Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 2,991 odpovědí. Do diskuze (165 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Pafka a poslední změna proběhla před 11 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,246. až 1,260. (celkem z 2,992)
  • Autor
    MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

2 Pafka

Gulesider

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

Díky moc, už se jdu kochat :-D:-D:-D

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

Duke napsal:

Naki napsal:

Dane,konečně fotečky,super. Ale jak to že nejsi na vodě,přístav je práznej?

Kluci sou na vodě, já dneska zůstal na baráku, jednak mám mokrý polobotky a chci je konečně vysušit, druhak sem chtěl dát nějaký info sem. Trochu pouklízet na chatě. A taky už sem toho měl dost, večer se mnou houpe postel. Navíc by mělo dneska foukat přes 6m/s očekávám, že se dneska kucí vrátí dřív než obvykle. Snažím se dávat info jak to jde, ale když teprve o půl desáté dorazíme na chatu, tak sem rád, že se najím a padnu do postele, navíc nám Milan na pokoji solidně “řeže”, tak o kvalitním spánku nemůže být řeč…

Tak to s tebou Dane plně souhlasím,trochu si spočnůt,tak to je třeba…

Mi to sice v Norsku moc nejde,ale taky jednůc za výpravu usnu jak miminko a sem hodné Šrůbeček…;-);-);-)

Držím palce kluci všem na Bakkanu…

Matty
    Člen
    (107 odpovědí)

Pánové, koukám že je tu klid. Trochu využiju situace a zeptám se, zdali nemáte někdo foto chaty Jomfruburet. Taky by mě zajímalo, jestli je ta filetárna s přístavem na web-kameře Bakkanu i k této chatě. Moc jsem se nikde o Jomfruburet nedozvěděl. Tak ať vím do čeho jdeme. Díky za info Marťas.

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

Matty napsal:

Pánové, koukám že je tu klid. Trochu využiju situace a zeptám se, zdali nemáte někdo foto chaty Jomfruburet. Taky by mě zajímalo, jestli je ta filetárna s přístavem na web-kameře Bakkanu i k této chatě. Moc jsem se nikde o Jomfruburet nedozvěděl. Tak ať vím do čeho jdeme. Díky za info Marťas.

Jomfru-buret je součástí komplexu chat (Maristua, Mormorstua, Stabburet, Drengstua, Ambassaden a nově i RybolovNorsko I a II) ke kterým patří přístaviště, filetárna, sušárna a mražáky. Je to přesně to místo jak se dívá webkamera.

Na fotce je ta chata označena šipkou

Matty
    Člen
    (107 odpovědí)

MifakM napsal: Matty napsal:

Jomfru-buret je součástí komplexu chat (Maristua, Mormorstua, Stabburet, Drengstua, Ambassaden a nově i RybolovNorsko I a II) ke kterým patří přístaviště, filetárna, sušárna a mražáky. Je to přesně to místo jak se dívá webkamera.

Na fotce je ta chata označena šipkou

Děkuji za info i foto, Vůbec jsem si nebyl jistý, zda-li budeme v tom komplexu. M

respi
    Člen
    (1804 odpovědí)

Tak dneska možná poslední zápas8-)Brna,mají mečbol!!!:-P

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

2 Respi

To jsi trochu popletl, ne? Je to 2:2, abys to nezakřikl :-D:-D:-D

Naki
    Účastník
    (900 odpovědí)

to respi,tak jednoduché to není. Hraje se na 4 vítězné zápasy, a je to 2:2 !!!!!

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

Čau NAKI, pokusím se u tebe příští týden zastavit, aby ses mohl před odjezdem pokochat a patřičně naladit 🙂 🙂

Kurňa, to Vám to uteklo, my si ještě musíme počkat 🙁

Naki
    Účastník
    (900 odpovědí)

Pafko dík, budu rád,když ti to vyjde. Bakkan za 11.

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

:-D:-D:-D

A víš, co bude za 22? :-|:-|:-E

Naki
    Účastník
    (900 odpovědí)

Jo,vím. Začnu se chystat na příští rok.

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

To já už se chystám na 2013 teď a to jsem tam ještě nebyl letos :-D:-D:-D

janek.su
    Člen
    (176 odpovědí)

Něco čerstvého z Bakkanu by tam nebylo ? Tenhle turnus to zpavodajství nějak šidí, neboo se mi to zdá?:-?

Zítra jedu Do Prahy, a zastavím se u Kordy na Maninách, a udělám si poslední radost před odjezdem.:-P

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,246. až 1,260. (celkem z 2,992)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(179)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...