Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 1,273 odpovědí. Do diskuze (88 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Step a poslední změna proběhla před 10 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 811. až 825. (celkem z 1,274)
  • Autor
    Naki
    Účastník
    (900 odpovědí)

Kluci, tak všem, co se zítra vrací zpět do republiky, přeji šťastnou cestu a pohodový návrat.

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

Chlapci to to letí, ještě se 5x vyspíme a jedeme!!!

To dub, tak přesně takové kleště jsem ztratil.:-D:-D:-D A včera taky takové koupil nové a ještě k tomu jednu potápivou Rapalu do 6m, pěknou žluťoučkou a zítra si ještě koupím nějaké červené papričky a ve čtvrtek to snad nějak vydržím, v pátek budu mít už jiné starosti, v sobotu jedem do Brna pro Forda a odpoledne balíme. A v neděli v pět vyrážíme “nach Berlin” atd. atd.

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

Beďa a spol je už asi doma…tak přidám něco do džbánku než začne opět někdo dávat zprávy z Bakkanu…

Stepe je to na tobě…

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

Tak takovou fotku teda nemame. Pěkný kluci, samej Moravák, co? Počkejte až sem dám nás kluky od Hradce. :-D:-D

Balím, balím, hokej, balím.

Já mám své dny od doby, kdy jsem se loni vrátil z Bakkanu.:-D

Rozhlížím se, co bych ještě zabalil. Brýle, foťáky. Hodiny ne. Kulicha na společnou fotku.:-D:-D:-D

Roker
    Účastník
    (312 odpovědí)

Hlásím,že rockeři jsou doma,řídili jsme dva,tak trochu únava,ale v klidu,přeji všem na Bakkan i těm který se tam chystají 🙂 hodně štěstí a úlovků:-)

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

Vítejte doma kluci :-D:-D:-D

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

sroubek282 napsal: Beďa a spol je už asi doma…tak přidám něco do džbánku než začne opět někdo dávat zprávy z Bakkanu…

Stepe je to na tobě…

Když na to tak koukám, toho Michala s Pavlem by měli trochu dokrmit, aby se tolik nevyčleňovali :-D:-D:-D:-D

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

To Pafka: přesně na to jsem myslel, že jim tam ty dva podvyživený moc neštimlujou.:-D:-D:-D

Ale Michal je už taky pěknej, to je si myslím jedna ze starších fotek.:-D

To Šroubek sáhnul někam hluboko do archivu.;-);-);-)

Sim
    Správce
    (11324 odpovědí)

Už najíždí …

Sim
    Správce
    (11324 odpovědí)

Sim
    Správce
    (11324 odpovědí)

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

Pred chvili mi psali kluci, kteri vcera odjizdeli do Lesundu (Aure), ze je o pulnoci na hranicich u Haldenu zastavili celnici. Nastesti jim nenechali vystehovat auto, takze v pohode. Ale i o pulnoci a hlavne mimo hlavni silnici se muze celni kontrola prihodit. Tak opatrne 🙂

petras
    Účastník
    (272 odpovědí)

Možná je to proto,že se tady “síťař” chlubil,jak tama převáží 400kg ryb.Korlin tam jezdil roky a nevím,že by je tam někdo kontroloval.

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

Oni tam uz jezdi pravidelne 10 let tam i zpet a nikdy tam nikoho nepotkali … 8-):-(

Rosta
    Účastník
    (279 odpovědí)

Nas tam pred 3roky taky kontrolovali ve 2 v noci a v desti.Je to spis asi jak kdy.Vloni pri ceste zpet o pulnoci ale kontrolovali zrovna jine auto tak si nas nevsimali.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 811. až 825. (celkem z 1,274)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(181)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...