Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 24°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 16°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
skoro jasno

Bakkan Wahl 2013

Tak tedy, kdo pro letošní rok zůstal pravověrným Bakkaňákem? Pište termíny, kdy se chystáte na toto oblíbené místo.S kým se tam kdo setkáme! Naše parta "Old lever" od Hradce Králové má našlápnuto v druhé půli května.

Tak tedy :

lacoh a spol. 14.4.- 26.4. Jomfruburet

HIFT 21.4. - 4.5.

verian 23.4.-3.5.

deda "A tým" 23.4. - 3.5. Drengstua

vladov a spol.5.5. - 15.5.2013 Celý kemp

Jirik a spol. 15.5. - 25.5. Stabburet

Step a spol. 20.5.- 30.5. 2013 Torfride

jindras.t 25.5.2013 - 5.6.2013 Mormorstua

polda od 1.6.2013 chata Torfride

deda "B tým" 1.7.-10.7.Jomrebburet

starosta od 21.6.

Odpovědět

Laco, pred odchodom si písal,že všetko máte pripravené a zabalené. Teraz vidím ,že to nebola až taká pravda. Raz chýbajú cigarety,potom káva, kábel a nakoniec zistíte,že VY ani nie ste na Bakkane;-):-P.Čas sa kráti aj nám.Pokúsime sa priniesť sebou trochu dobrého počasia,ktoré panuje u nás.Držte sa.Zajtra má byť počasie priaznivejšie.Pozdravujem všetkých vrátane Piešťancov.:-D

To lacoh: Tak ako to vyzera s pocasim? A po vcerajsom vykone si treba aj oddychnut, ved uz nie ste najmladsimi. Ale chcem sa spytat na miestne rieky a sladkovodne jazera, ci su zamrznute? Tak, aby sa dalo ist skusit stastie aj tam. Drzim palce a pozdravujem.

Počasie sa výrazne zhoršilo. Začalo viac pršať a vietor kolíše medzi 10 a 11. Ráno vyšli na vodu 2 člny, ktoré sa doteraz ešte nevrátili. Ako píše Lubomír, my a ostatné výpravy zvolili náhradný oddychový program.

foto od Piešťancov

Dážď zosilnel tak, že už aj s vedľajšou chatou komunikujeme cez Skype.:-D:-D:-D

To Piešťanovci, vy jste tam nějak na sucho chlapi, nebo že by Michal nabízel jako novinku "odvykací zájezdy"? To se mi nechce věřit. :-D:-D:-D

Už mi to došlo. To je foto pro manželky, naklízeno, úsměv na tváři, tak to má byť. :-D

[citace]janci napsal:

Laco, pred odchodom si písal,že všetko máte pripravené a zabalené. Teraz vidím ,že to nebola až taká pravda. [/citace]

Pravda je taká, že niekto sem telefonoval a iniciatívne ponúkol nejaké služby. A aby si nemyslel, že na Teba se---, tak zainteresovaný z bezpečnostných dôvodov niečo málo priobjednal, Teraz Ti odkazuje, že keď Ti to robí problém, tak si to môžeš strčiť kam chceš (čo doslova povedal môžem uverejniť až po 22:00) a na Skype nastavil filter nežiadaných podje... :-D:-D:-D

[citace]lacoh napsal:

Počasie sa výrazne zhoršilo. Začalo viac pršať a vietor kolíše medzi 10 a 11. Ráno vyšli na vodu 2 člny, ktoré sa doteraz ešte nevrátili. Ako píše Lubomír, my a ostatné výpravy zvolili náhradný oddychový program.[/citace]

Konečně report i s obrazem, to je ono, doufám, že budou i ryby.

Michale, úvodné nemoci s technikou sa vyliečili, ak bude čo fotiť určite to všetci uvidíte ako vlani.

Jano,že Ti pusa neupadne:-x

To lacoh: Tak pozeram na foto a nic nove, poznam Vas naozaj velmi dobre. Ale pytal som sa na rieky a sladkovodne jazera, ci by sa dalo rybarcit, ked sa neda ist na more. Chlapci, dakujem za odpoved.

To janci: Vidim, ze si stale na internete, co je dobre. Ale nedal si mi vediet, ci sa popraceme. Tak trosku na tom popracuj. Zacinam tiez pomalicky balit, ale nechcem zapratat na dva dni cely byt, tak len velmi citlivo. Ale uz ma to berieeeeeeeee:-P

[citace]Lubomir napsal:

To lacoh: pytal som sa na rieky a sladkovodne jazera, ci by sa dalo rybarcit, ked sa neda ist na more. Chlapci, dakujem za odpoved.[/citace]

Keď sme sem pred dvomi dňami išli všetko bolo ešte zamrznuté. Kolektív Ti odkazuje, že keď máš ešte dobrý vrták, môžeš ísť loviť na dierky. Teraz však už druhý deň sa poludňajšia teplota pohybuje medzi 8 - 12 stupňami, takže už môžete ísť chytať aj s menšími vrtákmi.:-D:-D:-D

2 deda: Už ste nabalení? Ako je to s Milanom? Pilkrovať, alebo prívlačovať sa dá aj s jednou nohou.:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.