Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 24°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 16°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
skoro jasno

Bakkan Wahl 2013

Tak tedy, kdo pro letošní rok zůstal pravověrným Bakkaňákem? Pište termíny, kdy se chystáte na toto oblíbené místo.S kým se tam kdo setkáme! Naše parta "Old lever" od Hradce Králové má našlápnuto v druhé půli května.

Tak tedy :

lacoh a spol. 14.4.- 26.4. Jomfruburet

HIFT 21.4. - 4.5.

verian 23.4.-3.5.

deda "A tým" 23.4. - 3.5. Drengstua

vladov a spol.5.5. - 15.5.2013 Celý kemp

Jirik a spol. 15.5. - 25.5. Stabburet

Step a spol. 20.5.- 30.5. 2013 Torfride

jindras.t 25.5.2013 - 5.6.2013 Mormorstua

polda od 1.6.2013 chata Torfride

deda "B tým" 1.7.-10.7.Jomrebburet

starosta od 21.6.

Odpovědět

A někteří říkají,že Bakkan nefunguje.

Děda

Dáme nejakú kultúrnu vložku.

Máme výhodu,že máme ponorku. Práve vydávam svojmu mužstvu povely k lovu veľkých tresiek.

Minimálně takových, které provázejí úsměvy ve filetárně

Pánové, na to je radost se dívat!:-)

...hlavně na ty kolem 40 cm plus něco navíc...8-)

Nazdar diskutéři, Laco, veriane (Jardo), jani (Janko), sim a další.Neodolal jsem šeobecnému i konkrétnímu očekávání na jarní Bakkan Wahl vida vaši čilou diskusi. Náš tým je kombinovaný a jezdíme v této sestavě už několik let. A ženský nám dávají v rybařině "nafrak", jsou to už prověřené "mořské vlčice" a bezva parťačky i do nepohody. Foto našeho teamu bude nejen na lavičce před Stailinem, ale i v akci na moři.Letos jedeme 19.4.-6.5.. Vloni, jak píše verian, se počasí nevydařilo (zřejmě většině z nás), z 12 dní jen 3 na moři a to jen na chvíli. Teď taky stříháme metr a vedeme přípravné diskuse.

A naše rybářky v akci!

Šťastná to žena !! a my s ní.

A že umějí nachytat ! Na foto úlovek za 3 hod/1 loď.

Laco, dávám společnou fotku s Piešťanci, vaše grupa ještě spala.

Verian ze skromnosti neukázal jeden ze svých úlovků, tak to prezentuji za něj :-D

A taky Staňu, v pozadí Eva_naše sluníčka a jistoty :-|

Vše z r.2011, 2012 se nedalo ani fotit

A taky Staňu, v pozadí Eva_naše sluníčka a jistoty :-|

Taky z r.2011, ... no a potom, aby jsme se netěšili !

No tak banjoboy jede, ale zapomněl trochu na sebe, tak jen tak pro osvětu připojuji halíka

Zdar všem,

nemůžu si odpustit dotaz, jestli náhodou někdo neví, čím to je, že na Bakkanu byly loni obecňačky tak "červivé"? My tam byli v březnu, počasí mizérie, a když jsme se dostali na vodu a něco chytli, tak skoro každá obecňačka měla v sobě parazity, teda hlavně v pupku, ale co jsem pročítal vlákno Bakkan 2012, tak ten problém trval až do konce sezony a to pak všichni psali, že to už maj i ve hřbetech:-( Z jiných lokalit jsem to neslyšel nebo ne aspoň v takové míře, my kvůli tomu letos jedeme raději jinam, ale na Bakkanu se mi opravdu líbilo :-(

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.