Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 1,273 odpovědí. Do diskuze (88 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Step a poslední změna proběhla před 10 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 301. až 315. (celkem z 1,274)
  • Autor
    Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

A toto jsou místa z dalšího dne chytání na Melsteinu

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

No a ten den jsme přivezli tento úlovek, vesměs kombinace lehkého pilkrování a přívlače. Pár krabů jsme vyndali z nastražených klecí u černého majáku hned naproti přístavu.

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

No a pak už jsme si po zbytek pobytu jen hráli:-P

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

Takovéhle jsme pouštěli po zbytek pobytu.

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

Toto jsou místa, kde se chytaly pěkné obecňačky, nijak daleko od přístavu.

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

Dobré místo bylo také v navigaci označené jako Skála. Je to ten spodní oblouček. Víceméně jsme se už od přístavu moc nevzdalovali a zkoušeli místa se zlomy v okolí.

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

Dnes to máme za “50”. Jen ten kurz NOK se mi nelíbí.:-x

Tak jsem si udělal radost v Intersparu, maj tam slevy 25% na pivo, tak jsem trochu utrácel. Myslím, že to do Norska ještě nevydrží. Vlastně tam nepijem. No a koupil jsem i Tullamorku. Ta do Norska nepojede, ale určitě někoho potěší.

Podle web kamery je tam počasí na ryby jak vyšitý.;-)

deda
    Účastník
    (265 odpovědí)

To Step,

je to k nevíře,ale už to máme za 24.(Děda a spol.)Jak to vidím podle Tvých značek na mapě,tak ryby jsou úplně všude a podle vebky sněhu ubývá,a vítr proti loňsku je vynikající,až ten kurz NOK!!

Děda

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

Ahoj, no v tomto ohledu se na tuty nic nestane. A při placení v eurech to bylo veselejší. Je to škoda. Ten přepočet je na …. Loni nás tu diskutovalo třikrát víc.

Vám se to už blíží, se máte. Těch míst mám spoustu, a to jsme ještě nebyli z druhé strany Melsteinu a u Husoy. Tohle jsou místa, kde ryby byly vždy.

lacoh
    Člen
    (792 odpovědí)

Máme to za 11. Terajšie počasie na Bakkane vyzerá lepšie ako u nás.

To Step: Okrem tvojich miest pripájam niekoľko úspešných miest z minulých rokov. Ale ako to už bolo neraz napísané väčšinou sú každý rok najúspešnejšie miesta niekde inde. A záleží aj na dobe pobytu a počasí.

lacoh
    Člen
    (792 odpovědí)

jirik
    Člen
    (115 odpovědí)

Ahoj Bakkaňáci, souhlasím se Stepem, loni tu diskutovalo mnohem více nadšenců. Máme to za 41 do odjezdu a to už jistě rychle uteče 😛

jirik
    Člen
    (115 odpovědí)

To Step:

Ty mapky jsou super a minimálně ti, kdo ještě na Bakkanu nebyli mají možnost vyrazit rovnou na osvědčená místa. Když jsme před šesti lety poprvé přijeli na Bakkan (pobyt na Raben – Olav, což je Benův kamarád, tak jsme skoro celý pobyt jezdili a hledali místa, kdy by se mohli ryby vyskytovat.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 301. až 315. (celkem z 1,274)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...