Hasvik, NO
temperature icon 8°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 20°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 14°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 33°C
skoro jasno

Bakkan Wahl 2013

Tak tedy, kdo pro letošní rok zůstal pravověrným Bakkaňákem? Pište termíny, kdy se chystáte na toto oblíbené místo.S kým se tam kdo setkáme! Naše parta "Old lever" od Hradce Králové má našlápnuto v druhé půli května.

Tak tedy :

lacoh a spol. 14.4.- 26.4. Jomfruburet

HIFT 21.4. - 4.5.

verian 23.4.-3.5.

deda "A tým" 23.4. - 3.5. Drengstua

vladov a spol.5.5. - 15.5.2013 Celý kemp

Jirik a spol. 15.5. - 25.5. Stabburet

Step a spol. 20.5.- 30.5. 2013 Torfride

jindras.t 25.5.2013 - 5.6.2013 Mormorstua

polda od 1.6.2013 chata Torfride

deda "B tým" 1.7.-10.7.Jomrebburet

starosta od 21.6.

Odpovědět

No, pokud je pořídíme, tak 3, aby jsme na tom byli všichni stejně. Kvůli vzájemným vázkám jezdíme už 10 let na stejné lodi, používáme stejnou zátěž a teď jsme si pořídili stejné elektriky, aby na to nebyl někdo hůře (nemáme se pak na co vymlouvat). :-D:-D:-P:-D:-P:-D ... Ale děkuji za radu, bude to mazec ...

V loni v srpnu jsem ho na Bakkanu používal a fungoval skvěle, než jsem se na chvíli zamyslel a už tam zůstal jako památka:-D:-D

Koukam, ze bychom mohli zalozit klub utrzenejch Roybaitu 8-)8-)8-)8-)8-)

No jó,no. Pafko,tak se taky přidám. Ten kabel u majáku jsem nevytáhl a Roybait tam někde na dně je dodnes.

Asi jich tam na tom dně nebude málo:-D:-D hned jsem si pořídil další ať mám co trhat:-D:-D

[citace]honza8 napsal: Asi jich tam na tom dně nebude málo hned jsem si pořídil další ať mám co trhat[/citace]

A nenapadlo někoho na konci sezóny vzít potápěčský vercajk a prošmjdit to tam? Jak tak čtu, tak v žádném rybářském shopu nebude taková nabídka, co je utržených nástrah v okolí Bakkanu.:-D

Dobrej napad, ze bych si zalozil malej obchudek s nastrahami? 8-)8-)8-)8-)8-)

Tak letos do Aure už vyrazím s tímhle :-) konečně je na lodi vařič a WC a spotřeba 6l/hodina

Takže v momente straty okamžite zaznamenat súradnice a nahlásit Pafkovy. Hlavne nestrácajte návnady v hľbke viac jak 50 m aby nás ešte nejaký ten rok zásoboval peknými snímkami.

to kbfotoservis, toto je vlákno Bakkan, vše o Aure najdeš také v této diskuzi,jen v jiném vlákně. Vařič na lodi, hmmmm,tak to je luksus.

V papamobile varič a wc ...?

tak už jenom za 406 ale podle diskuze se tam pěkně trhá

[citace]dub napsal:

V papamobile varič a wc ...?[/citace]

To je do Norska na ryby to nejdulezitejsi, tos nevedel? Este sa musis moc ucit, synku. Dulezite je, ze uz je konecne od koho 8-)8-)8-)8-)8-)

[citace]Pafka napsal:

dub napsal:

V papamobile varič a wc ...?

To je do Norska na ryby to nejdulezitejsi, tos nevedel? Este sa musis moc ucit, synku. Dulezite je, ze uz je konecne od koho [/citace]

Taky mi tu chyběl učitel (národů). :-P:-P:-P:-P:-P

To Pafka - já vím , já vím , rád sa priučím . Ide ale o to od koho ... ;-)8-O

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.