Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 2,991 odpovědí. Do diskuze (165 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Pafka a poslední změna proběhla před 11 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 811. až 825. (celkem z 2,992)
  • Autor
    Novas
    Člen
    (22 odpovědí)

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

Moc hezký kluci, tak ať Vám to vydrží i nadále :-):-)

Matty
    Člen
    (107 odpovědí)

Tak to je pěkný úlovek. Čudla Team pozdravuje krajany, dnes u nás na Žďársku slunečno a 16 stC. Tak vydržet tu nepřízeň počasí a dejte jim tam pořádně “na prdel”. Ještě jednou kluci gratulace.:-P:-P:-P

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Gratulace krásný ryby, kde to bralo? U majáku, nebo v ústí fjordu?

respi
    Člen
    (1804 odpovědí)

No vida ryby jsou najetý:-)tak do nich!! Snad ten počas už nebude zlobit8-)jen tak dál!

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

Nádhera chlapi, hoďte informaci, kam vás vlny pustily, respektive kam až jste se odvážili v těch vlnách pro ty tresky dojet! Mrazí mne v zádech za vás. A na co přišly? Dík

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

Step napsal:

Nádhera chlapi, hoďte informaci, kam vás vlny pustily, respektive kam až jste se odvážili v těch vlnách pro ty tresky dojet! Mrazí mne v zádech za vás. A na co přišly? Dík

Přesně tak….

Kde ste v tom větru na ně kápli?????

Není to prdel,pokud budete mít dost času,klidu,tak sem šoopněte podrobné info..

Kdy,jak,vítr,nástrahu,místo…

Prostě všechno co k tomu patří…8-O8-O8-O8-O8-O

Cigin
    Člen
    (17 odpovědí)

Jo klukům se to dnes povedlo, my jeli na druhou stranu a jen paběrkovali, taky přidávám gratulaci za super úlovek:-)

komik
    Člen
    (16 odpovědí)

Krásné ryby, pro ostatní pár rad, které se vám mohou hodit….

https://www.rybolovnorsko.cz/index.php?text=240-jarni-rybolov-na-bakkan-wahl

Novas
    Člen
    (22 odpovědí)

Vstávali jsme v 8:30 (v týmu je to samá Šípková Růženka) a od 9:30 jsme byli asi 4 hoďky nedaleko majáku. Podmínky hustý – nejen při cestě zpět jsme zadkem mohli přecvakávat desítku kulatinu! 😀 (jak psal před pár dny kolega). Ne vážně, byl to docela adrenalin (máme “laminátku” loď s nejslabším motorem) – mj. nám několikrát “vlnka” přelítla přes hranu.

Bralo to na klasický stříbrný pilkr se dvěma trojháky (já chytal na kilovku, ostatní 500g) a červený papriky.

Peter Tomko
    Účastník
    (52 odpovědí)

To je šialenstvo ísť v takom vetre.

My sme už pri 7-ke nešli na vodu.

A kilový pilker by som ani nespustil nieto ešte vytiahol.

Ale keby niečo … tak sa za Vás budeme modliť.

Prajem radšej veľa šťastia./nerád sa modlím/

Novas
    Člen
    (22 odpovědí)

Ještě jedno info. Kolda, když tahal v těch vlnách ty 2 slušný tresky, ztrhal funglovej multiplikátor (ale prý to stejně stálo za to 😀 ).

Proto lidičky, neetřete na vercajku nebo si vozte záložní!

respi
    Člen
    (1804 odpovědí)

Já jsem loni tahal z 90m 5ks doršáků8-O(dohromady 28kg) :-xa už nikdy nenechám na návazci čtyři chobotničky(plně obsazeno!):-E ven jsem to rval 15min.a rameno mě bolelo 2dny! Když trefíš hejno,tak se předháněj,jdou po tom jak slepice po flusu:-P

Naki
    Účastník
    (900 odpovědí)

Tam snad už chcat nikdy nepřestane!!! Ale co jsem se díval na předpověď,tak v sobotu by se mělo ukázat i sluníčko.Tak snad to vyjde a užijete si aposň jeden den bez sušení obleků.

Naki

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

Zatím to vypadá, že se budeme sušit i my u Šroubese 🙁

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 811. až 825. (celkem z 2,992)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...