Hasvik, NO
temperature icon 8°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 14°C
zataženo
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Bakkan Wahl 2013

Tak tedy, kdo pro letošní rok zůstal pravověrným Bakkaňákem? Pište termíny, kdy se chystáte na toto oblíbené místo.S kým se tam kdo setkáme! Naše parta "Old lever" od Hradce Králové má našlápnuto v druhé půli května.

Tak tedy :

lacoh a spol. 14.4.- 26.4. Jomfruburet

HIFT 21.4. - 4.5.

verian 23.4.-3.5.

deda "A tým" 23.4. - 3.5. Drengstua

vladov a spol.5.5. - 15.5.2013 Celý kemp

Jirik a spol. 15.5. - 25.5. Stabburet

Step a spol. 20.5.- 30.5. 2013 Torfride

jindras.t 25.5.2013 - 5.6.2013 Mormorstua

polda od 1.6.2013 chata Torfride

deda "B tým" 1.7.-10.7.Jomrebburet

starosta od 21.6.

Odpovědět

[citace]Sim napsal:

Tys byl včera taky na věčírku u sousedů?[/citace]

Pokud se ptáš mě tak sem ležel a pokoušel se spát. Ale to prostě nešlo, pořát sem slyšel na HALÍÍÍŮŮŮŮŮŮŮTÁÁÁÁ!!!!!!!!:-(:-x:-(:-x:-S:-P

Jóóó takový ryby se nechytaj každej den a zaslouží si poctivě zapít. Mám s tím bohaté zkušenosti. Hlavně s tím zapíjením. 8-O

No taťka (Luďa) psal v noci ve 2:40,že v 10h dopoledne se připojí na skype,ale myslím si,že je totálně off :-D nezávidím mu :-P

Čus mořské vydry. Zase to tam vychytáte? Krásné kousky, vám se zase daří,nebo to je mistrovské umění.I foto mimo rybolov je hezké,zase hasičak :-D. Nenajde se tam v té vaši rockerské skupině jedno místo na příští rok. Neumím rock ale pár mexických hitu vás vyvede z míry. Jo a umím výborné mexické fazole. Tak chytejte ať va Frýdnavě máte co vyprávět.:-P

A ještě mi Rokeři volali v 03:39,teď jsem to právě zjistil....:-D:-D:-D

[yt=JW8Di8D8T9I=yt]JW8Di8D8T9I[/yt]

Teď mi skypoval taťka (Luďa) a prej pařili až do rána :-) a teď pojedou ještě na moře říkal.

Dneska jedem pomalu a při kraji:-x

[citace]mensik napsal:

Čus mořské vydry. Zase to tam vychytáte? Krásné kousky, vám se zase daří,nebo to je mistrovské umění.I foto mimo rybolov je hezké,zase hasičak . Nenajde se tam v té vaši rockerské skupině jedno místo na příští rok. Neumím rock ale pár mexických hitu vás vyvede z míry. Jo a umím výborné mexické fazole. Tak chytejte ať va Frýdnavě máte co vyprávět.[/citace]

Caldero, co kecas, ze neumis rock. Tvoje solova vystoupeni se Scorpions jsou povestna a znama po cele Evrope :-D:-D:-D:-D:-D

[citace]Terez napsal:

No taťka (Luďa) psal v noci ve 2:40,že v 10h dopoledne se připojí na skype,ale myslím si,že je totálně off nezávidím mu [/citace]

Jak to že tvůj Taťaka (Luďa) nedal žádnou fotku s rybou? Chytá, nebo tam dělá kulturníhio referenta?

[citace]Sim napsal: Terez napsal:

No taťka (Luďa) psal v noci ve 2:40,že v 10h dopoledne se připojí na skype,ale myslím si,že je totálně off nezávidím mu

Jak to že tvůj Taťaka (Luďa) nedal žádnou fotku s rybou? Chytá, nebo tam dělá kulturníhio referenta?[/citace]

Taky jsem si říkala,ale on určitě zvládá oboje :-D dopoledne,odpoledne chytá a večer je kulturní referent :-) už se jim to krátí hošánkům.

Jedno z HD Hero2.

[yt=CBZ1ZoVRv3A=yt]CBZ1ZoVRv3A[/yt]

Je fajn, ze sa da pozriet i video. To je ina dimenzia. Pekne pocasie, pekne ryby a opat posun na tejto stranke, myslim to video, len tak dalej. Drzim palce.

[citace]Naki napsal: No konečně,Láďo velká gratulace!!! Ty jim letos teda pěkně dáváš. Kde byl lapen a jaká nástraha byla top nám taky prozradíš?[/citace]

Klasika nerez pilkr s papričkama pod hejnem malých kelerů;-)

[citace]Sim napsal: Jóóó takový ryby se nechytaj každej den a zaslouží si poctivě zapít. Mám s tím bohaté zkušenosti. Hlavně s tím zapíjením. [/citace]

Do půl sedmé:-E

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.