Hasvik, NO
temperature icon -6°C
husté sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 1°C
sněžení
Oslo, NO
temperature icon 5°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 6°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
skoro jasno

Bakkan Wahl 2012

Takže vážení přátelé Bakkanu, ale i jiných lokalit v Norsku, je to tady - dle slibu zakládám nové vlákno a prosím DUKA, aby to letošní vlákno už uzamkl (na 200% splnilo svůj účel) :-)

Pošlete mi termíny a místo ubytování, dle došlých zpráv budu průběžně aktualizovat na 1. stránce tohoto vlákna.

BAKKAN WAHL 2012 :

Tiguan a spol. - březen 2012 - blíže dosud nespecifikováno

Vaga&comp. - 17.3. - 25.3.2012, Arild

Deda a spol. - 10.4. - 20.4.2012 (Stabburet)

Respi a spol. - 18.4. - 28.4.2012 - blíže nespecifikováno

Fishstar KV - 12.4. - 19.4.2012 (Mormorstua)

Matty a spol. - 20.4. - 30.4.2012(Jomfruburet)

Mino a spol. - 22.4 - 30.4.2012 (Rybolov Norsko II a Drengstua)

Beda a spol. - 30.4. - 9.5.2012 (Mormorstua)

Vladov a spol. - 30.4. - 9.5.2012 Maristua,Jomfuburet,Rybolov Norsko

Step a spol. - 9.5. - 19.5.2012 (Torfride)

ROBIN21 a spol. - 9.5. - 16.5.2012

Janek.su a spol. - 16.5 - 26.5.2011

Pafka a spol. - 26.5. - 5.6.2012 (Torfride)

Mirar a spol. - 26.5. - 5.6.2012 (JomfruBuret)

Jindras a spol. - 26.5.-5.6.2012 (Mormorstua)

Polda a spol. - 29.5. - 8.6. 2012 (Arild)

Jakabo a spol. - 9.6.- 19.6.2012 (Arild)

DKlukin a spol. - 6.7.-16.7.2012

Kedlobak a spol. - 7.7. - 17.7.2012 (Torfride)

Kodl1 a spol. - 20.8.2012 - 27.8.2012 (Jomfruburet)

Beda+4 a SIM - 19.8. - 29.8.2012 (Drengstua)

Masar a spol. - 8.9. - 15.9.2012 (Torfride)

Respi a spol. - září 2012 - blíže dosud nespecifikováno

Odpovědět

to all of Bakkan: družba je potřeba, ale fotky a info taky. Dost velká grupa na to čeká, tak mezi panáčkem slivovičky hoďte nějakou fotečku.

Vážení postižení norskou nemocí,

teď trochu vážně.Šroubku,to triko je v naprostém pořádku,jen mně řekla moje doktorka,že na tu váhu jsem málo vyrostl.K cestě: z Blanska přes Brno,Rostock ,Gedser a V Udevale doprava po 172 na přechod v Eda a po ,,3,, až k Bennovi si nás nikdo nevšímal.Od Dánska pršelo až na hranice Švédsko-Norsko,pak hodně mokrého sněhu (10 čísel) a po 3 v pohodě.Spotřeba byla v 6 lidech do 9litrů.

U Benna svítilo sluníčko.Auto máme půjčené z nejmenované půjčovny z Brna (kvůli reklamně)mělo na tachometru při startu 51 km.Trasu 2153 km jsme zvládli do 30 hodin(1,5 hod. čekání v Rostocku).Zpráva pro Nakiho-to zapadlé auto je soudruhů z NDR.To Tvoje vrátím vymydlené jak při přebrání.V zavazadlovém prostoru a pod nohy závisláků jsem dal koberečky!Cena trajktu Rostock-Gedser - 1 auto do 6m a 6 pípl 121 E,most do Švédska 43 E,trajekt na Fossen 301 NOK.Cena nafty podle všech předpovědí,poslední tankování v Berkak ,12,840NOK.Dnes byl velký vítr,odpoledne nikdo nevyjel,tak jsme zbrojili na zítřek,kdy to má být podstatně lepší.Od přátel ze Slovenska jsme získali několik typů,kde to šlo,(podělil se Lacoh-vřelé díky,za rok to oplatíme,protože se potkáváme u Benna pravidelně brzy na jaře každý rok.

Obrázky dodává Dan,tak se mu do toho ne...

Tolik sněhu jsme tady ještě nikdy neviděli.

Pokračování zítra.

Děda.

Nechci nějak snižovat umění kuchaře, ale ti strávníci se na to jídlo dívají nějak...

... s nedůvěrou [/citace]

To sú tí čo sa z predchádzajúcich experimentov posr..i. Nakoniec to všetkým chutilo. Toho roku to však už nebudem op=akovať.:-D:-D:-D

Nechrápeme...

Takhle luxusně tam na pohled snad ještě nebylo. A vítr slibují kolem 4m/s. Tak hurá ne ně a pořádně ...

Ještě včerejší společná s lacoh atd.

Tak kluci hrrr na ně:-) podle webky docela dobrý počas,8-)doufám že už to mydlíte!!!:-P

Už by sa mohli vrátiť k obedu , a hodiť nejaké foto ... V duchu som stále tam , neviem kedy ma to prejde.

Tak to dnes na Bakkanu vidím bez oběda, vítr, počasí,jistě toho chtějí chlapi využít, to si asi budeme muset počkat až do večera, v přístavu není vidět na webce žádná loď, tak hlavně aby se všem zadařilo:-)

A už se maká,:-) je plná filetárna,tak jsme zvědaví co chlapi ulovili:-P

Teď mě volal Šulda, že s něčím bojoval 15min a skončilo to přetrženým návazcem, tak se těším na večerní fotky. :-x

[citace]Sim napsal:

Teď mě volal Šulda, že s něčím bojoval 15min a skončilo to přetrženým návazcem, tak se těším na večerní fotky. [/citace]

Beztak podmořskej kabel :-D

A nebo :

Asi jooo,káblik anebo:-| stará klec plná krabíků:-P:-P:-P:-D

No už se těším na fotky a komentáře, ve filetárně je hodně rušno.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
Sim napsal: Dnes vyrazil...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!