Hasvik, NO
temperature icon -1°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon 2°C
jasno
Oslo, NO
temperature icon -0°C
mírné sněžení
Bergen, NO
temperature icon 5°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Bakkan Wahl 2013

Tak tedy, kdo pro letošní rok zůstal pravověrným Bakkaňákem? Pište termíny, kdy se chystáte na toto oblíbené místo.S kým se tam kdo setkáme! Naše parta "Old lever" od Hradce Králové má našlápnuto v druhé půli května.

Tak tedy :

lacoh a spol. 14.4.- 26.4. Jomfruburet

HIFT 21.4. - 4.5.

verian 23.4.-3.5.

deda "A tým" 23.4. - 3.5. Drengstua

vladov a spol.5.5. - 15.5.2013 Celý kemp

Jirik a spol. 15.5. - 25.5. Stabburet

Step a spol. 20.5.- 30.5. 2013 Torfride

jindras.t 25.5.2013 - 5.6.2013 Mormorstua

polda od 1.6.2013 chata Torfride

deda "B tým" 1.7.-10.7.Jomrebburet

starosta od 21.6.

Odpovědět

Kluci, tak všem, co se zítra vrací zpět do republiky, přeji šťastnou cestu a pohodový návrat.

Chlapci to to letí, ještě se 5x vyspíme a jedeme!!!

To dub, tak přesně takové kleště jsem ztratil.:-D:-D:-D A včera taky takové koupil nové a ještě k tomu jednu potápivou Rapalu do 6m, pěknou žluťoučkou a zítra si ještě koupím nějaké červené papričky a ve čtvrtek to snad nějak vydržím, v pátek budu mít už jiné starosti, v sobotu jedem do Brna pro Forda a odpoledne balíme. A v neděli v pět vyrážíme "nach Berlin" atd. atd.

Beďa a spol je už asi doma...tak přidám něco do džbánku než začne opět někdo dávat zprávy z Bakkanu...

Stepe je to na tobě...

Tak takovou fotku teda nemame. Pěkný kluci, samej Moravák, co? Počkejte až sem dám nás kluky od Hradce. :-D:-D

Balím, balím, hokej, balím.

Já mám své dny od doby, kdy jsem se loni vrátil z Bakkanu.:-D

Rozhlížím se, co bych ještě zabalil. Brýle, foťáky. Hodiny ne. Kulicha na společnou fotku.:-D:-D:-D

Hlásím,že rockeři jsou doma,řídili jsme dva,tak trochu únava,ale v klidu,přeji všem na Bakkan i těm který se tam chystají :-) hodně štěstí a úlovků:-)

Vítejte doma kluci :-D:-D:-D

[citace]sroubek282 napsal: Beďa a spol je už asi doma...tak přidám něco do džbánku než začne opět někdo dávat zprávy z Bakkanu...

Stepe je to na tobě... [/citace]

Když na to tak koukám, toho Michala s Pavlem by měli trochu dokrmit, aby se tolik nevyčleňovali :-D:-D:-D:-D

To Pafka: přesně na to jsem myslel, že jim tam ty dva podvyživený moc neštimlujou.:-D:-D:-D

Ale Michal je už taky pěknej, to je si myslím jedna ze starších fotek.:-D

To Šroubek sáhnul někam hluboko do archivu.;-);-);-)

Už najíždí ...

Pred chvili mi psali kluci, kteri vcera odjizdeli do Lesundu (Aure), ze je o pulnoci na hranicich u Haldenu zastavili celnici. Nastesti jim nenechali vystehovat auto, takze v pohode. Ale i o pulnoci a hlavne mimo hlavni silnici se muze celni kontrola prihodit. Tak opatrne :-)

Možná je to proto,že se tady "síťař" chlubil,jak tama převáží 400kg ryb.Korlin tam jezdil roky a nevím,že by je tam někdo kontroloval.

Oni tam uz jezdi pravidelne 10 let tam i zpet a nikdy tam nikoho nepotkali ... 8-):-(

Nas tam pred 3roky taky kontrolovali ve 2 v noci a v desti.Je to spis asi jak kdy.Vloni pri ceste zpet o pulnoci ale kontrolovali zrovna jine auto tak si nas nevsimali.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Petr Šenkýř Půjčovna minibusů
Zdarec Naki, bylo by možné půjčit...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!