Přejít k obsahu
  • Co s sebou do Norska
  • Celní předpisy Norsko
  • Vývozní kvóty
  • Důležité informace
  • Pojištění
  • Příliv a odliv
  • Aktuální počasí
  • Recepty
  • GDPR
  • VOP
Hasvik, NO
temperature icon 18°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 17°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 18°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 15°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno
Přihlášení / registrace
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
E-shop
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt

Bakkan Wahl 2013

« Předchozí 1 … 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 … 85 Další »
Step
14.01.2013 ID: 525058

Tak tedy, kdo pro letošní rok zůstal pravověrným Bakkaňákem? Pište termíny, kdy se chystáte na toto oblíbené místo.S kým se tam kdo setkáme! Naše parta "Old lever" od Hradce Králové má našlápnuto v druhé půli května.

Tak tedy :

lacoh a spol. 14.4.- 26.4. Jomfruburet

HIFT 21.4. - 4.5.

verian 23.4.-3.5.

deda "A tým" 23.4. - 3.5. Drengstua

vladov a spol.5.5. - 15.5.2013 Celý kemp

Jirik a spol. 15.5. - 25.5. Stabburet

Step a spol. 20.5.- 30.5. 2013 Torfride

jindras.t 25.5.2013 - 5.6.2013 Mormorstua

polda od 1.6.2013 chata Torfride

deda "B tým" 1.7.-10.7.Jomrebburet

starosta od 21.6.

0
Odpovědět
MifakM
02.06.2013 ID: 1064521

[citace]Respi napsal:

MifakM napsal:

Lipenak napsal:

... a že bych si domů vozil ploutvičky v limitu to po mě nechtěj

Já bych řekl, že je to udělané přímo na chatě u Bena jako chuťovka Mifak se trefil dělaná křidélka u Bena,pochoutka! a domu si vozíme čistá filátka[/citace]

Respi, pls... hod recept na tuto lahudku do Receptů. Tedy jestli to také není u Vás tajné 8-O

0

Odpovědět

Jindřich Tischer
03.06.2013 ID: 1064638

Dnešní info od Bena. Kluky dnes vyhnal z moře vítr. Nachytali jen pár kousků tresky obecné. Zítra mají poslední výjezd na moře a ve středu hurá domů. Budu se snažit podat info ještě zítra.

0

Odpovědět

respi
04.06.2013 ID: 1064694

[citace]jindras.t napsal: Dnešní info od Bena. Kluky dnes vyhnal z moře vítr. Nachytali jen pár kousků tresky obecné. Zítra mají poslední výjezd na moře a ve středu hurá domů. Budu se snažit podat info ještě zítra.[/citace] :-( tak už se asi balej chlapci;-)

0

Odpovědět

lacoh
04.06.2013 ID: 1064698

[citace]MifakM napsal: Slovenští kolegové dělali u Bena tzv. křidélka. Bohužel recept měli přísně tajný, jen vím že to bylo z kousků tresek (spodek pod hlavou a žábrama)

Fantastická pochoutka. Co bych dal za ten recept...[/citace]

My to robíme roky a žiadne tajnosti sme nerobili. Aj tento rok som zaniesol túto chuťovku na vedľajšiu chatu. Recept veľmi jednoduchý. Kúsky tresiek (krídelká, líčka, alebo iné odrezky)osoliť, pripraviť zmes z hladkej múky, červenej papriky, mletej rasce (kmín) a trochu vegety - všetko primerane, podľa chuti, aby neboli presolené. Potom obaliť v tejto zmesi a vysmážať ako rezne. Takto sa dajú robiť aj játra, ale tie treba vysmážať trochu dlhšie, aby sa lepšie prepražili a neboli mľandravé. A potom už len olizovať prsty. :-D:-D

0

Odpovědět

MifakM
04.06.2013 ID: 1064703

Děkuji chlapci, jak Respimu tak lacohovi.

Určitě to letos klukům udělám k posezení. Je to fakt něco exkluzivního.... kam se hrabou naše brambůrky nebo arašidy :-D:-D:-D

0

Odpovědět

JAKABO
04.06.2013 ID: 1064708

MifakM- Beriete predsa zo sebou jedného Slováka.Tak nech vám tú dobrotu pripravý on.Vy len konzumujte a popýjajte.

0

Odpovědět

MifakM
04.06.2013 ID: 1064712

2 JAKABO

Já nevěděl že Vlado to zná :-D

0

Odpovědět

respi
04.06.2013 ID: 1064713

[citace]MifakM napsal: Děkuji chlapci, jak Respimu tak lacohovi.

Určitě to letos klukům udělám k posezení. Je to fakt něco exkluzivního.... kam se hrabou naše brambůrky nebo arašidy [/citace] no ale nejdříve musíš chytit dostatečný počet doršů!!!:-D to je základ!8-)

0

Odpovědět

MifakM
04.06.2013 ID: 1064714

[citace]Respi napsal:

no ale nejdříve musíš chytit dostatečný počet doršů!!! to je základ![/citace]

To nebude problém :-D Jen by mne zajímalo jestli budou stejně chutné i z polaka jako z obecné

0

Odpovědět

respi
04.06.2013 ID: 1064715

Mělo by to bejt stejný,všechny tres.ryby mají v těchto částech jemné maso:-D:-D

0

Odpovědět

respi
04.06.2013 ID: 1064717

Už někdo letos chytil na Bakkanu kočičku????:-|

0

Odpovědět

Rosta
04.06.2013 ID: 1064718

Co jsou kridelka a licka?

0

Odpovědět

MifakM
04.06.2013 ID: 1064720

[citace]rostak napsal:

Co jsou kridelka a licka?[/citace]

Líčka je maso z žaberních kostí ryb. Např. halibut tam má pěkné podílky.

Křidélka je spodní část ryby hned za hlavou s prsními ploutvemi - většina rybářů tuto část při filetování a odejmutí hlavy od masa vyhazuje (s hlavou).

0

Odpovědět

MifakM
04.06.2013 ID: 1064722

Křidélka

0

Odpovědět

MifakM
04.06.2013 ID: 1064724

Líčka

0

Odpovědět

« Předchozí 1 … 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 … 85 Další »
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Přihlásit

Jsme tu pro Vás! Stačí vyplnit formulář nebo nám zavolat.

+420 776 845 524

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle GDPR.

Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení.

Rybářské sny se plní daleko na severu...

Menu

  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt

Lokality

  • Nordkapp
  • Steinsvik
  • Lofoty Nappstraumen
  • Vingsand
  • Dyrsfjord
  • Bakkan Wahl
  • Soroya
  • Havoya
  • Tanzanie
  • Madagaskar
  • Maledivy
  • Chorvatsko
  • Honduras – Roatan

Partneři

Kontaktní informace

  • SIMCO CZ, s.r.o
  • IČ: 284 90 665
  • DIČ: CZ284 90 665
  • Dolní Lhota 11, 67801 Blansko
  • rybolovnorsko@gmail.com
  • +420 776 845 524
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné obchodní podmínky

© 2025 Rybolov Norsko | Všechna práva vyhrazena.