Hasvik, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon 2°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon -0°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 4°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Bakkan Wahl 2013

Tak tedy, kdo pro letošní rok zůstal pravověrným Bakkaňákem? Pište termíny, kdy se chystáte na toto oblíbené místo.S kým se tam kdo setkáme! Naše parta "Old lever" od Hradce Králové má našlápnuto v druhé půli května.

Tak tedy :

lacoh a spol. 14.4.- 26.4. Jomfruburet

HIFT 21.4. - 4.5.

verian 23.4.-3.5.

deda "A tým" 23.4. - 3.5. Drengstua

vladov a spol.5.5. - 15.5.2013 Celý kemp

Jirik a spol. 15.5. - 25.5. Stabburet

Step a spol. 20.5.- 30.5. 2013 Torfride

jindras.t 25.5.2013 - 5.6.2013 Mormorstua

polda od 1.6.2013 chata Torfride

deda "B tým" 1.7.-10.7.Jomrebburet

starosta od 21.6.

Odpovědět

Jen mi počítač nenašel nové vlákno BW 2013, tak se omlouvám za zmatky a chata je Torfride.

polda

Už se vidím támhle na té lavičce!:-D

Čau rybáři mi letos jedeme 21.6. a už se moc těším .Ještě neodezněl zážitek z loňské výpravy. Byl to můj nej.

No, to je pěknej kousek, po takovém tam paseme, bohužel už tři roky marně, tak snad letos nějaký přijde. Udělal jsi mi radost, člověk si už pomalu říká, že tam snad žádní halibuti nejsou. My na to přijdem.:-D:-D

Neboj Stepe,je. Snad se ti ho letos podaří čapnout,tak jako mně loni.

Nazdar Naki, no jsou tam, podle vrtulí dokonce vím i místo, je tam písčina, loni jsme tam byli dvakrát, zatím však můžu jen tiše závidět. Uvidíme letos. Jen podle těch snímků "oblud", které tu Sim sem tam dá na lajnu mám tak trochu hrůzu z toho až se mi tam nějaký pověsí, co s tím. No utěšuje mne, že jsou se mnou na lodi vždy další dva ničemové, tak to snad nějak dopadne a fotečku budeme moct pořídit.

Třeba ti vyjde ten vpravo před majákem, co mě vloni málem vytáhl z lodi :-D :-D

Budu ti držet palce :-D

To Pafka: no myslím na to, není to daleko a je to nejen námi opomíjené místo. Nikdy jsem tam nikoho neviděl, všichni většinou vylítnou z přístavu co nejdál (včetně nás) a ona je to tam celkem pěkná placka. My jsme přímo pod maják dávali klece na kraby. Něco vymyslím.

A to se mi podařilo na poslední nájezd ,rok 2011 jsme jich ta chytli 11 né sice tak velké ,ale byli. Já jsem tedy žádného nechytil ,ale o to lepší byl pocit vloni. prostě a jednoduše tam jsou.

To starosta: kdy tam jezdíš, v červnu?

Když se daří, tak se daří, loni jsme nechytli ani jednoho, předloni 2 a váha obou cca 10 kg (1x zoo a 1x směrem k majáku), tak snad se letos opět zadaří a budeme mít alespoň jednoho na loď a nemusí to být žádný obr :-P

ty halibuty jsme chytili červen a srpen ,takže to je zhruba jedno. Musíš prostě zkusit všechny metody a když nic no tak znovu.Prostě musíš tomu štěstí jít naproti a ono na tebe někde čeká přilepený na dně.Podívej se na tohle video já to nám jako stimul. Hned mám stejné pocity jako tenkrát i s tím mrazením v zádech.[yt=urH-zg0orFk=yt]urH-zg0orFk[/yt]

Moc pěkné ...:-)

My zatím jednoho mrňouska, ale u Melsteinu, kde by ho jeden nečekal. Navíc kluci neměli navigaci, tak nevíme ani kde přesně to bylo.

Jojo, loni na Melsteinu tahali jednoho prcka za druhým ..

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Petr Šenkýř Půjčovna minibusů
Zdarec Naki, bylo by možné půjčit...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!