Hasvik, NO
temperature icon 8°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon 25°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 17°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Bakkan Wahl 2013

Tak tedy, kdo pro letošní rok zůstal pravověrným Bakkaňákem? Pište termíny, kdy se chystáte na toto oblíbené místo.S kým se tam kdo setkáme! Naše parta "Old lever" od Hradce Králové má našlápnuto v druhé půli května.

Tak tedy :

lacoh a spol. 14.4.- 26.4. Jomfruburet

HIFT 21.4. - 4.5.

verian 23.4.-3.5.

deda "A tým" 23.4. - 3.5. Drengstua

vladov a spol.5.5. - 15.5.2013 Celý kemp

Jirik a spol. 15.5. - 25.5. Stabburet

Step a spol. 20.5.- 30.5. 2013 Torfride

jindras.t 25.5.2013 - 5.6.2013 Mormorstua

polda od 1.6.2013 chata Torfride

deda "B tým" 1.7.-10.7.Jomrebburet

starosta od 21.6.

Odpovědět

A toto jsou místa z dalšího dne chytání na Melsteinu

No a ten den jsme přivezli tento úlovek, vesměs kombinace lehkého pilkrování a přívlače. Pár krabů jsme vyndali z nastražených klecí u černého majáku hned naproti přístavu.

No a pak už jsme si po zbytek pobytu jen hráli:-P

Takovéhle jsme pouštěli po zbytek pobytu.

Toto jsou místa, kde se chytaly pěkné obecňačky, nijak daleko od přístavu.

Dobré místo bylo také v navigaci označené jako Skála. Je to ten spodní oblouček. Víceméně jsme se už od přístavu moc nevzdalovali a zkoušeli místa se zlomy v okolí.

Dnes to máme za "50". Jen ten kurz NOK se mi nelíbí.:-x

Tak jsem si udělal radost v Intersparu, maj tam slevy 25% na pivo, tak jsem trochu utrácel. Myslím, že to do Norska ještě nevydrží. Vlastně tam nepijem. No a koupil jsem i Tullamorku. Ta do Norska nepojede, ale určitě někoho potěší.

Podle web kamery je tam počasí na ryby jak vyšitý.;-)

To Step,

je to k nevíře,ale už to máme za 24.(Děda a spol.)Jak to vidím podle Tvých značek na mapě,tak ryby jsou úplně všude a podle vebky sněhu ubývá,a vítr proti loňsku je vynikající,až ten kurz NOK!!

Děda

Ahoj, no v tomto ohledu se na tuty nic nestane. A při placení v eurech to bylo veselejší. Je to škoda. Ten přepočet je na .... Loni nás tu diskutovalo třikrát víc.

Vám se to už blíží, se máte. Těch míst mám spoustu, a to jsme ještě nebyli z druhé strany Melsteinu a u Husoy. Tohle jsou místa, kde ryby byly vždy.

Máme to za 11. Terajšie počasie na Bakkane vyzerá lepšie ako u nás.

To Step: Okrem tvojich miest pripájam niekoľko úspešných miest z minulých rokov. Ale ako to už bolo neraz napísané väčšinou sú každý rok najúspešnejšie miesta niekde inde. A záleží aj na dobe pobytu a počasí.

Ahoj Bakkaňáci, souhlasím se Stepem, loni tu diskutovalo mnohem více nadšenců. Máme to za 41 do odjezdu a to už jistě rychle uteče :-P

To Step:

Ty mapky jsou super a minimálně ti, kdo ještě na Bakkanu nebyli mají možnost vyrazit rovnou na osvědčená místa. Když jsme před šesti lety poprvé přijeli na Bakkan (pobyt na Raben - Olav, což je Benův kamarád, tak jsme skoro celý pobyt jezdili a hledali místa, kdy by se mohli ryby vyskytovat.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.