Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 1,273 odpovědí. Do diskuze (88 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Step a poslední změna proběhla před 10 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 781. až 795. (celkem z 1,274)
  • Autor
    Beda
    Účastník
    (658 odpovědí)

Sim napsal:

Tys byl včera taky na věčírku u sousedů?

Pokud se ptáš mě tak sem ležel a pokoušel se spát. Ale to prostě nešlo, pořát sem slyšel na HALÍÍÍŮŮŮŮŮŮŮTÁÁÁÁ!!!!!!!!:-(:-x:-(:-x:-S:-P

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Jóóó takový ryby se nechytaj každej den a zaslouží si poctivě zapít. Mám s tím bohaté zkušenosti. Hlavně s tím zapíjením. 😯

Terez
    Účastník
    (4 odpovědí)

No taťka (Luďa) psal v noci ve 2:40,že v 10h dopoledne se připojí na skype,ale myslím si,že je totálně off 😀 nezávidím mu 😛

mensik
    Člen
    (30 odpovědí)

Čus mořské vydry. Zase to tam vychytáte? Krásné kousky, vám se zase daří,nebo to je mistrovské umění.I foto mimo rybolov je hezké,zase hasičak :-D. Nenajde se tam v té vaši rockerské skupině jedno místo na příští rok. Neumím rock ale pár mexických hitu vás vyvede z míry. Jo a umím výborné mexické fazole. Tak chytejte ať va Frýdnavě máte co vyprávět.:-P

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

A ještě mi Rokeři volali v 03:39,teď jsem to právě zjistil….:-D:-D:-D

Roker
    Účastník
    (312 odpovědí)

[yt=JW8Di8D8T9I=yt]JW8Di8D8T9I[/yt]

Terez
    Účastník
    (4 odpovědí)

Teď mi skypoval taťka (Luďa) a prej pařili až do rána 🙂 a teď pojedou ještě na moře říkal.

Roker
    Účastník
    (312 odpovědí)

Dneska jedem pomalu a při kraji:-x

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

mensik napsal:

Čus mořské vydry. Zase to tam vychytáte? Krásné kousky, vám se zase daří,nebo to je mistrovské umění.I foto mimo rybolov je hezké,zase hasičak . Nenajde se tam v té vaši rockerské skupině jedno místo na příští rok. Neumím rock ale pár mexických hitu vás vyvede z míry. Jo a umím výborné mexické fazole. Tak chytejte ať va Frýdnavě máte co vyprávět.

Caldero, co kecas, ze neumis rock. Tvoje solova vystoupeni se Scorpions jsou povestna a znama po cele Evrope :-D:-D:-D:-D:-D

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Terez napsal:

No taťka (Luďa) psal v noci ve 2:40,že v 10h dopoledne se připojí na skype,ale myslím si,že je totálně off nezávidím mu

Jak to že tvůj Taťaka (Luďa) nedal žádnou fotku s rybou? Chytá, nebo tam dělá kulturníhio referenta?

Terez
    Účastník
    (4 odpovědí)

Sim napsal: Terez napsal:

No taťka (Luďa) psal v noci ve 2:40,že v 10h dopoledne se připojí na skype,ale myslím si,že je totálně off nezávidím mu

Jak to že tvůj Taťaka (Luďa) nedal žádnou fotku s rybou? Chytá, nebo tam dělá kulturníhio referenta?

Taky jsem si říkala,ale on určitě zvládá oboje 😀 dopoledne,odpoledne chytá a večer je kulturní referent 🙂 už se jim to krátí hošánkům.

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Jedno z HD Hero2.

[yt=CBZ1ZoVRv3A=yt]CBZ1ZoVRv3A[/yt]

Lubomir
    Účastník
    (285 odpovědí)

Je fajn, ze sa da pozriet i video. To je ina dimenzia. Pekne pocasie, pekne ryby a opat posun na tejto stranke, myslim to video, len tak dalej. Drzim palce.

Roker
    Účastník
    (312 odpovědí)

Naki napsal: No konečně,Láďo velká gratulace!!! Ty jim letos teda pěkně dáváš. Kde byl lapen a jaká nástraha byla top nám taky prozradíš?

Klasika nerez pilkr s papričkama pod hejnem malých kelerů;-)

Roker
    Účastník
    (312 odpovědí)

Sim napsal: Jóóó takový ryby se nechytaj každej den a zaslouží si poctivě zapít. Mám s tím bohaté zkušenosti. Hlavně s tím zapíjením.

Do půl sedmé:-E

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 781. až 795. (celkem z 1,274)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...