Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 1,273 odpovědí. Do diskuze (88 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Step a poslední změna proběhla před 10 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 316. až 330. (celkem z 1,274)
  • Autor
    lacoh
    Člen
    (792 odpovědí)

ešte jeden pokus v inom formáte

lacoh
    Člen
    (792 odpovědí)

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

To lacoh, na tom prvním obrázku lokality vlevo potvrzuji taktéž úspěšnost, ta lokalita vpravo nahoře pod ostrůvkem, ta se nám dvakrát nevydařila. Tam když něco přišlo, tak to byl rébus, jak se to jmenuje, nebo malá čudla. Zase zoolog-mořský botanik se tam vyřádí.

Na spodním obrázku ty dvě lokality vlevo dole máme projeté, moc úspěšní jsme tam však nebyli, ALE ta nahoře, tu jsem si chystal do posledního seriálu naší úspěšnosti v loňském roce, tam jsme nachytali ty skoro metrový kelery. Jejich obrázek přikládám.

Roker
    Účastník
    (312 odpovědí)

Zdravím bakkaňáky, dnes to máme za 33 a chci poprosit,jestli tam někdo už je,nebo jestli někdo nemá nafocenou tu novou Benovu loď,údajně Suzuka 40,jedná se mi o držák na prut,aby nám pasoval nebo jestli ho budem muset nějak upravit.

😕 Dík.

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

To Jirik, to jste nebyli sami. My přijeli poprvé na Bakkan a Ben ukázal maják před námi, maják na noze a ten na konci Zoo a dál “Amerika!” tam nejezděte. Taky jsme se plácali a hledali.

Mě dala hodně tato diskuse. Řada příspěvků je tu kvalitních, co jak hledat a pak jsem si koupil Garmina 620 a podle něj jezdíme a hledáme vytypovaná místa, nehledáme hejna echolotem.

Před odjezdem vytipujeme tři nová místa, kde jsme ještě nebyli, ty pokud dovolí počasí obrazíme a jinak jezdíme po osvědčených. Když jedem k Melsteinu natěžit kelery nedávám tam celý návazec s pěti paprikami, ale dvě, tři a vybíráme ty větší. Někteří kluci kelery nefiletují, berou je v celku na uzení, tak metroví být zrovna nemusí.

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

To Roker: Tady co vím jedou kluci až toho 14.4. to spíš Michal až se vrátí z Malediv aby se poptal přímo Bena.

Roker
    Účastník
    (312 odpovědí)

Step napsal:

To Roker: Tady co vím jedou kluci až toho 14.4. to spíš Michal až se vrátí z Malediv aby se poptal přímo Bena.

Ok ještě počkám,ale myslím ,že tu loď Ben kupoval už někdy před koncem sezóny 2012,tak jsem si říkal,jestli jí už někdo neproháněl:-)

verian
    Účastník
    (126 odpovědí)

To lacoh. podle map vidím , že jste připraveni na výbornou, tak už jen pár dnů a jste tam. Přeji spoutu rybářského štěstí. My ještě 17 do odjezdu. Přípravy vrcholí, ještě chirurgické nářadí můžeme vyjet..Jak jsem zaregistroval, tak Noky zaskočily většinu z nás. Já za 3,44 bez poplatku.

Igo
    Člen
    (4 odpovědí)

Ahoj rybari, sme tu uz par dni a ryb tu je dost aj pre Vas. Tie vacsie si berieme. Tak takto zacina sezona na Bakkane 2013.

Vsetkych zdravi igo&jojo

Igo
    Člen
    (4 odpovědí)

Igo
    Člen
    (4 odpovědí)

…aby som nezabudol, chytali sme v usti Vals fjordu v hlbke cca 50m, len pilker.

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

To igo: pěkné fotky, rozpovídej se, kde jste na nich byli? My tam letos jedem počtvrté v květnu, ale začal jsem přemýšlet, že další rok bychom zkusili duben. Těším se na vaše zprávy a myslím, že nejsem sám, Mějte se a přeju klidné moře a další pěkné úlovky.

deda
    Účastník
    (265 odpovědí)

Zdar igo a jojo,

díky Lacohovi a Stepovi máme pro naši partu nové body,ale je vidět,že letos se zatím nemusí jezdit daleko.Ať Vám počasí a hlavně vítr přeje a můžete nás čekatele dráždit co nejvíce.Dnes už za 19!!Jaká byla cesta?Tady je každý třetí den kalamita.

Podle fotky řádíte vlevo mezi majákem a větrníky.Je to tak?

Děda

lacoh
    Člen
    (792 odpovědí)

Od zajtra to už máme jednociferné ! :-D:-D:-D

Dnes je to za 10.

Igo, prihoď aj nejaké info okrem fotiek! 🙁

Roker
    Účastník
    (312 odpovědí)

Když se nic nepřihodí,tak za 31:-)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 316. až 330. (celkem z 1,274)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...