Hasvik, NO
temperature icon 8°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 14°C
zataženo
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Bakkan Wahl 2013

Tak tedy, kdo pro letošní rok zůstal pravověrným Bakkaňákem? Pište termíny, kdy se chystáte na toto oblíbené místo.S kým se tam kdo setkáme! Naše parta "Old lever" od Hradce Králové má našlápnuto v druhé půli května.

Tak tedy :

lacoh a spol. 14.4.- 26.4. Jomfruburet

HIFT 21.4. - 4.5.

verian 23.4.-3.5.

deda "A tým" 23.4. - 3.5. Drengstua

vladov a spol.5.5. - 15.5.2013 Celý kemp

Jirik a spol. 15.5. - 25.5. Stabburet

Step a spol. 20.5.- 30.5. 2013 Torfride

jindras.t 25.5.2013 - 5.6.2013 Mormorstua

polda od 1.6.2013 chata Torfride

deda "B tým" 1.7.-10.7.Jomrebburet

starosta od 21.6.

Odpovědět

[citace]deda napsal: To Roker,

zmiňuješ se o místě s 50m u majáku.Je to ten pod Husoyou?

Děda[/citace]

OK

Vláďo, přiveďte taky ke compu Béďu - vypadá to, jako by tam s Váma vůbec nebyl, kluk jeden. Nebo s námi nemluví? V minulosti takový vzorný zpravodaj snad drží bobříka mlčení ... :-D :-D :-D

Budu asi reklamovat termín zájezdu nebo si příště prověřím co za vydry tam jede před náma, to není možný, oni nám to tam snad úplně vydrancují. :-(:-(8-O8-O:-D

Bakkánku "Za 6". Taky se nám to krátí. :-D:-D:-D:-D

Nevíte někdo, kam jsem dal kleště na kroužky? 8-)

Nervozita stoupá, už jsem dneska nespal.

Jedny som našiel , nebol si mi za ženskou ?;-)

[citace]dub napsal: Jedny som našiel , nebol si mi za ženskou ?[/citace]

Myslím, že nebyl - domnívám se, že 6 dnů před odjezdem podstatná část Norků myslí na jiné věci, než na drahé polovičky opačného pohlaví :-D :-D :-D Rybina jako rybina :-D :-D :-D

Pavlíku, ať jste v pořádku na místě a pozor na nízké stropy :-D

Ať máte za 2 dny nachytáno a můžete relaxovat :-D :-D

Podle úterního výsledku hokeje pak dávejte bacha - kdybychom náhodou vyhráli nad Norskem, mohli by být celňáci nepříjemní :-D :-D

[citace]Pafka napsal:

Podle úterního výsledku hokeje pak dávejte bacha - kdybychom náhodou vyhráli nad Norskem, mohli by být celňáci nepříjemní [/citace]

Myslím, že většina norků tady vzhledem k průběhu na MS a výkonu našeho mužstva bude stejně fandit Norsku, aby to trápení našich už skončilo. Což bude jednoduché celníkům vysvětlit a průjezd bude v pohodě.:-D

Aktuální počasí na Bakkanu vychřice. Dnes jsme proto jeli nakoupit. A odpoledne jsme na chvilku vyrazily ale nic co by stálo za fotku.

Proto hodím něco ze včerejšího večerního rybolovu.

Něco od majáku.

Double po 22 hodině.

Nálada na moři.

Návrat domu.

Snad se nám zadaří zítra ještě nějaké trofejky nachytat. A ve středu návrat do ČR.

Včerejší mníček 80cm

Nazdar Bedane, už jsem měl strach, že se s náma nebavíš :-(

A co ty? Neprodáš flintu a nekoupíš radši další 2 pruty? :-D :-D :-D

[citace]Pafka napsal:

Nazdar Bedane, už jsem měl strach, že se s náma nebavíš

A co ty? Neprodáš flintu a nekoupíš radši další 2 pruty? [/citace]

To asi začnu dělat, nejdřív se zbavím kaprařiny potom sumcařiny. Pak vláčka a mořský rybolov asi ne é :-D:-D:-D:-D flinty nedám ani za nic!!!

Jinak dnes jsme byly jen jedna loď na vodě, nachytat ryby na cestu. Chytali jsme jen menší kusi. A zítra ráno směr ČR.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.