malé, MV
temperature icon 32°C
polojasno

Bakkan Wahl 2013

Tak tedy, kdo pro letošní rok zůstal pravověrným Bakkaňákem? Pište termíny, kdy se chystáte na toto oblíbené místo.S kým se tam kdo setkáme! Naše parta "Old lever" od Hradce Králové má našlápnuto v druhé půli května.

Tak tedy :

lacoh a spol. 14.4.- 26.4. Jomfruburet

HIFT 21.4. - 4.5.

verian 23.4.-3.5.

deda "A tým" 23.4. - 3.5. Drengstua

vladov a spol.5.5. - 15.5.2013 Celý kemp

Jirik a spol. 15.5. - 25.5. Stabburet

Step a spol. 20.5.- 30.5. 2013 Torfride

jindras.t 25.5.2013 - 5.6.2013 Mormorstua

polda od 1.6.2013 chata Torfride

deda "B tým" 1.7.-10.7.Jomrebburet

starosta od 21.6.

Odpovědět

Ještě bych si dovolil, pokud můžu, doplnit, že u zlomů bylo nejúspěšnější pouze pustit dolů na dno a kousek povytáhnout a čekat. Pokud tam polaci byli tak téměř okamžitě následoval útok. Co se týče barev tak jsem měl záběry na všechny, je pravdou, že nejvíc na tmavě modrou, černou a tmavě hnědou. Polaci byli u ostrovů, v chaluhách, ale i na zlomech a to i ve větších hloubkách 40 a více metrů. Moje poznatky jsou z Hitry a cca 3 - 5 týdnů staré. Hodně úspěchů.

To Hyse - Je mi to jasné. Začnem po---ma---lu a pomaly začnem zrýchlovat. :-D:-D K prutom : podobné už sú zbalené. ;-) ozvem sa.

To Kulik, jasne ze muzes doplnit i komentovat, dyk si uz neco !!! nachytal. Jdou zkombinovat oba zpusoby a zjistit jaky lepe vyhovuje. ale vzdy je to o tom chytit prvni rybu a pak uz to jde samo. Jsem si jisty ze Dub jim to nanda.

:-D

chlapi už aby jste tam byli!!!!:-P8-)8-)

To kulik : Každá rada dobrá. Dík.

Zdravím.Chtěl jsem se zeptat v jaké měně se platí benzín do lodí Bennovi.Díky za info.

[citace]kodl1 napsal: Zdravím.Chtěl jsem se zeptat v jaké měně se platí benzín do lodí Bennovi.Díky za info.[/citace]

Oficiálne sa všetko platí v Nokoch. Dá sa s ním dohodnúť aj v €. Najlepšia možnosť je však platiť všetko u neho doma kartou.

A nebo si ho kupovat sám při nákupech, vyjde to laciněji :-D :-D

Ahoj, kupovat benzín při nákupech nedoporučuji. Ben nám v květnu nechával benzín za stejnou cenu jako na benzínce a ušetřili jsme si čichání zasmrádlého auta od benzínu.

To lacoh: ubytování jsem letos platil v NOK, benzin se nás Ben sám ptal jestli chceme v Ečkách, platili jsme taky NOK. Škoda, že mi nikdo neřekl, že se u něho dá platit kartou. Já už čtyři roky vozím hotový prachy u sebe a mám nerva, abych je někde neztratil.

Benzin si nevozíme, bereme jeho. Zásoboval nás pravidelně a cena byla stejná. Mimochodem, jednou se mi přes trychtýř podařilo přelít nádrž o dobrý litr. Vyteklo to z lodi do vody, udělalo barevnej film, kterej se však ve velmi krátké době rozplynul a po eko katastrofě ani stopa. Kolega někde četl, že se do lodí dává trochu jiný nebo upravený benzin, který se rychleji v moři odbourává. Neslyšeli jste o tom něco?

Zdravíme všechny! Před 3 týdny jsme se vrátili z Bakkanu a tady můžete nakouknout do zákulisí naší expedice! Na Bakkanu je fakt parádní pohoda, prostředí, zázemí. Pro toho, kdo má rád vláčku a chce si zachytat, nechce tahat těžký balvany ze 150m hloubek, chce se i ohřát a něco ogrilovat, možná si i v Norsku zaplavat v moři :o) je tohle prostě BOMBA!!! Lovu zdar![yt=4BTu_7GS7XM=yt]4BTu_7GS7XM[/yt]

Kluci paradni video. Dobře střihlý. Muzika taky super. A ZOOM na cervenym 28g jigu je pro polaky fakt neodolatelná kombinace. :-D:-D

Pánové, díky, je to moc hezký. Souhlasím s Hysem, muzika parádní, střih také a ryby krásné.:-P

Krásné video.Zoomy vyzkouším také.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.