Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 1,273 odpovědí. Do diskuze (88 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Step a poslední změna proběhla před 10 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 1,274)
  • Autor
    polanecky petr
    Člen
    (75 odpovědí)

Jen mi počítač nenašel nové vlákno BW 2013, tak se omlouvám za zmatky a chata je Torfride.

polda

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

Už se vidím támhle na té lavičce!:-D

starosta
    Účastník
    (19 odpovědí)

Čau rybáři mi letos jedeme 21.6. a už se moc těším .Ještě neodezněl zážitek z loňské výpravy. Byl to můj nej.

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

No, to je pěknej kousek, po takovém tam paseme, bohužel už tři roky marně, tak snad letos nějaký přijde. Udělal jsi mi radost, člověk si už pomalu říká, že tam snad žádní halibuti nejsou. My na to přijdem.:-D:-D

Naki
    Účastník
    (900 odpovědí)

Neboj Stepe,je. Snad se ti ho letos podaří čapnout,tak jako mně loni.

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

Nazdar Naki, no jsou tam, podle vrtulí dokonce vím i místo, je tam písčina, loni jsme tam byli dvakrát, zatím však můžu jen tiše závidět. Uvidíme letos. Jen podle těch snímků “oblud”, které tu Sim sem tam dá na lajnu mám tak trochu hrůzu z toho až se mi tam nějaký pověsí, co s tím. No utěšuje mne, že jsou se mnou na lodi vždy další dva ničemové, tak to snad nějak dopadne a fotečku budeme moct pořídit.

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

Třeba ti vyjde ten vpravo před majákem, co mě vloni málem vytáhl z lodi 😀 😀

Budu ti držet palce 😀

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

To Pafka: no myslím na to, není to daleko a je to nejen námi opomíjené místo. Nikdy jsem tam nikoho neviděl, všichni většinou vylítnou z přístavu co nejdál (včetně nás) a ona je to tam celkem pěkná placka. My jsme přímo pod maják dávali klece na kraby. Něco vymyslím.

starosta
    Účastník
    (19 odpovědí)

A to se mi podařilo na poslední nájezd ,rok 2011 jsme jich ta chytli 11 né sice tak velké ,ale byli. Já jsem tedy žádného nechytil ,ale o to lepší byl pocit vloni. prostě a jednoduše tam jsou.

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

To starosta: kdy tam jezdíš, v červnu?

jirik
    Člen
    (115 odpovědí)

Když se daří, tak se daří, loni jsme nechytli ani jednoho, předloni 2 a váha obou cca 10 kg (1x zoo a 1x směrem k majáku), tak snad se letos opět zadaří a budeme mít alespoň jednoho na loď a nemusí to být žádný obr 😛

starosta
    Účastník
    (19 odpovědí)

ty halibuty jsme chytili červen a srpen ,takže to je zhruba jedno. Musíš prostě zkusit všechny metody a když nic no tak znovu.Prostě musíš tomu štěstí jít naproti a ono na tebe někde čeká přilepený na dně.Podívej se na tohle video já to nám jako stimul. Hned mám stejné pocity jako tenkrát i s tím mrazením v zádech.[yt=urH-zg0orFk=yt]urH-zg0orFk[/yt]

jirik
    Člen
    (115 odpovědí)

Moc pěkné …:-)

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

My zatím jednoho mrňouska, ale u Melsteinu, kde by ho jeden nečekal. Navíc kluci neměli navigaci, tak nevíme ani kde přesně to bylo.

jirik
    Člen
    (115 odpovědí)

Jojo, loni na Melsteinu tahali jednoho prcka za druhým ..

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 1,274)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...