Vážení postižení norskou nemocí,
teď trochu vážně.Šroubku,to triko je v naprostém pořádku,jen mně řekla moje doktorka,že na tu váhu jsem málo vyrostl.K cestě: z Blanska přes Brno,Rostock ,Gedser a V Udevale doprava po 172 na přechod v Eda a po ,,3,, až k Bennovi si nás nikdo nevšímal.Od Dánska pršelo až na hranice Švédsko-Norsko,pak hodně mokrého sněhu (10 čísel) a po 3 v pohodě.Spotřeba byla v 6 lidech do 9litrů.
U Benna svítilo sluníčko.Auto máme půjčené z nejmenované půjčovny z Brna (kvůli reklamně)mělo na tachometru při startu 51 km.Trasu 2153 km jsme zvládli do 30 hodin(1,5 hod. čekání v Rostocku).Zpráva pro Nakiho-to zapadlé auto je soudruhů z NDR.To Tvoje vrátím vymydlené jak při přebrání.V zavazadlovém prostoru a pod nohy závisláků jsem dal koberečky!Cena trajktu Rostock-Gedser – 1 auto do 6m a 6 pípl 121 E,most do Švédska 43 E,trajekt na Fossen 301 NOK.Cena nafty podle všech předpovědí,poslední tankování v Berkak ,12,840NOK.Dnes byl velký vítr,odpoledne nikdo nevyjel,tak jsme zbrojili na zítřek,kdy to má být podstatně lepší.Od přátel ze Slovenska jsme získali několik typů,kde to šlo,(podělil se Lacoh-vřelé díky,za rok to oplatíme,protože se potkáváme u Benna pravidelně brzy na jaře každý rok.
Obrázky dodává Dan,tak se mu do toho ne…
Tolik sněhu jsme tady ještě nikdy neviděli.
Pokračování zítra.
Děda.