Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 2,991 odpovědí. Do diskuze (165 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Pafka a poslední změna proběhla před 11 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 781. až 795. (celkem z 2,992)
  • Autor
    dub
    Účastník
    (785 odpovědí)

2 šroubek – vrátit sa v pohode , to je to najhlavneší. Prajem ti úspešnú sezónu. Luboš .

lacoh
    Člen
    (792 odpovědí)

Dnes to máme za 4

Cigin
    Člen
    (17 odpovědí)

K těm sítím, zatím bych řekl, že je mají docela dobře označené bojkami, člověk musí koukat, aby viděl obě boje a nechytal mezi nimi, co se hloubky týče, myslím, že je mají docela hluboko, protože mezi nimi jezdí i větší lodě, než jsou naše čluny. Do sítě jsme se myslím ještě pilkrem netrefili a to je nás tu 6, ale je pravda, že jsme u těžkých švédských pilkrů dali dolů pouze jednohák 10 a trojhák zůstal jenom nahoře, určitě máme i méně vázek, no možná nějaká ryba spadne, ale zase neutrhnu za den tři švéďáky za 1200, ale to je na každém, jak se rozhodne8-O

Matty
    Člen
    (107 odpovědí)

Cigin napsal: K těm sítím, zatím bych řekl, že je mají docela dobře označené bojkami, člověk musí koukat, aby viděl obě boje a nechytal mezi nimi, co se hloubky týče, myslím, že je mají docela hluboko, protože mezi nimi jezdí i větší lodě, než jsou naše čluny. Do sítě jsme se myslím ještě pilkrem netrefili a to je nás tu 6, ale je pravda, že jsme u těžkých švédských pilkrů dali dolů pouze jednohák 10 a trojhák zůstal jenom nahoře, určitě máme i méně vázek, no možná nějaká ryba spadne, ale zase neutrhnu za den tři švéďáky za 1200, ale to je na každém, jak se rozhodne

Díky za info M

Ať se Vám chlapi daří.

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Já to mám za 12 dnů… Jedeme v šesti lidech v autě půjčeným od Nakiho. Doufám, že se si letos konečně přechytám svoji osobku 110cm z roku z 2007, kdy jsem byl u Benna poprvé.

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

U Benna budem od 10.4. do 20.4. Samozřejmě se modlím v dobré počasí, aby se dalo být co nejvíc na vodě a lovit. Letos si beru i podvodní foťák a kameru, tak snad se podaří vyfotit/natočit něco pod lodí.

respi
    Člen
    (1804 odpovědí)

A Michal s Tebou nejede?

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Ne, nejede… Já k tomu přišel jak slepej k houslím. Přišli kluci, že hledají jednoho do party, tak sem se hned přihlásil.

😉

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Už se nemůžu dočkat, až vyjedem od Benna z přístavu směr Zoo, Melstein atd.

:-E

Franta
    Člen
    (135 odpovědí)

Ty fotky jsou jak namalovany.:-), My vas stridame 20.4., zena mi rikala at uz konecne jedu ze je to doma se mnou k nevydrzeni, porad neco navazuji, premotavam, rekl bych “norska horecka” nebo co.:-)

bestik
    Účastník
    (297 odpovědí)

to Duke: zajimave barevne efekty – v jakem sw to je delane?

Cigin
    Člen
    (17 odpovědí)

Tak jsme to nevydrželi a vyrazili aspoň před přístav, sice fouká 12 metrů, ale v té hliníkové lodi to docela šlo, pánové a dámy, echolot plnej ryb, ale dostali jsme jen dvě, vyměnil jsem snad všechny druhy pilkrů, ale nic, zítra tam jedeme znovu, to by byl čert, aby nezačaly žrát, bestie:-E

Naki
    Účastník
    (900 odpovědí)

to Cigin: zkoušeli jste i gumy?

Franta
    Účastník
    (362 odpovědí)

To Naki : Aby to nezkoušeli s gumama z Tvého Fordu :-D:-D

respi
    Člen
    (1804 odpovědí)

Jo,jo Melstein,Zoo,k majáku za větrníkama:-) ale dostat se tam při takovým vichru?8-O to je potom k nas…í:-E

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 781. až 795. (celkem z 2,992)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...