Hasvik, NO
temperature icon -5°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -3°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 0°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Bakkan Wahl 2013

Tak tedy, kdo pro letošní rok zůstal pravověrným Bakkaňákem? Pište termíny, kdy se chystáte na toto oblíbené místo.S kým se tam kdo setkáme! Naše parta "Old lever" od Hradce Králové má našlápnuto v druhé půli května.

Tak tedy :

lacoh a spol. 14.4.- 26.4. Jomfruburet

HIFT 21.4. - 4.5.

verian 23.4.-3.5.

deda "A tým" 23.4. - 3.5. Drengstua

vladov a spol.5.5. - 15.5.2013 Celý kemp

Jirik a spol. 15.5. - 25.5. Stabburet

Step a spol. 20.5.- 30.5. 2013 Torfride

jindras.t 25.5.2013 - 5.6.2013 Mormorstua

polda od 1.6.2013 chata Torfride

deda "B tým" 1.7.-10.7.Jomrebburet

starosta od 21.6.

Odpovědět

[citace]Vydra napsal:

Tento program taky můžu. Dávají ho někde na kabelovce?[/citace]

To mají demoverzi, ale vypadá to skvěle:-P

To Hokynar: tys to skazil...:-(:-(

No to není blbej nápad si večer pustit na echolotu demo.:-D:-D

Tak a jsme doma,cesta bez problémů,Norsko a Švédsko asi 450 km husté sněžení,v Německu azuro a u nás od hranic dešťové přeháňky.Limit splněn včetně trofejek i když musely stačit čtyři dny na vodě.Benn stále vylepšuje,v nové zastřešené filetárně je už i osvětlení a přeji všem patrám po nás ať to 100% využívají.Závěrečnou zprávičku dodám zítra.Děkuji tímto všem členům týmu za perfektní zážitky a všem přátelům,co nám drželi palc za přízeň..

Děda.

Poprvé se stalo,že se nám podařilo přivézt zpět i trochu slivovice,rumu i piv ze skromného limitu.Je vidět,že zážitky z rybolovu jsou přednější než likvidace alkoholu(skrblíci nejsme,kdo přišel-okusil.Dokonce si nechal nalít Tulamorku i Benn.

Team Rokeři se momentálně nacházejí u Uddevalla.Cesta zatím bez problémů a v pohodě.

Info z cesty na Bakkan od týmu Zbyňa a Béďa:

Jsou v Goteborgu,cesta zatím bez problémů. Počasí zatím luxus, tak doufají, že to vydrží až na místo.

Kluci, už vás se Šroubkem vyhlížíme .....

s Pafkou hltáme online zprávy .....

hodně pohody ....

hodně ryb ...

a daleké výlety ...

jo a taky dostatek zábavy ...

[yt=e44vimFTz2I=yt]e44vimFTz2I[/yt]

Taky jim držím palce, aby moc nefoukalo. Jinak budou muset vymyslet náhradní program ...

Koukal jsem na předpověď a mají ji krásnou, silný vítr v příštích dnech nehrozí. Dnes "za 13". Tady v Hradci je to na holinky. Psi tu máme ale chlupatý.:-D

Nazdar Pavliku, jsem od utery na chalupe u HK a krome nekonecne prace kolem chalupy uz jsem i sepsal vybaveni do Norska a vse sbalil, takze bych mohl prakticky hned vyrazit :-) :-)

Bohuzel jeste za 54 :-( :-(

At ti to do odjezdu rychle utika a po prijezdu na Bakkan at se cas prakticky zastavi :-D:-D:-D:-D

Dolnolhotakum a Rockerum at se poradne zadari a vytahnete tu lopadu, co se mi vloni po cca hodinovym zdolavani 6 metru pod hladinou vysmekla :-D :-D

Nééé tu lopatu tam nechte mě!!!8-O

Chlapi, já myslel, že na ryby se jezdí s prutama, ale vy rovnou lopatou:-D:-D:-D

Zduuuur,tak jsme dojeli všichni v pořádku ,zabydlujeme se,a nějaké foto z cesty dodáme během dne,ale zatím to zapíjíme a sledujeme počasí.

Vypadá to na 18h.pokud bude někdo schopný stát na nohou,vsázíme na Zbyňďu ale už se taky zčíná aklimatizovat:-):-D

Díky za zprávy, zapíjejte pomalu, pozor na totální vyčerpání, ať nedopadnete jako brácha. 8-O

Zduuuur,tak jsme dojeli všichni v pořádku ,zabydlujeme se,a nějaké foto z cesty dodáme během dne,ale zatím to zapíjíme a sledujeme počasí.

Vypadá to na 18h.pokud bude někdo schopný stát na nohou,vsázíme na Zbyňďu ale už se taky zčíná aklimatizovat:-):-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Petr Šenkýř Půjčovna minibusů
Zdarec Naki, bylo by možné půjčit...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!